Kometa Brno – Frölunda 1:4 (kon.) | Skellefteå – Plzeň 3:3 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 2:1 (kon.)
Salzburg – Kärpät 3:2 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Malmö Redhawks
Úterý 04.12.2018, 19:30 • Olympijský zimní stadion, Mnichov • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:43:17)
     
    Střely na branku: 29 – 27
     
    Je dobojováno. Po dvou bezbrankových třetinách se nakonec s góly roztrhl pytel ve třetí části hry. Nejprve šli do vedení hosté, domácí však dokázali vyrovnat a následně pak i strhnout vedení na svou stranu. To si udrželi až do konce duelu a do odvety, která se hraje za týden v Malmö tak mají o něco lepší pozici. Tento dvojzápas nabídne ještě hodně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Hostující lavička si bere oddechový čas.
     
    59:54
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Yasin Ehliz – 2 min., podrážení).
     
    59:32
    A nyní je už v plném počtu.
     
    59:09
    Tobias Ekberg střílel z prostoru mezi kruhy, bylo to ale nepřesné. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    58:38
    Hosté získali kotouč a hned s ním zamířili před branku domácích. Není na co čekat, času na srovnání stavu je už málo.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:41
    Tak nakonec vše vyřešila domluva sudích a vše se zklidnilo. Hra tak pokračuje dále vhazováním v útočném pásmu Mnichova.
     
    57:41
    V oslabení střílel jeden z domácích hráčů na branku hostů, poté se hned na to strhla u mantinelu mela mezi oběma tábory. Dost možná se bude na obou stranách vylučovat.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Andrew Bodnarchuk – 2 min., krosček).
     
    57:06
    Maximilian Kastner potáhl puk středem kluziště a dostal ho až do útočného pásma, kde domácí chvíli kombinovali, nakonec se k žádné střele nedostali.
     
    56:29
    Hráčům Malmö začíná velmi rychle ubíhat čas. Domácím naopak a ti se stále snaží své vedení udržet.
     
    55:49
    Nyní si museli dávat pozor hráči Mnichova, hosté před jejich brankou dotírali, ale nakonec svou střelu poslali jen na zadní mantinel.
     
    55:23
    Domácí se snaží bránit svůj těsný náskok a zatím se jim to daří. V rohu kluziště vybojovali puk a poslali ho do středního pásma.
    53:37 Frank MAUER - 2:1
     
    53:37
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu a otáčejí tak zápas. Do úniku před hostující branku byl vyslán FRANK MAUER, jenž mezi kruhy zvedl kotouč a poslal ho pod víko hostující branky – 2:1. Nyní jsou to hosté, kdo musí otáčet jednobrankové manko. Asistence: Maximilian Kastner a Andrew Bodnarchuk.
     
    53:22
    Lars Bryggman klepl do puku na pravé straně. Ten směřoval do branky Mnichova, ovšem Aus Den Birken znovu přesně zakročil. Hru přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    53:30
    Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    53:12
    Agilní Frederik Storm si sjel kolem brankoviště Mnichova a zakončoval z levé strany, jeho pokus však holí vyrazil do bezpečí Aus Den Birken.
     
    52:14
    Po nepřesné střele domácích v útočném pásmu se znovu na kotouč dostali hráči Malmö, ale jejich zakončení bylo opět nepřesné.
     
    51:49
    Z hloubi vlastního obranného pásma zakládají další akci hosté a už se stěhují do útočného pásma. Domácí se tak musejí mít na pozoru.
     
    50:53
    Frederik Storm si sjel do těsné blízkosti domácího brankáře, na kterého vyslal přízemní střelu. S tou si však brankář domácích znovu poradil.
     
    50:06
    Andrew Bodnarchuk z otočky střílel na pravém kruhu, jeho pokus však pouze zaplul do lapačky Nihlstorpa.
     
