Dánsko – Norsko 3:9 (kon.) | Slovensko – Japonsko 15:1 (kon.) | Švýcarsko – Německo 13:1 (kon.)
Kanada – Singapur 4:4 (kon.) | Lotyšsko – Česko 4:3 (kon.) | Estonsko – Polsko 4:3 (kon.)
konec
Dánsko
3:9 (3:2, 0:5, 0:2)
Norsko
Neděle 02.12.2018, 11:00 • O2 Aréna • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
    54:37 Sindre BJERKNES - 3:9
     
    54:37
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Dánsko psychicky odešlo a rovnou inkasuje podeváté! vyslal dobrý pas od mantinelu, na který s naběhl SINDRE BJERKNES a v pohodě poslal míček do odkryté části branky. Asistence: Ole Mossin Olesen.
    52:58 Markus LINDGJERDET - 3:8
     
    52:58
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že o dnešním vítězi je rozhodnuto, jelikož Norové využívají přesilovou hru! MARKUS LINDGJERDET dostal parádní přihrávku a jeho rána z první zamířila přesně tam, kam měla. Asistence: Ketil Kronberg.
    37:11 Markus LINDGJERDET - 3:7
     
    37:11
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové znovu drželi míček na svých holích a střílí dnes již sedmý gól, parádní utkání dnes hrají. MARKUS LINDGJERDET dostal parádní přihrávku přes šíři hřiště a bez větších potíží usměrnil míček do odkryté části sítě. Asistence: Marius Pedersen.
    32:37 Ole Martin Jansson - 3:6
     
    32:37
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Jenže místo tlaku Dánska, znovu skórují Norové, už je to o tři branky! Nádherné rozehrání standardní situace, kterou rozehrával Ole Martin Jansson, jenž přihrál na Olesena, který jen posunul míček zpět na OLEHO MARTINA JANSSONA, který skvělou ranou překonal Trolleho v bráně. Asistence: Ole Mossin Olesen.
    29:53 Ole Mossin Olesen - 3:5
     
    29:53
    Norsko právě vstřelilo branku!
    K tomu se postavil OLE MOSIN OLESEN, který běžel nejprve pomalu, ale poté hodně zrychlil a nádhernou kličkou vyšachoval dánského gólmana, kterého poté v pohodě překonal. Tento gól může aspirovat na jeden z nejhezčích na celém turnaji.
    23:45 Mads Fossum Normann - 3:4
     
    23:45
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, uběhlo třicet vteřin a Norsko se dostává do jednobrankového vedení, to je panečku ofenzivní podívaná. Ole Mossin Olesen poslal míček na volného MADSE FOSSUMA NORMANNA, jenž se trefil nepříliš prudkou střelou na vzdálenější šibenici. Asistence: Ole Mossin Olesen.
    23:13 Patrick MARTINSEN - 3:3
     
    23:13
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Zrovna jsem chtěla napsat, že Norové mají z kraje třetiny tlak, avšak tentokrát se dokázali i prosadit. Dobrou práci odvedl Andreas Næss Valbye, jenž udržel míček za brankou. Poté ho poslal na PATRICKA MARTINSENA, jenž našel místo u bližší tyčky! Asistence: Andreas Næss Valbye.
    16:30 Jesper Roland Buckner - 3:2
     
    16:30
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, jelikož Dánové, kteří se asi pět minut jen bránili, jdou do vedení! Jesper Roland Buckner nahodil míček na branku, kde si ho do sítě srazil jeden z norských obránců! Proto je také hráči s číslem 8, tedy JESPERU ROLANDU BUCKNEROVI, branka přiznána! Asistence: Daniel Nygaard Mørup.
    07:30 Mathias GLASS - 2:2
     
    07:30
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Což se jim během krátké doby také daří, takže mi zde máme zase remízu! Eldholm našel z rohu MATHIASE GLASSA, který si naběhl na střed hřiště a ranou z první se nemýlil! Asistence: Lukas Eldholm.
    06:09 Ole Mossin Olesen - 1:2
     
    06:09
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norsko přidává druhou branku a během minuty otáčí skóre! To mělo k dispozici standardní situaci z hranice brankoviště. Přišla přihrávka na OLEHO MOSSINA OLESENA, jenž se z bekhendu trefil na bližší tyč. Asistence: Markus Lindgjerdet.
    05:02 Markus Lindgjerdet - 1:1
     
    05:02
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a jede se na novo! Do míčku se opřel MARKUS LINDGJERDET, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Gidske.
    04:09 Jesper SCHMIDT - 1:0
     
    04:09
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Což je nakonec může mrzet, jelikož Dánové jdou do vedení! Nejprve měl velkou šanci Simon Lauridsen, jenž byl ještě vychytán parádním zákrokem. Následně se ovšem dostal ke střele JESPER SCHMIDT, který parádní ranou rozvlnil sítku. Asistence: Mikkel Skov Nielsen.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Schmidt (Skov Nielsen), 8. Glass (Eldholm), 17. Roland Buckner (Nygaard Mørup) – 6. Lindgjerdet (Gidske), 7. Olesen (Lindgjerdet), 24. Martinsen (Næss Valbye), 24. Fossum Normann (Olesen), 30. Olesen (TS), 33. Jansson (Olesen), 38. Lindgjerdet (Pedersen), 53. Lindgjerdet (Kronberg), 55. Bjerknes (Olesen)


    Dánsko: Trolle (de Fries) – Krogsgaard, Wede, Schmidt, Nygaard Mørup, Kobberup, Holm – Glass, Odfeldt, Eldholm – Skov Nielsen, Roland Buckner, Lauridsen – Dalkvist, Køhler, Kleczewski – Handgaard, Velgaard, Parbo.
    Norsko: Jelsnes (Falkeid) – Fossum Normann, Kvisvik, Øistad, Gidske, Martinsen, Fredriksen, Buraas – Jansson, Lindgjerdet, Olesen – Norstrøm, Kronberg, Bjerknes – Hjemgård, Næss Valbye, Nilsson – Hansen, Pedersen.

    Rozhodčí: Anderson, Wissman

    Diváci: 2729
    bahis siteleri