Dánsko – Norsko 3:9 (kon.) | Slovensko – Japonsko 15:1 (kon.) | Švýcarsko – Německo 13:1 (kon.)
Kanada – Singapur 4:4 (kon.) | Lotyšsko – Česko 4:3 (kon.) | Estonsko – Polsko 4:3 (kon.)
konec
Dánsko
3:9 (3:2, 0:5, 0:2)
Norsko
Neděle 02.12.2018, 11:00 • O2 Aréna • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
    1. den na MS v Praze

     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase onlajnu na počtenou! (12:56:35)
     
    Nejlepší hráči:

    Dánsko – Jesper Roland Buckner
    Norsko – Ole Mossin Olesen
     
    Dnešní utkání sledovalo 2729 diváků.
     
    Je konec! Norsko si nakonec pohlídalo vítězství, které ještě podpořilo dvěma góly, které vstřelilo ve třetí třetině! Nejvíce se na výhře podíleli – Ole Mossin Olesen 5 bodů (2+3) a Markus Lindgjerdet 4 body (3+1). Norsko si tedy připsalo nakonec celkem jasnou výru o šest branek a v současné době okupuje první příčku skupiny B! Bude to však mít ještě těžké, jelikož ve skupině zbývají Finsko a Švédsko.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Norsko hraje v pěti!
     
    59:21
    O vítězi utkání je jasno, navíc Norsko bylo tím týmem, který měl dobrou šanci na útočné polovině. Mike Trolle ovšem dokázal zasáhnout.
     
    59:00
    Poslední minuta v utkání!
     
    58:32
    Nyní jsou však dánští hráči v tlaku a Markus Jelsnes předvedl další skvělý zákrok. Byla na něm vidět radost, se kterou se podělil s fanoušky.
     
    57:50
    Šance pro Dánsko alespoň na korigování skóre, jenže začátek početní výhody se jim zrovna dvakrát nevyvedl. Musí začít od svého gólmana.
     
    57:43
    Vyloučení v týmu Norsko (Ole Martin Jansson – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    57:09
    Diváci se v současné době baví nad opakovanými záběry, kdy jedna z fanynek Dánska se na to již nemohla dívat, a tak začala plést.
     
    56:19
    Mohla být natočená desítka, ale není! Patrick Hjemgård běžel sám na gólmana, kdy Dánové rezignovali na nějakou zpátečku. Ten to zkoušel po zemi pod nohou, ale neuspěl.
     
    55:41
    Mikkel Skov Nielsen se dostal ke střele švihem z dobré pozice, ale jeho dobrá rána byla zastavena norským obráncem na hranici brankoviště.
     
    55:05
    Norsko se navíc nadále drží na míčku a hraje v klidu. Když se Dánsko náhodou dostane k balonku, většinou se o něj připraví vlastní chybou.
    54:37 Sindre BJERKNES - 3:9
     
    54:37
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Dánsko psychicky odešlo a rovnou inkasuje podeváté! vyslal dobrý pas od mantinelu, na který s naběhl SINDRE BJERKNES a v pohodě poslal míček do odkryté části branky. Asistence: Ole Mossin Olesen.
     
    54:06
    V tomto zápase tedy vidíme hattrick! Pro Markuse Lindgjerdeta to byla totiž třetí branka v dnešním utkání a spolu s Olesenem je nejlepším hráčem Norska.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Schmidt (Skov Nielsen), 8. Glass (Eldholm), 17. Roland Buckner (Nygaard Mørup) – 6. Lindgjerdet (Gidske), 7. Olesen (Lindgjerdet), 24. Martinsen (Næss Valbye), 24. Fossum Normann (Olesen), 30. Olesen (TS), 33. Jansson (Olesen), 38. Lindgjerdet (Pedersen), 53. Lindgjerdet (Kronberg), 55. Bjerknes (Olesen)


    Dánsko: Trolle (de Fries) – Krogsgaard, Wede, Schmidt, Nygaard Mørup, Kobberup, Holm – Glass, Odfeldt, Eldholm – Skov Nielsen, Roland Buckner, Lauridsen – Dalkvist, Køhler, Kleczewski – Handgaard, Velgaard, Parbo.
    Norsko: Jelsnes (Falkeid) – Fossum Normann, Kvisvik, Øistad, Gidske, Martinsen, Fredriksen, Buraas – Jansson, Lindgjerdet, Olesen – Norstrøm, Kronberg, Bjerknes – Hjemgård, Næss Valbye, Nilsson – Hansen, Pedersen.

    Rozhodčí: Anderson, Wissman

    Diváci: 2729
    bahis siteleri