    48:16
    Hosté se znovu dostali do šance před brankou domácích, ale jejich střela tentokráte skončila jen vedle branky Aus Den Birkena.
    47:14 Derek JOSLIN - 1:1
     
    47:14
    Mnichov právě vstřelil branku!
    A velmi brzy je vyrovnáno. DEREK JOSLIN střelou od modré čáry prostřelil hostujícího brankáře, kotouč umístil do horní části jeho branky – 1:1. Hra tak nyní nabrala na obrátkách a dá se očekávat další honba za góly, aby si týmy vypracovaly lepší pozici do odvety. Asistence: Andreas Eder.
    45:38 Frederik STORM - 0:1
     
    45:38
    Malmö právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení a až ve třetí části hry jsme se dočkali prvního gólu. FREDERIK STORM v samostatné akci zakončil mezi betony Aus Den Birkena a kotouč tak skončil za jeho zády – 0:1. Bez asistence.
     
    44:19
    Jens Olsson byl opět aktivní před brankou Mnichova, ovšem obrana pomohla Aus Den Birkenovi, který nemusel zasahovat.
     
    43:52
    Další přerušení hry a oba celky střídají. Na led tak naskočí čerstvé síly na obou stranách.
     
    42:07
    Z následné akce nic nevymysleli Mnichovští před brankou Malmö a hosté bleskově otočili hru. Zblízka na brankáře Mnichova střílel Jens Olsson, leč neúspěšně.
     
    41:18
    Axel Wemmenborn se na pravém kruhu obtočil, jeho střela z otočky končí jen na boční konstrukci domácí branky. Aus Den Birken tak mohl být v klidu.
     
    40:38
    John Mitchell se prodral až před branku Malmö, byl však tísněn obranou a ta ho nepustila do žádného zakončení.
     
    40:25
    Poté si puk vzali domácí hráči a zamířili s ním do útočného pásma.
     
    40:14
    Před domácí brankou bylo hned rušno a Aus Den Birken musel okamžitě hasit nebezpečí po střele z prostoru mezi kruhy. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 21 – 18
     
    Také druhá třetina je minulostí a znovu jsme se gólu nedočkali. Na obou stranách však byly k vidění další šance, ty se ale neujaly. Uvidíme, zda se vůbec nějaké branky dočkáme nebo zda zápas skončí fotbalovou bezbrankovou remízou. Třetí třetina začne přibližně ve 21:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Mnichovští vybojovali puk v obranném pásmu a ještě ho zavezli před branku hostů, ke střele před ní se už nedostali. Je tu konec i druhé části hry.
     
    39:18
    Agilní hosté se dostali ještě před domácí klec, kde střílel z první Fredrik Händemark, ale pohotový zákrok domácího brankáře tak nepouští hosty do vedení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:00
    Domácí se snažili vysunout směrem k brance hostů, ti však ve středním pásmu získali puk na svou stranu a před Aus Den Birkenem vyslali další střelu. Ta končí jen vysoko nad.
     
    37:46
    Max Görtz objel domácí branku a šikovně se poté snažil zakončit těsně před Aus Den Birkenem. Ten se nachytat nenechal a postrčením puku tak dostává tento do bezpečí.
     
    36:46
    Trevor Parkes se zjevil před brankou hostů, jeho pohotové zakončení však končí na brankáři Nihlstorpovi, který kryje další nebezpečný pokus Mnichova.
     
    36:01
    Marcus Sylvegård se jal ke střele z pravého kruhu, ale prostřelit domácího brankáře se mu nepovedlo. Hosté se však drží v útočném pásmu i nadále.
     
    35:13
    Za brankou Nihlstorpa svedli souboj o puk hráči na obou stranách. Získali ho hosté a v rychlé akci zakončoval z levé strany Henrik Hetta, ale Aus Den Birken jeho pokus kryje pravým betonem.
     
    34:50
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    34:11
    Až nyní se hosté osvobozují a posílají kotouč daleko od své branky.
     
    33:11
    Z levého kruhu se napřáhl ke střele Derek Joslin, ale s jeho těžkým projektilem si Nihlstorp poradil. Nicméně domácí celek se stále drží v útočném pásmu.
     
    32:50
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Jens Olsson – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    31:53
    Marcus Sylvegård střílel od modré čáry a jeho projektil zase kryje Aus Den Birken. Ten kotouč rozehrál spoluhráčům a ti míří do rychlé útočné akce.
     
    31:29
    Emil Sylvegård si s pukem sjel do blízkosti domácí branky, jeho přízemní střelu vykryl Aus Den Birken a dalším zákrokem tak drží svůj tým.
     
