Amiens – Monaco 0:2 (kon.) | Nice – Angers 0:0 (kon.) | Montpellier – Lille 0:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:1 (0:1)
Lille OSC
Úterý 04.12.2018, 21:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:10. (22:56:00)
     
    Čtyři nastavené minuty ve druhém poločase jsou minulostí a zápas končí. Lille si v důležitém souboji o druhou pozici v tabulce Ligue 1 připisuje tři body za vítězství na trávníku Montpellier.

    Souboj týmů z čela tabulky začal v ohromném tempu. Již ve třetí minutě musel likvidovat stoprocentní šanci Pépého Lecomte. Pépé se ale přece jen prosadil, když v šesté minutě zužitkoval parádní přihrávku Ikoného. Také Montpellier se dralo do útoku, ale na srovnání v prvním poločase to nestačilo. Po změně stran už tempo zápasu nebylo takové, Montpellier marně dobývalo pokutové území hostujícího celku a skvěle chytajícího Mikea Maignana. Naopak Lille mohlo ještě přidat druhý zásah, ale v samotném závěru Rui Fonte zazdil přečíslení nepřesnou přihrávkou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Lille mohlo ve čtvrté minutě nastavení přidat druhou branku. Rui Fonte se prohnal po levé straně kolem obránce, poté ale přihrával Bambovi na paty.
     
    90+3
    Hostům už stačí pouze držet balon co nejdále od své branky. To právě teď dělají Pépé s Bambou na pravé straně útočné poloviny.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Maignan svou rozehrávkou napálil Škuletiće do zad. Balon se následně odrazil mimo tři tyče a hlavní rozhodčí musel napomínat střídajícího hráče Montpellier.
     
    90
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Damien Le Tallec, přichází Souleymane Camara.
     
    89
    Lille se zkušeně drží i nadále na útočné polovině. Fonte opět dlouho čekal s rozehrávkou, ale nakonec vyzval ke spolupráci Bambu. Ten dlouho držel na zádech Cozzu, ale poté už musel přihrávat zpět k obráncům.
     
    88
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Nanitamo Jonathan Ikoné, přichází Boubakary Soumaré.
     
    87
    Xeka nakonec našel na hranici vápna Fonteho, který se sice opřel do balonu, ale prvním dotekem pálil jen daleko od pravé tyče domácí branky.
     
    86
    Mollet nyní nezkušeně fauloval na útočné polovině a domácí tak znovu ztrácí těžce vybojované území. Hosté s rozehrávkou nespěchají.
     
    85
    Škuletić ztratil míč na pravé straně, k brance Benjamina Lecomteho putoval Pépé, ale velmi rychle ho o hrací předmět obral Congré.
     
    84
    Nakonec hlavní rozhodčí přidělil míč hostujícímu týmu k nelibosti domácích fanoušků. Montpellier se ale okamžitě vrátilo na útočnou polovinu.
    82.
     
    82
    Velké zmatky v pokutovém území Lille! Všichni hráči hostujícího celku si mysleli, že se bude rozehrávat od branky Mikea Maignana, ale domácí vhazovali z pravé strany. Po rychlé rozehrávce se však dostal na trávník druhý balon. Po přihrávce Andyho Delorta pálil Mollet, ale Maignan se ve své branky vyznamenal. Navíc je také pískán ofsajd!
     
    81
    Florent Mollet namazal Mendesovi. Hosté se ale už do útoku příliš netlačí. Mollet mohl odčinit své zaváhání, ale střelou k přední tyči Maignana nezaskočil.
     
    80
    I tentokrát dokázal balon sebrat do rukavic Mike Maignan. Po vysokém centru se natahoval po hlavičce Laborde, ale Maignan byl oproti útočníkovi výše.

    Vít Schück

    Branky: 6. Pépé (Ikoné)

    Karty:   54. Congré (MON), 76. Aguilar (MON) – 34. Ikoné (LIL), 53. Xeka (LIL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:10.
    Montpellier HSC: Lecomte – Cozza, Hilton, Congré – Aguilar, Le Tallec (90. Camara), Schirí, Sambia (75. Škuletić) – Laborde, Delort, Mollet.
    Náhradníci: Bertaud – Oyongo, Passi, Ammour, Camara, Píriz, Škuletić.

    Lille OSC: Maignan – Celik, Fonte, Dabila, Ballo-Touré – Xeka, Mendes – Pépé, Ikoné (88. Soumaré), Araújo (71. Fonte) – Rémy (64. Bamba).
    Náhradníci: Jakubech – Fonte, Bamba, Edgar Ié, Maia, Soumaré, Pied.
    bahis siteleri