Švýcarsko – Lotyšsko 7:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:12 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:5 (kon.)
Austrálie – Estonsko 5:11 (kon.) | Německo – Česko 5:10 (kon.) | Polsko – Thajsko 5:2 (kon.)
konec
Austrálie
5:11 (1:3, 3:6, 1:2)
Estonsko
Sobota 01.12.2018, 15:30 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • Skupina C

     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:33:49)
     
    Střely ve třetí třetině: 6 – 10
     
    Nejlepší hráči:

    Austrálie – Ryan Alexandrakis
    Estonsko – Mattias Proos
     
    Je konec! Estonsko jako favorit tohoto utkání nakonec vyhrál celkem přesvědčivě o šest branek. V tomto utkání jsme viděli rovnou šestnáct branek, což z tohoto utkání dělá zápas, kde padalo zatím nejvíce branek v celém turnaji! Estonci tak minimálně na nějaké tři hodinky budou vést tabulku skupiny C.

    Každopádně fanoušky musel tento florbal rozhodně bavit. Viděli spoustu zajímavých individuálních výkonů: Daniel Gärtner – první hattrick na Mistrovství světa, čtyři body Mattiase Proose (2+2) nebo Rickarda Rydella (2+2).
     
    Konec zápasu.
    59:23 Tomáš GÄRTNER - 5:11
     
    59:23
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Jenže Australané ještě korigují stav utkání! Ke střele z ne úplně dobré pozice se dostal TOMÁŠ GÄRTNER, který byl sice v záklonu, přesto trefil mezírku na přední tyči. Asistence: Samuel Clairs.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:43 Oliver SAVI - 4:11
     
    58:43
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec vidíme i jedenáctou branku v síti domácího celku a máme zde patnáct branek v utkání! To je nejvyšší počet v dosavadním průběhu MS, který padl i v zápase Slováků. OLIVER SAVI byl v dobré palebné pozici, potáhl si míček a parádní střelou nedal Alexandrakisovi šanci. Asistence: Kristo Lehiste.
     
    58:10
    Jonathon Veron posílal pas přes celé hřiště na svého spoluhráče, ale ten ho nedokázal zpracovat. Celkem škoda pro domácí tým, nehraje špatně.
     
    57:25
    Jenže z toho vůbec nic nevytěžili. Nedostali se ani ke střele a u balonku je znovu hostující celek, který si dnes připíše první vítězství v turnaji.
     
    56:54
    Gerdo Unga si parádně nabíhal na křižnou přihrávku, kdy chtěl vypálit z první. Míček ovšem nechal za sebou a domácí celek se žene do útoku.
     
    56:10
    Egert Unga čekal za obranou domácího celku na přihrávku, ale ta nedošla až k němu. Australané tak mají míček na svých holích, ale nejspíše tuší, že dnes nevyhrají.
     
    55:09
    Jednomu z domácích hráčů je na střídačce ošetřováno nejspíše koleno, které si nechává zchladit. Carl Hammarlund navíc vypadá, že pro dnešek dohrál, jelikož se na nohu nemůže pořádně postavit! To by byla velká ztráta pro Austrálii, kdyby nemohl pokračovat v turnaji.
     
    54:33
    Estonsko se navíc nadále drží na míčku a vypadá to, že chce dohrát utkání v klidu. Daniel Vaigur navíc od svého příchodu na hřiště neinkasoval.
     
    54:00
    Rickard Rydell získal míček na útočné polovině, předvedl kličku a poslal ho na svého spoluhráče. Následně hosté útočili, ale vypálit nedokázali.
     
    53:22
    Dobrá pozice pro standardní situaci v podání domácího celku. Ten to vyřešil celkem dobře, když přišla prudká střela. Tu však dokázal hostující gólman rukou vyrazit mimo mantinely.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Gärtner (Gärtner), 21. Gärtner (Perry), 23. Gärtner, 24. Perry (Gärtner), 60. Gärtner (Clairs) – 10. Proos, 15. Rydell (Proos), 20. Salm (Tamme), 24. Savi (Pahn), 27. Kasenurm (Pahn), 28. Rydell (Proos), 29. Uue (Kareliusson), 35. Kareliusson (Kasenurm), 37. Proos (Rydell), 52. Tamme (Rydell), 59. Savi (Lehiste)


    Austrálie: Alexandrakis (Yeoh) – Clairs, Delaney, Hammarlund, Suter, Speldewinde, Staindl, Nguyen – Perry, Gärtner, Gärtner – Veron, Staindl, Moran – Kosterich, Creagh, Ebeling – Monckton, Hay.
    Estonsko: Kalde (24. Vaigur) – Unga, Öberg, Tamme, Pass, Kallion, Widercrantz, Einamann – Uue, Kareliusson, Markus – Proos, Salm, Rydell – Pahn, Savi, Kasenurm – Unga, Lehiste.

    Rozhodčí: Wehinger, Zurbuchen

    Diváci: 503
    bahis siteleri