Tampa – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (4:1, 1:0, 0:1)
New Jersey Devils
Pondělí 26.11.2018, 01:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Pohlednou kombinaci zakončoval z levého kruhu Pavel Zacha. Brněnský rodák mířil k levé tyčce, ale Domingue zakročil lapačkou a připsal si finální zákrok večera!
     
    58:12
    Pohledná akce hostujícího celku byla zakončena pokusem Taylora Halla z pravého kruhu. Produktivní hráč Devils mířil na přední tyčku, ale Louis Domingue se skvěle přesunul a zasáhl!
     
    52:05
    Mathieu Joseph se dostával zpoza branky do zakončení. Aktivně se dostával před branku, ale Schneider skvěle zasáhl. Hostující brankář následně zakročil ještě jednou, úžasně se přesunul a vynuloval domácího útočníka podruhé!
     
    48:58
    Dobrou přihrávku mezi kruhy dostával Miles Wood, jenž svižně zakončoval. Hostující hráč se ale neprosadil, Louis Domingue předvedl dobrý zákrok a drží domácí celek!
    45:21 Jesper BRATT - 5:2
     
    45:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Pointovi nevyšla střela z pravého kruhu a přišel protiútok Devils, který končí gólem! JESPER BRATT šel individuálně po levé straně, následně švédský mladík zakončoval ke vzdálenější tyčce a Domingue nedokázal zasáhnout. Bez asistence.
     
    39:58
    Domácí se do ničeho dlouho nedostali, až v posledních sekundách. Tyler Johnson posílal puk z levého kruhu do brankoviště, kde si ale Schneider poradil a následně zazněla závěrečná siréna druhé třetiny.
     
    38:48
    Po dlouhé době uvidíme přesilovku. Brayden Point byl zasažen hokejkou do obličeje, dvouminutový trest za nepovolenou hru inkasuje obránce Ben Lovejoy.
     
    34:55
    Miles Wood se podél pravého mantinelu dostal do rychlého útoku, který zakončoval z kruhu na vzdálenější tyčku. Louis Domingue ale pozorný i nyní, aktuálně zakročil betonem.
     
    32:37
    Domácí celek byl nyní blízko šesté brance. Nikita Kučerov ujel po pravé straně společně s Johnsonem proti jednomu obránci. Neujala se ovšem střela ruského střelce ani dorážky Johnsona.
    28:30 Brayden POINT - 5:1
     
    28:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    A když se hostům nedaří dávat branky do správné branky, najdou si tu jinou. Sami Vatanen projede zítra highlighty celého internetu, Coryho Schneidera překonal parádně z otočky mezi betony. Autorem branky je nakonec určen BRAYDEN POINT. Bez asistence.
     
    24:05
    Taylor Hall následně hledal z pravého kruhu Nica Hischiera, jenž stál před branku. Švýcarský útočník kotouč tečoval, ale Louis Domingue parádně zasáhl!
     
    22:33
    Druhou přesilovku si zahrají hosté. Braydon Coburn u mantinelu podrazil Palmieriho a hosté se mohou vrátit zpátky do duelu v přesilové hře.
     
    15:51
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Dan Girardi – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:41
    Hra bude pokračovat přesilovkou domácích, hosté jsou opravdu na ručník a bůhví, jak to s nimi dneska dopadne. Miles Wood dostává dvě minuty za držení.
    11:25 Cédric PAQUETTE - 4:1
     
    11:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po komerční přestávce se Tampa prosazuje počtvrté a hosté jsou na ručník! Po střele od modré čáry se po sérii tečí dostal u pravé tyčky ke kotouči CÉDRIC PAQUETTE, jenž rychlou střelou překonal Schneidera jako čtvrtý hráč v první třetině. Asistence: Ryan Callahan a Dan Girardi.
     
    11:18
    Na třetí bod v utkání útočil Brayden Point, jenž se před branku dostal od pravého mantinelu. Na hranici brankoviště zakončoval mezi betony, ale Schneider si celou situaci pohlídal.
    09:39 Stefan NOESEN - 3:1
     
    09:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Branka Devils platí a hosté tak velice brzy korigují! Louis Domingue za brankou špatně rozehrál a Brett Seney od levého mantinelu nahazoval do brankoviště. Tam se prosadil STEFAN NOESEN. Asistence: Brett Seney.
     
    09:39
    Devils se následně prosadili a vzápětí snížili. Po chybě Dominguea se prosadil Stefan Noesen, ale domácí střídačka si vzala coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři!
    09:15 Tyler JOHNSON - 3:0
     
    09:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po vhazování předvedla Tampa neskutečný protiútok, který je zakončen třetí brankou v prvních deseti minutách. Nikita Kučerov rozjel akci a Point našel před brankou TYLERA JOHNSONA, který se z první prosadil. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    07:21 Brayden POINT - 2:0
     
    07:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale domácí celek prosazuje a brzy se dostává do dvoubrankového vedení. Victor Hedman našel na pravém kruhu Kučerova, jenž posunul mezi kruhy na BRAYDENA POINTA, jenž z první zakončoval k levé tyčce, Schneider nestihl zareagovat. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
     
    06:15
    Nikita Kučerov za brankou tvrdě hitoval Milese Wodda a následně byl faulován Brianem Boylem. Hostující centr inkasuje dvouminutový trest za krosček.
    03:19 Alex KILLORN - 1:0
     
    03:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se prosadil domácí celek, který jde ve čtvrté minutě do vedení! Rozehrávka Schneidera za brankou byla napadena a ALEX KILLORN se dostal ke kotouči. Domácí útočník přihrával do brankoviště, kde se kotouč dostal za záda Schneidera od jeho vlastní hokejky. Asistence: Mathieu Joseph.
     
    02:11
    Nejdříve dostával přihrávku na pravý na levý kruh Damon Severson, ale ten vyjetého Dominguea nepřekonal. Na druhé straně v protiakci zakončoval Tyler Johnson, ale ten se za tyčku taktéž neprosadil.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Killorn (Joseph), 8. B. Point (Kučerov, Hedman), 10. T. Johnson (B. Point, Kučerov), 12. Paquette (Callahan, Girardi), 29. B. Point – 10. Noesen (Seney), 46. Bratt


    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačjov – Gourde, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Noesen.

    Rozhodčí: Pochmara, Peel – MacPherson, Brisebois

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri