Ostrava – Jičín 8:10 (kon.) | Liberec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Střešovice – Chodov 2:7 (kon.)
Bohemians – Panthers 7:4 (kon.) | Židenice – Slavia Plzeň 11:2 (kon.) | Ne – Olomouc 13:0 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
8:10 (4:1, 3:5, 1:4)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 16.12.2018, 15:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 14. kolo
     
    59:22
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Malá naděje pro domácí celek, Hudáková na nic nečekala, vyslala křižnou přihrávku a na druhé straně bez přípravy poslala míček do branky ROMANA ŽURKOVÁ. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    59:11
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín brankou do prázdné branky potvrzuje své dnešní vybojované vítězství! Autorem branky je KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    57:07
    Jičín právě vstřelil branku! Autorem branky je GABRIELA ŽŮRKOVÁ, která po chybě Ostravy unikla všem soupeřkám a v oslabení navyšuje vedení svého týmu. Žůrková bude pravděpodobně hrdinkou dnešního zápasu. Bez asistence.
     
    48:23
    Jičín právě vstřelil branku! A je to tady! Kdo by to byl čekal, že za stavu, kdy Ostrava vedla o čtyři branky, se Jičín ujme vedení v tomto zápase. GABRIELA ŽŮRKOVÁ svou brankou posílá svůj tým do vedení. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    44:56
    Jičín právě vstřelil branku! Autorem branky je ANET JAROLÍMOVÁ, která na dvakrát dokázala překonat Dupčákovou a je tu vyrovnání. Pro Jičín zcela zasloužené. Asistence: Tereza Mrázková.
     
    36:48
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín se opět dotahuje na rozdíl jedné branky! Jarolímová podržela míček na pravé straně a počkala na nabíhající KAROLÍNU STREJCOVSKOU, která dostala přesnou přihrávku na střed a z první propálila Dupčákovou. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    32:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že z tohoto útoku naknec nic nebude. Jičín však nedokázal vyhodit míček z vlastní poloviny a k němu se nakonec dostala ALENA ZUZANÍKOVÁ a dává svému celku větší klid. Asistence: Viktoria Grossová.
     
    31:10
    Jičín právě vstřelil branku! No, a Ostrava si komplikuje své nadějné vedení! Využitá přesilovka v podání Jičína a už je to jen o jednu branku. Jarolímová vyšachovala brankářku Ostravy a následně předložila míček na NIKOLU KUCHAŘOVOU, která zakončovala pohodlně do prázdné branky. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    29:41
    Jičín právě vstřelil branku! Jičínské hráčky se dostávají do nadějné dostřelu. Pěkné přistrčení od Svobodové a KAROLÍNA STREJCOVSKÁ prostřeluje přízemí střelou vybíhající Dupčákovou. Asistence: Zuzana Svobodová.
     
    26:37
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tentokrát však přišlo zaváhání v obraně Ostravy, kdy poslední hráčka ztrácí míček a ANET JAROLÍMOVÁ se v samostatném úniku prosazuje bez problémů. Bez asistence.
     
    25:26
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Velkou chybu nyní udělala Smetáková, která ztratila míček na půlce a Kapcová společně s ROMANOU ŽURKOVOU šly samy na brankářku a nemohlo to dopadnout jinak, než další brankou Ostravy. Asistence: Nela Kapcová.
     
    22:30
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DENISA KOTZUROVÁ, která dostala ihned za půlkou míček a rozběhla se k brance. Obrana Jičína nyní nechala zcela volnou levou stranu a Kotzurová měla dostatek času a prostoru k tomu, jak naloží se svou šancí. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    20:26
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín se dostal do protiútoku a obrana Ostravy byla rozhozená. Jarolímová našla před brankou NIKOLU KUCHAŘOVOU, která i zády k brance dokázala skórovat. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    12:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je tu další branka v podání šikovné blondýnky NELY KAPCOVÉ, ta opět dostala míček před branku a to znamená jediné – další branka v síti Jičína. Kapcová zkompletovala hattrick již během první třetiny a stačilo jí k tomu necelých třináct minut hry. Asistence: Romana Žurková.
     
    09:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A hráčka měsíce přidává svou druhou branku. NELA KAPCOVÁ nejprve přihrávala na levou stranu, odkud přišla střela mimo branku. Míček zachytila Kotzurová, která přihrála na Kapcovou, která se v bezprostřední blízkosti branky nemýlila. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    06:41
    Jičín právě vstřelil branku! Tak tohle byla hezká paráda od GABRIELY ŽŮRKOVÉ! Ta si kličkou obešla protihráčku a pěkně vystřelila z levé strany do pravého horního rohu branky. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    02:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se usadila před brankou Jičína a po pěkné kombinaci se z první prosazuje NELA KAPCOVÁ, která vyslala nechytatelnou střelu ze středu palubovky. Kapcová, jakožto vyhlášená hráčka měsíce, přidává druhou branku svého celku. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    01:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Další útok Ostravy už však končí první brankou. PAULÍNA HUDÁKOVÁ si naběhla do volného prostoru a přesně zakončila pod horní tyčku. Asistence: Romana Žurková.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 2. P. Hudáková (Žurková), 3. Kapcová (P. Hudáková), 10. Kapcová (Kotzurová), 13. Kapcová (Žurková), 23. Kotzurová (P. Hudáková), 26. Žurková (Kapcová), 33. Zuzaníková (Grossová), 60. Žurková (P. Hudáková) – 7. Žůrková (Paulovičová), 21. Kuchařová (Jarolímová), 27. Jarolímová, 30. Strejcovská (Svobodová), 32. Kuchařová (Jarolímová), 37. Strejcovská (Jarolímová), 45. Jarolímová (T. Mrázková), 49. Žůrková (Jarolímová), 58. Žůrková, 60. Bachmaierová (Jarolímová)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Dupčáková (49. Tomšová) – Vavrečková, Rybičková, Kotzurová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Šablaturová, Greiplová, Káčová – Šromotová, Kapcová, P. Hudáková – K. Hudáková.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Jarolímová, Žůrková, T. Mrázková – Smetáková, Kuchařová, Svobodová – Bachmaierová.

    Rozhodčí: Michal Prouza a Petr Rogowski
    bahis siteleri