    31:01
    Aus Den Birken byl připraven ve svém brankovišti, ale nemusel zasahovat. Hosté na něho nakonec střelu nevyslali.
     
    30:00
    V polovině utkání se stav stále bez branek, i ve druhé části jsme se zatím nedočkali gólu na ani jedné straně. Nyní domácí kombinují před brankou hostujícího celku.
     
    28:54
    Jakob Mayenschein dostal nabito na levý kruh, poté se napřáhl k pořádné střele a ta končí na pozorném Cristopheru Nihlstorpovi. Hned na to posílá brankář hostů puk svým spoluhráčům.
     
    28:14
    Mnichov je v plném počtu.
     
    28:04
    Ještě zákrok Aus Den Birkena a po něm domácí odpalují puk opět až před branku Malmö. Tohle oslabení zvládnou bez úhony.
     
    27:33
    Po dalším neúspěšném útoku hostů se domácí celek znovu osvobozuje a šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    26:38
    Hosté se už uhnízdili v pásmu domácích, na Aus Den Birkena šla další střela. Tu však zastavila pozorná obrana Red Bullu a posílá puk daleko od své branky. Čili až před hostující branku.
     
    26:14
    Další komerční přestávka.
     
    26:14
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (John Mitchell – 2 min., hrubost).
     
    25:38
    V rohu kluziště ve vlastním obranném pásmu dostali kotouč pod kontrolu hráči mnichovského Red Bullu a směřovali do další útočné akce. Hosté se tak musí vracet zpátky do obrany.
     
    24:41
    Konstantin Komarek se napřáhl na levém kruhu a jeho dělovka prosvištěla až k Aus Den Birkenovi, jenž si připisuje další důležitý zákrok proti jeho střele.
     
    23:49
    Další aktivita hráčů Malmö nabídla další střelu na branku Aus Den Birkena, ale ten se včas přesunul ke své pravé tyči a kotouč, který tímto směrem mířil, vykopl betonem pryč.
     
    22:49
    Ovšem hned na to se na druhou stranu dostali hosté a z prostoru mezi kruhy vyslali nepříjemnou střelu. Aus Den Birken si s ní poradil a podržel po svém zákroku svůj tým.
     
    22:06
    Po vhazování v pásmu Mnichova získali puk právě domácí hráči a opět s ním zavítali před hostující branku. Následná střela Marka Voakese končí opět mimo tři tyče.
     
    21:30
    Hala v Mnichově už bouřila, Mnichovští se dostali do další slibné příležitosti, ale Frank Mauer nedokázal prostrčit kotouč mezi Nihlstorpovými betony!
     
    20:55
    Domácí nyní zahrozili před brankou Malmö, jejich střela ale zamířila jen vedle Nihlstorpovy branky.
     
    20:08
    Hned v úvodu druhé třetiny se hosté vystavili ofsajdové pasti a hra tak byla vykázána do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 6
     
    První třetina je za námi. V ní jsme neviděli ani jednu branku. Nějaké šance na obou stranách byly, ale oba gólmani jsou zatím bezchybní. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně ve 20:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Ještě to zkusili domácí před hostující brankou, ale nic z toho nebylo. První dějství tak pomalu, ale jistě spěje do svého úplného konce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:13
    Po střele Christoffera Forsberga zaduněly betony Aus Den Birkena a ten si tak připisuje další veledůležitý zákrok.
     
    17:34
    Nyní se zase delší dobu drželi v útočném pásmu hráči Red Bullu Mnichov, ale také jejich snaha nebyla úspěšná. Kotouč Malmö posílá do středního pásma.
     
    16:23
    Také Mnichov se ubránil a je už v plném počtu.
     
    15:51
    Sice se Redhawks uhnízdili v pásmu domácích, ale jejich snaha o kombinaci byla marná. Následně pak se domácí celek osvobozuje vyhozením puku až před hostující klec.
     
    14:45
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    14:23
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Maximilian Kastner – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    14:12
    Nyní už souhra Mnichova měla oči. Z pravého kruhu střílel Trevor Parkes, ale znovu si dokázali hosté poradit a kotouč dostali daleko od své branky.
     
