Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:4 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:4 (0:0, 0:3, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 02.12.2018, 16:00 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Byl to boj až do samého závěru! Ale Orli berou zaslouženě tři body, které se proti vedoucímu týmu tabulky rozhodně nezískávají lehce. Domácí si pravděpodobně podtrhli větev v úplném závěru, kdy Setzinger nevydržel s nervy a zbytečně dohrál Nováka u mantinelu. To je ode mě vše, přeji příjemný zbytek večera a brzy napočtenou. (18:15:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Rahm se vrací do brány, vhazuje se po jeho pravici. Tohle už Orli přečkají!
     
    59:42
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Setzinger – 2 min., krosček).
     
    59:01
    Domácí opět v šesti!
     
    58:56
    Graz právě vstřelil branku!
    A DANIEL OBERKOFLER přidává druhou branku! Domácí chvíli po vhazovaní opět odvolali gólmana, předvedli rychlou akci, kterou střelou z mezikruží zakončil právě Oberkofler! Asistence: Ken Ograjenšek a Oliver Setzinger!
     
    57:36
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí využívají nabídnutou přesilovou hru. DANIELU OBERKOFLEROVI stačilo stát u tyčky a čekat na přihrávku, která se dostavila. Asistence: Dwight King a Colton Yellow Horn.
     
    56:52
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Parkkonen – 2 min., hrubost).
     
    56:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Lattner vybojoval puk za bránou, poslal jej do středního pásma, odkud ANTHONY LUCIANI trefil prázdnou bránu! Asistence: Jan Lattner.
     
    56:01
    Domácí odvolávají gólmana!
     
    55:13
    Graz se opět dostal do fáze, kdy buší na znojemská vrata, ale ta jsou neprodyšně uzavřena. Většina střel vůbec nedoputuje k bráně, a ty, které ano, jsou zlikvidovány Halászem.
     
    Byli upraveni asistenti u první a třetí znojemské branky.
     
    54:01
    Jedovatou střelu od modré kryje Halász do lapačky, vhazování po pravici znojemského gólmana.
     
    53:09
    Posledních pár vteřin přesilovky se ještě snaží využít Orli pro útok, z několika po sobě jdoucích střel ale nedokázali vymáčknout více než Rahmův zákrok betonem.
     
    52:42
    Domácí vystihli přihrávku Znojma a vytvořili velmi zajímavou akci, na jejímž konci stál Lakos, jehož ránu z dálky jen s obtížemi vytěsnil Halász do ochranné sítě!
     
    52:02
    Orli zatím nevyslali střelu na bránu, jsou ale na puku útočí.
     
    51:13
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Grafenthin – 2 min., sekání).
     
    49:49
    Když už se ale zadaří, je z toho velká šance! Luciani stál úplně sám před Rahmem, ale nedokázal propasírovat puk mezi jeho betony!
     
    49:42
    Domácí v plném počtu.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 43. Zusevics, 58. Oberkofler (King, Yellow Horn), 59. Oberkofler (Ograjenšek, Setzinger) – 24. Kalus (Lattner, Stretch), 32. Kalus (Luciani, Stretch), 34. Kalus (Lattner), 57. Luciani (Lattner)


    Moser Medical Graz 99ers: Rahm (Höneckl) – Jakobsson, Lakos, Kirchschläger, Weihager, Egger, Soritz – Hamilton, Yellow Horn, Loney – Oberkofler, Garbowsky, Ograjenšek – King, Zusevics, Natter – Kainz, Moderer, Grafenthin.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Lattner, Stehlík, Parkkonen, Kruckovyč, Šnajnar, Tejnor – Kalus, Stretch, McPherson – Hlava, Kujawinski, Němec – Novák, Matuš, Luciani – Špaček, Bulín, Oščádal.

    Rozhodčí: Ofner, Trilar – Bärnthaler, Zgonc

    Diváci: 1600
    thejrc.org