Kunlun – Soči 3:0 (kon.) | Ufa – Minsk 6:1 (kon.) | Jaroslavl – Barys 5:3 (kon.)
HC Slovan – Omsk 1:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:3 (1:0, 1:3, 3:0)
Barys Nur-Sultan
Neděle 25.11.2018, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    V zápalu boje Darrena Dietze zahákoval Brandon Kozun (JAR), Lokomotiv tak utkání dohraje ve čtyřech hráčích. Barys má šanci vstřelit aspoň kontaktní gól.
     
    58:47
    Astana si vzala time-out, po jehož vypršení se Dominik Hrachovina už nevrací do branky! Hosté zkusí štěstí v šesti hráčích.
    54:38 Jegor AVERIN - 5:3
     
    54:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je definitivně rozhodnuto – dva body z dnešního utkání si do tabulky připíše Jaroslavl! Hrachovina sice zvládl z posledních sil zastavit Iljenkův výpad, na dorážku JEGORA AVERINA byl ale krátký a pustil za svá záda už pátý kotouč. Domácí forvard si tak zadělal na hattrick. Asistence: Arťom Iljenko.
     
    53:16
    K vyrovnání teď nechybělo mnoho, za Konovalovem teď zazvonila horní tyč! Dvacetiletý gólman měl z pekla štěstí.
     
    46:58
    A už to mohlo být o dvě branky, Hrachovina ale nakonec zvládl zastavit nebezpečné zakončení z přečíslení dva na jednoho!
    46:02 Denis ALEXEJEV - 4:3
     
    46:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Arena 2000 je na nohou, Lokomotiv jde podruhé v zápase do vedení! Jurtajkin z posledních sil předal kotouč DENISI ALEXEJEVOVI, který si následně povyjel před brankoviště a uklidil pryž k levé tyči hostující svatyně – 4:3! Asistence: Danil Jurtajkin, Vladislav Kartajev.
    43:34 Pavel KRASKOVSKIJ - 3:3
     
    43:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv sice přesilovku nevyužil, krátce po jejím vypršení se ovšem prosazuje! Kutuzov našel u opačné tyče připraveného PAVLA KRASKOVSKÉHO, který lehkým ťuknutím dopravil pryž za Hrachovinu a vyrovnal tak stav dnešního střetnutí – 3:3! Asistence: Alexandr Kutuzov, Artur Kajumov.
     
    40:43
    Curtis Valk (AST) teď v neutrálním pásmu dost okatě zahákoval Iljenka, za což dostává dvouminutový trest. Jaroslavl si tak podruhé zahraje přesilovku.
    33:56 Danil JURTAJKIN - 2:3
     
    33:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Time-out domácím evidentně pomohl, Lokomotiv rychle odpovídá a kontaktní gól je na světě! Hrachovina vytěsnil Kartajevovu ránu z kruhu samotnou špičkou betonu, odražený kotouč ale bez váhání doklepl do sítě nikým nehlídaný DANIL JURTAJKIN! Tohle bude ještě zajímavé. Asistence: Vladislav Kartajev.
    32:40 Matt FRATTIN - 1:3
     
    32:40
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Lokomotiv pořádně studená sprcha! Barys využil zaváhání domácí defenzívy a poté, co Konovalov betonem vyrazil Michajlisovo zakončení, se k pryži dostal MATT FRATTIN. Bývalý útočník Toronta se už nemýlil a kotouč nemilosrdně uklidil do branky. Asistence: Nikita Michajlis.
    32:04 Kirill PANJUKOV - 1:2
     
    32:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys rychle využívá signalizovanou výhodu a v polovině druhé třetiny otáčí skóre zápasu! U mantinelu za brankou pro sebe vybojoval kotouč KIRILL PANJUKOV, který si následně najel na mezikruží a bekhendem překonal domácího gólmana! Bez asistence.
     
    26:25
    První vyloučení zápasu, Lokomotiv čeká dvouminutová přesilovka. Menší trest za hákování jede na trestnou odpykat Roman Starčenko (AST).
    23:44 Valerij ORECHOV - 1:1
     
    23:44
    Astana právě vstřelila branku!
    Ospalou atmosféru v Jaroslavli z ničeho nic prořízla astanská branka, máme vyrovnáno! Na modré čáře se kotouče chopil VALERIJ ORECHOV a prudkou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Ve čtyřiadvacáté minutě tak začínáme zase od začátku, 1:1. Asistence: Kevin Dallman, Nikita Michajlis.
     
    09:57
    Druhý gól zápasu měl na hokejce Apalkov, který z mezikruží poslal jedovatou střelu z voleje přímo do betonu hostujícího brankáře!
    07:55 Jegor AVERIN - 1:0
     
    07:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí v osmé minutě otevírají skóre poněkud šťastnou trefou! Kontiola našel na kruhu nikým nehlídaného JEGORA AVERINA, který chtěl dál pryž předat k tyči připravenému Loktionovi. Od brusle jednoho z bránících protihráčů se ale kotouč odrazil přímo za bezmocného Hrachovinu – 1:0! Asistence: Petri Kontiola.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Averin (Kontiola), 34. Jurtajkin (Kartajev), 44. Kraskovskij (Kutuzov, Kajumov), 47. Alexejev (Jurtajkin, Kartajev), 55. Averin (Iljenko) – 24. Orechov (Dallman, Michajlis), 33. Panjukov, 33. Frattin (Michajlis)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – M. Osipov, Rafikov, Jelesin, Kronwall (C), Kutuzov, Čerepanov, Averin – Kozun, Kontiola, Loktionov – Averin (A), Iljenko, Sannikov – Jurtajkin, Alexejev, Kartajev – Kajumov, Apalkov (A), Kraskovskij – Slepec.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Klimontov, Dallman (C), Dietz, Orechov, Polochov, Makljukov, M. Semjonov (A), Lipin – Boyd, R. Starčenko, Ševčenko – Michajlis, Valk, Frattin – Akolzin, Sagadejev, Asetov – Petuchov, Panjukov, Grenc.

    Rozhodčí: Ansons, Gamalej – Majtak, Strelcov.

    Diváci: 8 000
    bahis siteleri