Dánsko – Norsko 3:9 (kon.) | Slovensko – Japonsko 15:1 (kon.) | Švýcarsko – Německo 13:1 (kon.)
Kanada – Singapur 4:4 (kon.) | Lotyšsko – Česko 4:3 (kon.) | Estonsko – Polsko 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
15:1 (7:0, 4:0, 4:1)
Japonsko
Neděle 02.12.2018, 12:00 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Nejlepšími hráčem za Slovensko byl zvolen Lukáš Ujhelyi (3+0), za Slovensko následně Ichiro Ueda (1+0). (18:15:44)
     
    Slováci splnili další povinnost a poráží i dalšího mimoevropského soupeře. Kanadě nastříleli 12 gólů, Japoncům dokonce o tři více. Ujhelyi, Dudovič a Čonka-Skyba zkompletovali hattrick. Slovensko míří jednoznačně za prvním místem skupiny D. Japonce téměř k ničemu nepustili a dělali si s nimi, co chtěli, až na jednu malou výjimku. Slováky čeká v závěrečném utkání skupiny Singapur a dá se očekávat, že si podmaní i toto utkání.

    Střely v závěrečné část: Slovensko 10 – Japonsko 3.
    Celkově: Slovensko 38 – Japonsko 7.
     
    Konec zápasu.
    58:09 Michal DUDOVIČ - 15:1
     
    58:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Patnáctá branka opravdu přichází. MICHAL DUDOVIČ napřáhl z poloviny hřiště a prostřelil Kentu. Také on se dočkal hattricku a celkově v dnešním utkání zaznamenal již šest bodů. Asistence: Erik Moravčík.
     
    56:30
    Slovenští fanoušci chtějí po svých krajanech na hřišti ještě jednu branku na rozloučenou.
    54:19 Lukáš MRÁZ - 14:1
     
    54:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Vůbec toho nemusí litovat, protože Slováci nadále zůstali na míčku a LUKÁŠ MRÁZ si počkal na správný okamžik, než vyšle střelu ke vzdálenější tyči. Kenta byl bez šance. Asistence: Michal Dudovič.
     
    53:58
    Machara se dostal jako první k padajícímu balónku a ze vzduchu ho poslal na branku. Zamířil jen těsně vedle.
     
    52:24
    Následně se ho pokoušel bekhendem překvapit Ueda, který jej trefil ale pouze do nohy.
     
    51:50
    A Klobučník byl vytržen z letargie a musel likvidovat střelu z půlky.
     
    51:34
    Grlickému sjel míček z čepele a byl z toho rázem protiútok Japonců, kteří se sice do zakončení nedostali, ale vynutili si alespoň standardní situaci.
     
    49:45
    Slovenští hráči se pokouší vymyslet různé fintičky, jak si ještě více užít zápas. Exhibiční přihrávky ale zatím ke gólu nevedou.
     
    48:48
    Moravčík se chtěl rovněž zapsat mezi střelce a z pozice beka si seběhl ke střele, narazil ale pouze na soupeře před sebou.
     
    46:52
    Slováci se již probudili z nečekaného šoku zkraje třetiny a opět dominují na hřišti. Celá japonská pětice je zatažena okolo vlastního brankoviště.
    45:38 Martin KATLOVSKÝ - 13:1
     
    45:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla florbalová paráda, do které se zapojila celá slovenská pětice. Akci na jeden dotek plnou krosových přihrávek zakončil z těžkého úhlu MARTIN KATLOVSKÝ. Asistence: Martin Kubovič.
    43:35 Lukáš UJHELYI - 12:1
     
    43:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Z následné akce už ale inkasují. Řezanina se dokázal vymotat z rohu a našel LUKÁŠE UJHELYIHO, který je druhým slovenským florbalistou v dnešním utkání, jenž zkompletoval hattrick. Asistence: Lukáš Řeznanina.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 1. Ujhelyi (Gál), 2. Čonka-Skyba (Šefčík), 3. Kubovič, 5. Dudovič (Gašparík), 11. Šefčík (Dudovič), 13. Machara (Kubovič), 19. Čonka-Skyba (Kubovič), 24. Kubovič (Machara), 26. Čonka-Skyba (Dudovič), 28. Ujhelyi (Grlický), 29. Dudovič (Gašparík), 44. Ujhelyi (Řezanina), 46. Katlovský (Kubovič), 55. Mráz (Dudovič), 59. Dudovič (Moravčík) – 41. Ueda (Maeda)


    Slovensko: Klobučník (Mazák) – Machara, Řezanina, Gašparík, Kriš, Koščo, Krocko, Moravčík, Šefčík – Dudovič, Kubovič, Mráz – Grlický, Katlovský, Ujhelyi – Reguly, Pažák, Gál – Čonka-Skyba.
    Japonsko: Kenta (Jagju) – Kimura, Sugibuči, Šiba – Abe, Furuta, Gundži – Hašimoto, Kakuta, Kanoto – Kato, Koda, Macumoto – Maeda, Ota, Takahaši – Takizawa, Ueda.

    Rozhodčí: Heinola Henri, Marttinen Manu (FIN)

    Diváci: 814
    bahis siteleri