    13:04
    Hosté se dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Domácí naopak v přesilové hře zatím nevymysleli. A nyní se Malmö zase osvobozuje.
     
    12:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    12:45
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Stefan Warg – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:11
    Oloffson nabruslil do prostoru mezi kruhy, napřáhl ke střele, ale než tak učinil, přišel o puk. Mayenschein natáhl hůl a dokázal ho vypíchnout a domácí jdou zase před branku Malmö.
     
    11:15
    Domácí na druhé straně získali puk a uháněli s ním do útoku, Nichlas Torp v rohu kluziště následně vybojoval kotouč pro hosty a ti zase otáčejí bleskurychle hru.
     
    10:25
    Z hloubi vlastního obranného pásma zakládají hokejisté Redhawks další útočnou akci.
     
    10:00
    Jsme v polovině první třetiny a stále na ukazateli skóre svítí bezbrankový stav. Na úvodní branku zápasu si tak musíme ještě počkat.
     
    09:26
    Hráči Malmö se nemohli z tlaku domácích vymanit a čelili další střele, ale tentokráte nemusel Nihlstorp zasahovat a kotouč poslali hosté do bezpečí.
     
    08:44
    Andreas Eder ujel po levé straně a zblízka zakončoval před Nihlstorpem, ten efektním semaforem jeho dělovku likviduje.
     
    07:54
    Hosté pomalu začínají ožívat a teď se dostali do útočné akce. Jenže obrana Red Bullu dokázala včas zakročit a nebezpečí zažehnala.
     
    06:57
    Další akce hostů, Axel Wemmenborn objel dva obránce Mnichova a jeho pokus pak končí opět na Aus Den Birkenovi. Hra je přerušena a následuje komerční přestávka.
     
    05:30
    Nichlas Hardt se prosmýkl obranou Mnichova a poté zakončoval z levého kruhu. Jeho střelecký pokus však zamířil jen mimo tři tyče, skončil vedle branky Aus Den Birkena.
     
    04:41
    Ale domácí ještě těží z tlaku, který měli ve dvojnásobné přesilové hře a opět se nastěhovali před Nihlstorpa, ten si připisuje další zákrok.
     
    03:38
    A Malmö je už v plném počtu. To nejhorší v úvodu utkání tak mají hosté za sebou.
     
    03:26
    Po další nepřesné střele se k puku dostali opět hráči Malmö a vyhodili ho daleko od své branky. Tohle oslabení už, zdá se, zvládnou.
     
    02:34
    Malmö je ve čtyřech hráčích.
     
    02:19
    Domácí se dlouho drželi v pásmu hostů, kde na Nihlstorpa šla další střela, ovšem dokázal zakročit a puk poté letí až před branku Mnichova.
     
    01:38
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nichlas Hardt.
     
    01:38
    Emil Quaas si sjel na pravou stranu a vystrašil brankáře hostů. Nakonec Nihlstorp zakročil včas a hra je přerušena. A to i proto, že se vychýlila jeho branka, která je třeba upevnit zpět.
     
    00:34
    Zápas začal vyloučením na hostující straně a domácí tak mají výhodu přesilové hry. Už jsou v pásmu Malmö a kombinují.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Fredrik Händemark – 2 min., krosček).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Olympijským stadionem už zní finská hymna, po ní poté domácí německá.
     
    Úvodní sestavy:

    EHC Red Bull Mnichov: Aus Den Birken (Reich) – Abeltshauser (A), Bodnarchuk, Seidenberg, Joslin, Aulie, Boyle, Quaas – Button, Mitchell (C) (TS), Parkes – Kastner, Voakes, Mauer (A) – Mayenschein, Stajan, Shugg – Ehliz, Eder T., Eder A.

    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Gidbark) – Olsson, Lerby, Ekberg, Warg, Torp, Mylläri, Johansson – Olofsson, Händemark (C), Bryggman – Sylvegård E. (A) (TS), Wemmenborn, Persson – Hardt, Hetta (A), Storm – Görtz, Forsberg, Komarek – Sylvegård M.

