Vladivostok – Soči 4:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Čerepovec – Barys 3:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HK Soči
Úterý 27.11.2018, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Konstantin GLAZAČEV - 4:2
     
    58:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Risk bez gólmana se hostům hodně rychle vymstil. Zpoza obranné modré čáry vyhodil kotouč do nikým nekryté branky KONSTANTIN GLAZAČEV. Asistence: Alexandr Strelcov.
    44:12 Damir RACHIMULLIN - 3:2
     
    44:12
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po dlouhých osmi minutách je konečně jasno! DAMIR RACHIMULLIN dorazil svou střelu do odkryté sítě nohou, ale o úmyslné kopnutí se nejednalo, takže hosté mohou slavit snížení na rozdíl jediného gólu! Bez asistence.
    41:17 Vladimir BUTUZOV - 3:1
     
    41:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se přibližují k tříbodovému zisku! Vicharev porazil na vhazování O´Della a dostal puk na modrou čáru. Následnou dělovku Ivana Miščenka Šikin jenom vyrazil a na dorážku VLADIMIRA BUTUZOVOVA už nestačil. Asistence: Ivan Miščenko, Denis Vicharev.
    33:23 Sergej KOŇKOV - 2:1
     
    33:23
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Také domácí mužstvo se prosazuje v přesilovce a vrací se do vedení! I podruhé se na tom podíleli čeští hokejisté, Kubát převzal puk od Poláka a posunul ho k levému mantinelu. SERGEJ KOŇKOV si popojel k bodu pro vhazování a Šikin nedokázal na parádní střelu k bližší tyči zareagovat. Asistence: Karel Kubát, Vojtěch Polák.
    19:53 Jyrki JOKIPAKKA - 1:1
     
    19:53
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hokejisté v bílých dresech využívají přesilovou hru a srovnávají na 1:1! Eric O´Dell vjel s kotoučem do útočného pásma a přihrávkou do levé strany ho poslal na JYRKIHO JOKIPAKKU, jenž prudce vypálil zápěstím a Krasotkin na rychlý projektil nedosáhl. Asistence: Eric O´Dell.
    04:13 Karel KUBÁT - 1:0
     
    04:13
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Tatalin převzal od Butuzova kolmici od modré čáry a přenesl kotouč do levého kruhu, kam si sjel KAREL KUBÁT a přesně zamířil do bližšího horního rohu, kam se Šikin neměl šanci přesunout. Asistence: Roman Tatalin, Vladimir Butuzov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Kubát (Tatalin, V. Butuzov), 34. Koňkov (Kubát, V. Polák), 42. V. Butuzov (Miščenko, Vicharev), 59. Glazačev (A. Strelcov) – 20. Jokipakka (O'Dell), 45. Rachimullin


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov (A), Tatalin, Kubát, Kozlovskij, Miščenko, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, V. Strelcov, A. Strelcov – Zajcev, V. Polák, Koňkov (C) – V. Butuzov, Vicharev, Koroljov – K. Voronin, Mereskin, Glazačev (A).
    HK Soči: Šikin (Kočetkov) – J. Alexandrov, Jokipakka, Ščitov (C), K. Vorobjov, Rykov, Auvitu, Zborovskij, D. Alexandrov – Bočarov, R. Rosén, O'Dell – Šmeljov (A), Kaletnik, Kapustin – Altybarmakjan, Točickij, Polunin – Rachimullin, Tomilin, Starkov.

    Rozhodčí: Bukin, Vasiljev – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 3 795
    bahis siteleri