Dánsko – Norsko 3:9 (kon.) | Slovensko – Japonsko 15:1 (kon.) | Švýcarsko – Německo 13:1 (kon.)
Kanada – Singapur 4:4 (kon.) | Lotyšsko – Česko 4:3 (kon.) | Estonsko – Polsko 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
15:1 (7:0, 4:0, 4:1)
Japonsko
Neděle 02.12.2018, 12:00 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • Skupina D
Předzápasové kurzy
    58:09 Michal DUDOVIČ - 15:1
     
    58:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Patnáctá branka opravdu přichází. MICHAL DUDOVIČ napřáhl z poloviny hřiště a prostřelil Kentu. Také on se dočkal hattricku a celkově v dnešním utkání zaznamenal již šest bodů. Asistence: Erik Moravčík.
    54:19 Lukáš MRÁZ - 14:1
     
    54:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Vůbec toho nemusí litovat, protože Slováci nadále zůstali na míčku a LUKÁŠ MRÁZ si počkal na správný okamžik, než vyšle střelu ke vzdálenější tyči. Kenta byl bez šance. Asistence: Michal Dudovič.
    45:38 Martin KATLOVSKÝ - 13:1
     
    45:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla florbalová paráda, do které se zapojila celá slovenská pětice. Akci na jeden dotek plnou krosových přihrávek zakončil z těžkého úhlu MARTIN KATLOVSKÝ. Asistence: Martin Kubovič.
    43:35 Lukáš UJHELYI - 12:1
     
    43:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Z následné akce už ale inkasují. Řezanina se dokázal vymotat z rohu a našel LUKÁŠE UJHELYIHO, který je druhým slovenským florbalistou v dnešním utkání, jenž zkompletoval hattrick. Asistence: Lukáš Řeznanina.
    40:58 Ičiro UEDA - 11:1
     
    40:58
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Z rychlého protiútoku se Japonci poprvé v zápase a i na šampionátu prosazují. IČIRO UEDA zůstal sám na brankovišti a překonal Klubočníka. Asistence: Dandžiro Maeda.
    28:38 Michal DUDOVIČ - 11:0
     
    28:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Druhou desítku gólů na kontě Slovenska načal MICHAL DUDOVIČ, jenž ze středu hřiště vyslal nechytatelnou střelu pod břevno. Asistence: Ronald Gašparík.
    27:43 Lukáš UJHELYI - 10:0
     
    27:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Desátá branka nenechala na sebe dlouho čekat a trefil se hráč, který zná tuto arénu možná se Slováků nejlépe, když zde hraje za Spartu. LUKÁŠ UJHELYI je autorem desátého gólu Slováků. Asistence: Martin Grlický.
    25:36 Filip ČONKA-SKYBA - 9:0
     
    25:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Kakuta na trestné židli moc dlouho nevydržel. Po pouhých třech vteřinách využil početní výhodu FILIP ČONKA-SKYBA, který zužitkoval přihrávky od Dudoviče po standardní situaci a přibližuje Slováky k toužené desáté brance. Asistence: Michal Dudovič.
     
    25:33
    Aby toho nebylo málo, tak Japonci půjdou do oslabení, protože se nechal vyloučit Kakuta za hru rukou.
    23:50 Martin KUBOVIČ - 8:0
     
    23:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Machara nádhernou přihrávkou přes celé hřiště našel MARTINA KUBOVIČE, který z první poslal míček do poloodkryté branky. Slováci se dočkali prvního gólu ve druhé třetině po necelých čtyřech minutách. Asistence: Matúš Machara.
    18:08 Filip ČONKA-SKYBA - 7:0
     
    18:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Sedmý gól přeci jen přichází. FILIP ČONKA-SKYBA překvapil všechny, když vystřelil z otočky a zamířil přesně k tyči. Asistence: Martin Kubovič.
    12:11 Matúš MACHARA - 6:0
     
    12:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Na hřišti dominuje jednoznačně jeden tým, kterým je Slovensko. Krásnou kombinaci na jeden dotek zakončil MATÚŠ MACHARA, jehož nádherným krosem přes celé hřiště našel Kubovič. Asistence: Martin Kubovič.
    10:57 Ľuboš ŠEFČÍK - 5:0
     
    10:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Moc dlouho netrvalo a hráli zase Slováci, kteří se pohodlně usadili na útočné polovině. Tentokrát z půlky vystřelil překvapivě ĽUBOŠ ŠEFČÍK. Asistence: Michal Dudovič.
    04:08 Michal DUDOVIČ - 4:0
     
    04:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci si otevřeli na Podvinném Mlyně parádní střelnici. Zatím mají průměr jedné vstřelené branky za minutu. Tentokrát našel Gašparík krosovou přihrávkou na velkém brankovišti MICHALA DUDOVIČE, který z voleje poslal míček do branky. Asistence: Ronald Gsšparík
    02:08 Martin KUBOVIČ - 3:0
     
    02:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenští florbalisté jdou do zápasu s Japonskem stejně naplno jako proti Kanadě a po odehraných dvou minutách už mají bezpečný náskok. V další mele na brankovišti se nejlépe zorientoval MARTIN KUBOVIČ, který s vypětím všech sil dostal míček do branky.
    01:06 Filip ČONKA-SKYBA - 2:0
     
    01:06
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Zápas sotva začal a Slovensko navyšuje svůj náskok. Na brankovišti byl nejdůraznější FILIP ČONKA-SKYBA, který na několikátý pokus dostal míček a záda Kenty. Asistence: Ľuboš Šefčík.
    00:30 Lukáš UJHELYI - 1:0

    via Gfycat

     
    00:30
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v prvním zápase, tak proti Japoncům jdou Slováci rychle do vedení. Gál přihrávkou od mantinelu našel na brankovišti LUKÁŠE UJHELYIHO, který neměl problém dostat míček do prázdné branky. Asistence: Ladislav Gál.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 1. Ujhelyi (Gál), 2. Čonka-Skyba (Šefčík), 3. Kubovič, 5. Dudovič (Gašparík), 11. Šefčík (Dudovič), 13. Machara (Kubovič), 19. Čonka-Skyba (Kubovič), 24. Kubovič (Machara), 26. Čonka-Skyba (Dudovič), 28. Ujhelyi (Grlický), 29. Dudovič (Gašparík), 44. Ujhelyi (Řezanina), 46. Katlovský (Kubovič), 55. Mráz (Dudovič), 59. Dudovič (Moravčík) – 41. Ueda (Maeda)


    Slovensko: Klobučník (Mazák) – Machara, Řezanina, Gašparík, Kriš, Koščo, Krocko, Moravčík, Šefčík – Dudovič, Kubovič, Mráz – Grlický, Katlovský, Ujhelyi – Reguly, Pažák, Gál – Čonka-Skyba.
    Japonsko: Kenta (Jagju) – Kimura, Sugibuči, Šiba – Abe, Furuta, Gundži – Hašimoto, Kakuta, Kanoto – Kato, Koda, Macumoto – Maeda, Ota, Takahaši – Takizawa, Ueda.

    Rozhodčí: Heinola Henri, Marttinen Manu (FIN)

    Diváci: 814
    bahis siteleri