Kometa Brno – Frölunda 1:4 (kon.) | Skellefteå – Plzeň 3:3 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 2:1 (kon.)
Salzburg – Kärpät 3:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Kärpät Oulu
Úterý 04.12.2018, 19:30 • Eisarena Salzburg • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 John HUGHES - 3:2
     
    59:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Red Bull nakonec vítězí! Neuvěřitelný gól vstřelil JOHN HUGHES! Ten dostal přihrávku na modrou, obtočil se kolem finského obránce a poslal kotouč do pravého horního růžku branky! Asistence: Robert Raymond a Alexander Pallestrang.
    49:33 Jyri JUNNILA - 2:2
     
    49:33
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku!
    Hosté objevili slabinu Salzburgu – protiútoky! Oulu proměňuje svou druhou protiakci. Puku se ve středním pásmu chopil JYRI JUNNILA, dostal se do levého kruhu a Michalka prostřelil střelou pod jeho lapačku. Asistence: Otto Karvinen.
    43:30 Nicklas LASU - 2:1
     
    43:30
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku!
    Oulu snižuje! Po neproměňené šanci Red Bullu se hosté vydali do útoku. Proti puku proto vyjel Michalek, ten ho ale přihrál pouze NICKLASU LASUOVI, který ho střelou z mezikruží překonal.
    41:53 Brant HARRIS - 2:0
     
    41:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí dávají gól ještě v oslabení a vedou! Salzburg se dostal do přečíslení, z čehož vznikla střela Trattniga. Tu Vehviläinen ještě vyrazil, k dorážce se opět dostal BRANT HARRIS a opět mu stačilo trefit prázdnou branku. Asistence: Matthias Trattnig a Alexander Pallestrang.
    21:29 Brant HARRIS - 1:0
     
    21:29
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Red Bull jde zaslouženě do vedení! Okázkovou akci předvedla útočná trojice domácích. BRANT HARRIS tak dostal přihrávku před prázdnou branku, kterou neodmítl a posílá Salzburg do vedení. Asistence: Christopher Vandevelde a Robert Raymond.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 22. Harris (Vandevelde, Raymond), 42. Harris (Trattnig, Pallestrang), 60. Hughes (Raymond, Pallestrang) – 44. Lasu, 50. Junnila (Karvinen)


    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Regner, Heinrich, Štajnoch, Raymond, Trattnig, Viveiros, Pallestrang – Hughes, Duncan, Raffl – Harris, Vandevelde, Gazley – Hochkofler, Rauchenwald, Huber – Herburger, Schiechl, Baltram – Winkler.
    Kärpät Oulu: Vehviläinen (Rynnäs) – Ohtamaa, Mäkelä, Kivihalme, Hakanpää, Kukkonen, Niemelä, Ronkainen – Anttila, Lasu, Koblížek – Pyörälä, Kupari, Heponiemi – Osala, Krištof, Lindsten – Junnila, Humaloja, Karvinen – Metsävainio

    Rozhodčí: Sjöqvist, Persson – Nothegger, Seewald

    Diváci: 2786
    Úterý 11.12.2018
    Kärpät - Salzburg 1:1

    Branky a nahrávky: 22. Osala (Heponiemi) – 15. Rauchenwald (Herburger, Viveiros)

    bahis siteleri