Jokerit – Ufa 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 11.12.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Teemu HARTIKAINEN - 2:3
     
    58:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat využívá svou další šance a opět vede! TEEMU HARTIKAINEN se kotouč chopil na útočné modré, dostal se s ním do mezikruží a překonal Zapolskise bekhendovou střelou, která letěla k levé tyči.
    54:43 Kristian VESALAINEN - 2:2
     
    54:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí opět vyrovnávají! O'Neill našel volného KRISTIANA VESALAINENA, který si nabruslil do levého kruhu a následně vymetl levý horní roh Metsolovi branky. Asistence: Brian O'Neill.
    49:54 Maxim MAJOROV - 1:2
     
    49:54
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat skóruje v oslabení a opět se ujímá vedení! Kemppainen vybojoval kotouč na modré a poté vydal do přečíslení dva na jednoho. Zvolil přihrávku, která našla MAXIMA MAJOROVA, který se trefil přesně pod horní tyč. Zapolski byl bez šance. Asistence: Joonas Kemppainen.
    42:14 Steve MOSES - 1:1
     
    42:14
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ačkoliv Jokerit dává velmi kuriózní branku, je vyrovnáno! STEVE MOSES nejprve nahodil na branku a tak Metsola kotouč vyrazil. Puk směřoval přímu do brusle Lauridsena, od které se odrazil k prvně jmenovanému, který zasunul puk do branky. Asistence: Oliver Lauridsen.
    07:18 Teemu HARTIKAINEN - 0:1
     
    07:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat jde do vedení! Panin našel přesnou přihrávkou TEEMUA HARTIKAINENA, který byl volný v mezikruží. Odtud se presně trefil k pravé tyčce a posílá tak hosty do jednobrankového vedení. Asistence: Grigorij Panin a Philip Larsen.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 43. Moses (O. Lauridsen), 55. Vesalainen (O'Neill) – 8. Hartikainen (Panin, Larsen), 50. M. Majorov (Kemppainen), 59. Hartikainen


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Kivistö, Lepistö (C), Stollery, A. Grant, O. Lauridsen, Lööv – O'Neill (A), Norman, Vesalainen – Joensuu (A), Moses, Manninen – Platt, Jormakka, Nicklas Jensen – Niemi, Pihlström, H. Ikonen – Wärn.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Koledov, Arzamascev, Ar. Sergejev, S. Garejev, S. Těreščenko, Jelizarov – Kemppainen, Omark (A), Hartikainen – Kugryšev, Burmistrov, Burdasov (A) – M. Majorov, Tkačov, Chochrjakov – Busarov, V. Žarkov, Dubrovskij.

    Rozhodčí: Belov, Oskirko – Sazonov, Zakharenkov
    bahis siteleri