Jablonec – Zlín 4:0 (kon.) | Opava – Slavia 2:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
4:0 (2:0)
FC Zlín
Pondělí 03.12.2018, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Hostující obrana neexistuje, hosty zase zachraňoval Dostál
     
    90
    Velká šance na závěr! Tečovaný centr Eduarda Sobola se odrazil k Janu Chramostovi. Ten ještě posunul doleva na Martina Doležala, jehož střelu bez přípravy zalepil Dostál do rukavic.
     
    85
    Miloš Kratochvíl odehrál velmi slušný zápas, při svém odchodu si tedy užívá potlesk na otevřené scéně. Do zápasu zasáhne také Nikola Janković.
    83. Jan CHRAMOSTA - 4:0
     
    83
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Zelenobílí přidávají už čtvrtý gól! JAN CHRAMOSTA se krátce po svém příchodu na hřiště díky povedené narážečce s Martinem Doležalem dostal ke střele zblízka a procedil balon přes padajícího Stanislava Dostála až za čáru! Situaci ještě kontroloval Eduard Sobol, dorážka už nicméně zapotřebí nebyla.
     
    82
    A nedlouho poté střídá také Fastav. Za hřiště odchází Petr Jiráček, kterému sportovně zatleskali domácí příznivci. Nahrazuje ho Patrik Slaměna.
     
    82
    Michal Trávník se už do hry nevrátí, nahrazuje ho ukrajinský záložník Eduard Sobol.
     
    75
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vojtěch Kubista, přichází Jan Chramosta.
     
    66
    Michal Trávník mohl přidat čtvrtý gól. Na pravé straně pokutového území si krásně vytvořil prostor k ráně, kterou ke své smůle poslal do rukavic vyrážejícího Stanislava Dostála!
     
    64
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Petr Hronek.
    57. Tomáš HOLEŠ - 3:0
     
    57
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tak tento gól se v hitparádách neztratí. TOMÁŠ HOLEŠ se přibližně z dvaceti metrů senzačně opřel do odraženého míče a krásným volejem jej zasadil zcela přesně ke vzdálenější tyčce. Fotbalová paráda, 3:0!
    45. Martin DOLEŽAL - 2:0
     
    45
    Jablonec právě vstřelil branku!
    MARTIN DOLEŽAL protrhuje střeleckou smůlu posledních dní a domácí se před odchodem do kabin prosazují rovnou dvojnásobně! Miloš Kratochvíl pěkně prostrčil míč do vápna pro Michala Trávníka. Ten nezištnou přihrávkou pod sebe hledal Vojtěcha Kubistu, který sice sám zakončit nedokázal, ale balon se dostal právě k Doležalovi, jenž ho rychle poslal pravou nohou do sítě. 2:0!
    43. David LISCHKA - 1:0
     
    43
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Těsně před odchodem do kabin se Severočeši ujímají vedení. Rohový kop rozehrál zleva Michal Trávník. Před brankou se to poté pořádně mlelo, balon putoval z hlavy na hlavu, až přistál na čele DAVIDA LISCHKY, který jej zblízka poslal za Stanislava Dostála!
    39. Hrubý zachraňoval domácí po umístěné hlavičce Vyhnala
     
    39
    Zoran Gajič jej z levé strany rozehrál velmi pěkně. Míč zamířil přímo do nejhustěji obydlené oblasti v šestnátce a Vlastimil Hrubý musel krotit hlavičku jednoho ze Zlínských rychlým skokem k tyči!
     
    33
    Vojtěch Kubista lezl doslova po všech čtyřech a zápolil o míč s Lukášem Bartošákem. Nakonec byl faulován, načež Michal Trávník (JAB), zřejmě za slovní připomínku, vidí žlutou kartu.
     
    20
    Pavel Vyhnal (ZLN) rozdmýchal emoce před jabloneckou svatyní, za svůj počin inkasuje žlutý kartonek.
     
    8
    První velká šance dnešního pozdního odpoledne! Prudký centr Michala Trávníka z pravého křídla si skvěle zpracoval Martin Doležal, avšak z oblasti penaltového puntíku vystřelil sice pod horní tyč, nicméně do středu klece. Stanislav Dostál vyráží na rohový kop!
     
    6
    Zraněný Josef Hnaníček přepouští své místo na zeleném pažitu Ondřeji Bačovi. Nepříjemnost pro Zlín, nucené střídání hned v úvodu.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 43. Lischka (V. Kubista), 45. Doležal (V. Kubista), 57. Holeš (Doležal), 83. Chramosta (Doležal)

    Karty:   33. Trávník (JAB) – 20. Vyhnal (ZLN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 3:3.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) – Trávník (82. Sobol), V. Kubista (75. Chramosta), Považanec, Kratochvíl (85. Janković) – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Břečka, Janković, Sobol, Chramosta.

    FC Zlín: S. Dostál – Hnaníček (6. Bačo), P. Buchta, Gajič – Matejov, Jiráček (C) (82. Slaměna), Li. Holík (64. Hronek), Podio, Bartošák – Beauguel, Vyhnal.
    Náhradníci: Šiška – Bačo, J. Balić, Lu. Holík, Masař, Hronek, Slaměna.

    Rozhodčí: Machálek – Moláček, Hrabovský.

    Diváci: 1 608
    bahis siteleri