    Rozhodčí: Manuel Nikolić, Kristian Nikolić (oba Rakousko) – Andreas Hofer, Kilian Hinterdobler (oba Německo).
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se střetly ve skupině B. Každý si připsal po výhře. Uvidíme, jak daleko důležitější duel dopadne dnes.

    Mnichov – Malmö 3:2
    Malmö – Mnichov 6:1
     
    Systém play-off CHL

    Kromě finále hokejové Ligy mistrů, které rozhodne jediný zápas, se osmifinále, čtvrtfinále a semifinále bude hrát systémem na dva zápasy s tím, že pokud výsledek duelu skončí nerozhodně, prodlužovat se nebude. Remízou tak zápas může skončit a postoupí tým s lepším skórem. Pokud bude i po dvou duelech nerozhodné skóre, bude následovat desetiminutové prodloužení, případně pak i samostatné nájezdy.
     
    Malmö Redhawks (Švédsko)

    Švédské Malmö skončilo v základní skupině na prvním místě a mělo na svém kontě shodný počet bodů jako jeho dnešní soupeř. Jak už bylo zmíněno, díky lepšímu skóre však šli hosté do vyřazovacích bojů z prvního místa. V osmifinále narazili taktéž na švýcarského soupeře, tím byl Bern. A ve dvojzápase se pokaždé radovalo Malmö, které nejprve zvítězilo 4:1 a poté těsně 1:0. Díky tomu si zajistili jeho hokejisté postup do čtvrtfinále, kde se znovu střetnou s Mnichovem, jako tomu bylo v základní skupině Ligy mistrů. I hosté chtějí co nejlepší pozici pro odvetu na svém led. Čeká nás tak velice zajímavý zápas, který si nenechte ujít.
     
    EHC Red Bull Mnichov (Německo)

    Mnichovští hokejisté se do play-off Champions Hockey League probojovali ze skupiny B, kde skončili se dvanácti body na druhém místě. Dvakrát porazili běloruský Junosť Minsk, ve dvojzápase s TPT Turku si připsali jednu výhru a jednu prohru. Se švédským Malmö pak dokázali také jednou vyhrát a jednou prohráli. Mnichovští měli s tímto soupeřem shodně bodů, Malmö ale šlo z prvního místa díky lepšímu skóre. V osmifinále si pak poradili se švýcarským Zugem. V prvním duelu doma prohráli 2:3, ovšem poté v odvetě dokázali zvítězit na jeho ledě a postoupili tak mezi nejlepší osmičku týmů. V dnešním duelu ve vlastním teritoriu by si rádi vybudovali dobrou pozici pro odvetu. Proti Malmö to nebude ale rozhodně jednoduché.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na řadě první zápasy čtvrtfinále play-off v hokejové Lize mistrů, boje o zisk European Trophy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy EHC Red Bull Mnichov a Malmö Redhawks.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 48. Joslin (Eder), 54. Mauer (Kastner, Bodnarchuk) – 46. Storm


    EHC Red Bull Mnichov: Aus Den Birken (Reich) – Abeltshauser (A), Bodnarchuk, Seidenberg, Joslin, Aulie, Boyle, Quaas – Button, Mitchell (C) (TS), Parkes – Kastner, Voakes, Mauer (A) – Mayenschein, Stajan, Shugg – Ehliz, Eder T., Eder A.
    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Gidbark) – Olsson, Lerby, Ekberg, Warg, Torp, Mylläri, Johansson – Olofsson, Händemark (C), Bryggman – Sylvegård E. (A) (TS), Wemmenborn, Persson – Hardt, Hetta (A), Storm – Görtz, Forsberg, Komarek – Sylvegård M.

    Rozhodčí: Manuel Nikolić, Kristian Nikolić (oba Rakousko) – Andreas Hofer, Kilian Hinterdobler (oba Německo)

    Diváci: 3 440
    Úterý 11.12.2018
    Malmö Redhawks - Mnichov 5:5

    Branky a nahrávky: 3. Sylvegard (Lerby), 12. Olofsson (Händemark.), 35. Janolhs (Olofsson), 39. Olsson (Komarek, Setkov), 54. Storm (Wang) – 20. Parkes, 22. Parkes (Mitchell), 25. Shugg (Voakes), 40. Boyle (Mitchell, Parkes), 65. Parkes

    bahis siteleri