Švýcarsko – Lotyšsko 7:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:12 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:5 (kon.)
Austrálie – Estonsko 5:11 (kon.) | Německo – Česko 5:10 (kon.) | Polsko – Thajsko 5:2 (kon.)
konec
Německo
5:10 (2:1, 1:4, 2:5)
Česko
Sobota 01.12.2018, 18:15 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Mistrovství světa • Skupina A
     
    On-line přenos končí. Děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek večera. (20:26:05)
     
    Další utkání sehraje česká reprezentace už zítra, jejím soupeřem bude od 17 hodin Lotyšsko.

    „Musíme se vyvarovat laciných chyb, jaké jsme dělali proti Německu. Lotyši jsou urostlí chlapi, bude to chtít vyhnout se nějakým soubojům jeden na jednoho,“ řekl k blížícímu se klání Josef Rýpar.
     
    Josef Rýpar k utkání: „Prvních deset minut z naší strany bylo určitě trápení. Dostali jsme první gól a sami jsme se trápili v zakončení. Německý brankář se dobře vyspal, vždyť během zápasu zneškodnil snad dvacet šancí. Postupně jsme se rozjížděli, i když jsme dostali laciné góly po našich chybách.“

    A co říká k vynikající atmosféře, která provázela český tým v průběhu zápasu? „Věděli jsme, že přijde spousta diváků. Organizátoři to skvěle zvládli a naplnili O2 arenu. Úžasných dvanáct tisíc fanoušků nás hnalo za vítězstvím.“
     
    Rozjezd sice pomalejší, ale vítězství o to cennější. Češi v zahajovacím utkání světového šampionátu v Praze porazili Německo 10:5 a po prvním dnu vládnou základní skupině A. Skvělým zápisem do individuálních statistik se navíc může pochlubit Adam Delong, který se blýskl hattrickem a k němu přidal jednu asistenci.
     
    Celkový počet střel: 15:33.
     
    Hráči utkání

    Tino von Pritzbuer (Německo)
    Tom Ondrušek (Česko)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Fanoušci odpočítávají poslední vteřiny do úvodní výhry české reprezentace na domácím Mistrovství světa!
     
    58:32
    Češi dohrávají zápas v optimální pohodě.
    56:46 Adam DELONG - 5:10
     
    56:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADAM DELONG zkompletoval hattrick! A to při jubilejní desáté brance České republiky. Vítězství už výběru Petriho Kettunena jistě neunikne. Asistence: Milan Garčar.
    56:15 Matěj JENDRIŠÁK - 5:9
     
    56:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    A nejen to. Jako blesk z čistého nebe se přímo před gólmanem zjevil MATĚJ JENDRIŠÁK a tutovkou nepohrdl. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    55:26
    Z předchozích minut poučení Češi raději krotí poněkud roztržité tempo hry.
    53:13 Niklas BROKER - 5:8
     
    53:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němečtí žoldáci neskládají zbraně. Zaváhání jednoho z českých beků potrestal NIKLAS BROKER. Zápas se začíná dramatizovat. Asistence: Benjamin Borth.
     
    52:10
    Utkání v O2 areně sleduje 12 326 fanoušků! A nutno poznamenat, že vynikajících.
    51:02 Janos BROKER - 4:8

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 7. Nihlen (von Pritzbuer), 17. Burmeister (Ja Broker), 26. Ni Broker, 52. Ja Broker (Dietz), 54. Ni Broker (Borth) – 11. Rýpar (Krbec), 22. Ondrušek (Delong), 36. Bauer (Pražan), 36. Marek Beneš (Šebek), 40. Delong (Ondrušek), 46. Rýpar (Langer), 48. Tomašík (Suchánek), 50. Delong (Ondrušek), 57. Jendrišák (Němeček), 57. Delong (Garčar)


    Německo: Dietz (Hallerstede) – Siede, Bottcher, Ibold, Hoppe, Ruger – Ni Broker, von Pritzbuer, Nihlen – Burmeister, Ja Broker, Wenning – Weigelt, Schuschwary, Falkenberger – Herlt, Borth, Kuhl – Blanke.
    Česko: Souček (Bauer) – Kisugite, Suchánek, Veltšmíd, Bauer, Pražan, Garčar, Marek Beneš, Rýpar – Němeček, Šebek, Jendrišák – Ondrušek, Dóža, Delong – Krbec, Langer, Tomašík – Curney.

    Rozhodčí: Vesa Vilkki, Mikko Alakare
    bahis siteleri