Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Kunlun 2:1 (3:0 po s.n.)
Kazaň – Čerepovec 4:2 (kon.) | Omsk – Ufa 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (po pr.)
Soči – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 03.12.2018, 13:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, užijte si zbytek pondělí. Na počtenou příště! (15:59:06)
     
    V Novosibirsku je dohráno! Domácí převedli přesvědčivý výkon a po zásluze si do tabulky připisují další dva body, díky nimž se rozšiřuje jejich náskok na dno tabulky. Svého soupeře dnes jasně přehráli.
     
    Československá stopa
    Karel KUBÁT (VLD) – 0+0, 1 střela, 2 TM
    Vojtěch POLÁK (VLD) – 0+0, 1 střela, 2 TM
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 27 – 27
    Zblokované střely: 12 – 14
    Vhazování: 34 – 26
    Trestné minuty: 10 – 14
    Využití přesilovek: 2/6 – 1/4
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ignatovičova rána z pravého kruhu skončila v lapačce připraveného Krasotkina, kterého od čistého konta dělí jen kolem patnácti sekund.
     
    59:26
    Návrat domácího celku do útočného pásma brzdí ofsajd, Gilbert Brulé přejel modrou čáru příliš brzy. Po krátké pauze tak uvidíme buly na kraji střední třetiny.
     
    58:43
    Šance Vladivostoku jsou definitivně pryč. Ivan Miščenko (VLD) dostává dvouminutový trest za podrážení a hosté tak dohrají zbytek zápasu ve čtyřech.
     
    57:37
    Novosibirsk se podruhé osvobozuje. Zatím vše nasvědčuje tomu, že i toto oslabení domácí přežijí bez újmy na náskoku.
     
    56:43
    Domácí se dostali ke kotouči a okamžitě vyhodili. Krasotkin zatím zůstává v brance, Vladivostok ještě hru v šesti zkoušet nechce.
     
    55:57
    Zacharčuk už podruhé v utkání zůstává ležet na ledě, tentokrát po střetu s Vladimirem Pervušinem (SIB). Ten dostává trest na vražení na hrazení.
     
    54:46
    Peltolovi to prostě nevyjde. Finský forvard se pokusil hostujícího gólmana překonat už asi popáté v dnešním utkání a ani tentokrát to nevyšlo.
     
    53:23
    Tatalin zavezl kotouč do útočné třetiny, kde o něj ale velmi rychle přišel. Krasikov v posledních minutách příliš mnoho práce nemá, stejně jako Krasotkin.
     
    52:15
    Pro Novosibirsk je tohle zatím nejhorší dnešní přesilovka, na Krasotkina neposlali ani jednu střelu. Celkově v útočném pásmu strávili jen několik sekund.
     
    51:51
    Oslabení neoslabení, Butuzov se po kiksu domácí obrany dostal do úniku! Před brankou ale zpanikařil, a nezvládl tak Krasikova překonat.
     
    50:59
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledě tentokrát dostává Vladivostok, který tak jde znovu do čtyř. Dvouminutový menší trest odpyká Konstantin Glazačev (VLD).
     
    Dnešní utkání sleduje 4 701 diváků (63,4% kapacity).
     
    49:30
    Vojtěch Polák zkusil své štěstí z mezikruží, maskovaný muž v domácí kleci ho ale měl přečteného a na jeho střelu odpověděl rutinním zákrokem.
     
    48:59
    Vladivostok kombinuje před domácí klecí, zatím se ke střeleckému pokusu nedopracoval. Krasikov musí být po delší době opět ve střehu.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Pešechonov (Loginov, Šarov), 18. Brulé (K. Alexejev, Loginov), 27. Brulé – 5. A. Strelcov (A. Strelcov, Ugolnikov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Loginov, K. Alexejev (C), Ignatovič, Morozov, Demidov, D. Lukin, Naumov – Prince, Brulé, J. Peltola (A) – Sajustov, Kazakov, Michajlov – Pešechonov, Caron, Šarov – Tkačenko, Zyrjanov, Pervušin – Romancev.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (27. Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov (A), Kubát, Tatalin, Kozlovskij, Miščenko, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – V. Polák, V. Butuzov, Zajcev – Glazačev (C), K. Voronin, Koňkov (A) – Koroljov, J. Jakovlev, Feoktistov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kuljov – Antonov, Stroganov.

    Diváci: 4 701
    bahis siteleri