Plzeň – Skellefteå 2:1 (3:1 po s.n.) | Frölunda – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Mnichov 5:5 (po pr.)
Kärpät – Salzburg 1:1 (kon.)
po prodl.
Malmö Redhawks
5:5 (2:1, 2:3, 1:0 - 0:1)
EHC Red Bull Mnichov
Úterý 11.12.2018, 18:00Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:58 PARKES - 5:5
     
    64:02
    Mnichov právě vstřelil branku!
    O postupujícím je definitivně rozhodnuto! Hosté se prosazují při ponechané výhodě, John Mitchel přenechal puk TREVORU PARKESOVI, který postupovám gólem kompletuje hattrick.
     
    61:01
    Frederik Storm si před brankou parádně obehrál protihráče, do úspěšného zakončení se už nedostal.
     
    59:39
    Hosté teď byli velice blízko vstřelení gólu při vlastním oslabení, Bodnarchukovu střelu z těsné blízkosti před brankou ale Alsenfelt vychytal.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Mauer – 2 min., hákování).
    53:16 STORM - 5:4
     
    53:16
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    A stav série je opět srovnaný! FREDERIK STORM předvedl parádní individuální akci a vrací svému týmu naději na postup. Asistence: Stefan Warg.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Ehliz – 2 min., držení).
     
    48:04
    Domácí jej ale rychke přivážejí zpět, Frederik Storm se dostal nikým neatakovaný do dobré střelecké pozice. Jeho rána ale byla nepřesná.
     
    43:11
    Domácím se podařilo vstřelit gól, puk se ale do branky dostal až po odpískání rozhodčího a skóre se tak měnit nebude. Fanoušci se na sudího zlobí, jelikož byl puk stále hratelný a k přerušení hry tak nebyl důvod.
     
    41:47
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Stajan – 2 min., hákování).
    39:43 BOYLE - 4:4
     
    39:43
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Německý celek nachází bleskovou odpověď a opět strhává vedení v sérii na svou stranu. Parkes zavezl puk do pásma a našel vepředu volného Johna Mitchella. Ten neměl na střelu dostatek prostoru, tak poslal zpětnou přihrávku na DARYLA BOYLEHO, který se při střelbě nemýlil. Asistence: John Mitchell, Trevor Parkes.
    38:40 OLSSON - 4:3
     
    38:40
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádné drama! Malte Setkov to nejprve zkusil od modré čáry, gólman tuto střelu nedokázal zpracovat a puk se dostal k JENSI OLSSONOVI, který byl sice v hodně ostrém úhlu, přesto ale dokázal kotouč dopravit až do sítě. Asistence: Konstantin Komarek, Malte Setkov. Stav série je díky tomu opět vyrovnaný.
    34:53 JANOLHS - 3:3
     
    34:53
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Martin Janolhs si podél levého mantinelu najel do útočné třetiny a u vzdálenější tyčky našel volného JOHANA OLOFSSONA, který vrací Malmö zpátky do hry. Asistence: Martin Janolhs.
     
    27:35
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Parkes – 2 min., nedovolené bránění).
    24:26 SHUGG - 2:3
     
    24:26
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Mnichov otáčí vývoj tohoto duelu a je o dva góly blíže postupu. Hosté se dostali do pásma v přečíslení, Mark Voakes našel z rohu kluzistě v mezikruží volného JUSTINA SHUGGA, který trefil přesně. Asistence: Mark Voakes.
    21:17 PARKES - 2:2
     
    21:17
    Mnichov právě vstřelil branku!
    A hosté se v této třetině bleskově prosazují. John Mitchell a TREVOR PARKES se dostali do situace dva na jednoho, druhý jmenovaný následně potrestal zaváhání domácích. Asistence: John Mitchell.
    19:56 PARKES - 2:1
     
    19:56
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Skoro až newuvěřitelné. Také hosté dnes využívají přesilovou hru a těsně před přestávkou dotahují stav dnešního utkání. Autorem branky je TREVOR PARKES.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Hetta – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    18:16
    Teď se hosté na chvíli usadili v útoku, Händemark je ale o puk obral a mohl zahrozit při vlastním oslabení – spolu s Larsem Bryggmanem se řítili dva na jednoho. Druhému jmenovanému však utekla přihrávka a gólman tak zasahovat nemusel.
     
    16:26
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Torp – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:30
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Warg – 2 min., sekání).
    11:38 OLOFSSON - 2:0
     
    11:38
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácíé využívají přesilovou hru a odskakují na rozdíl dvou branek. Po parádní souhře se ještě snažil přihrávat JOHAN OLOFSSON, puk po cestě neštastně tečoval kolenem až do branky jeden z domácích bránících hráčů. Asistence: Fredrik Händemark.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Button – 2 min., nedovolené bránění).
    17:02 E. SYLVEGARD - 1:0
     
    02:58
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    První střela na branku a hned gól! Top scorer domácího celku EMIL SYLVEGARD dostakl nabito do levého kruhu a přesně propálil až do sítě. Asistence: Carl-Johan Lerby.

    LB

    Branky a nahrávky: 3. Sylvegard (Lerby), 12. Olofsson (Händemark.), 35. Janolhs (Olofsson), 39. Olsson (Komarek, Setkov), 54. Storm (Wang) – 20. Parkes, 22. Parkes (Mitchell), 25. Shugg (Voakes), 40. Boyle (Mitchell, Parkes), 65. Parkes


    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Volden) – Olsson, Lerby, Ekberg, Warg, Setkov, Torp, Janolhs, Grans – Bryggman, Händemark, Storm – Persson, Wemmenborn, E. Sylvegard – M. Sylvegard, Forsberg, Olofsson – Komarek, Hetta, Rosdahl.
    EHC Red Bull Mnichov: Aus den Birken (Reich) – Abeltshauser, Bondarchuk, Joslin, Seidenberg, Boyle, Aulie – Parkes, Mitchell, Ehliz – Mauer, Voakes, Kastner – Shugg, Stajan, Mayenschein – A. Eder, T. Eder, Button

    Rozhodčí: Jeřábek, Hribik – Lundgren, Åhlen
    04.12.2018
    Mnichov - Malmö Redhawks 2:1

    Branky a nahrávky: 48. Joslin (Eder), 54. Mauer (Kastner, Bodnarchuk) – 46. Storm

    bahis siteleri