Ostrava – Jičín 8:10 (kon.) | Liberec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Střešovice – Chodov 2:7 (kon.)
Bohemians – Panthers 7:4 (kon.) | Židenice – Slavia Plzeň 11:2 (kon.) | Ne – Olomouc 13:0 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
11:2 (3:1, 5:1, 3:0)
FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň
Neděle 16.12.2018, 17:00 • MSH Vodova Brno • ČEZ Extraliga žen • 14. kolo
     
    56:40
    Židenice právě vstřelily branku!
    SILVIA TOMOVÁ přijala nahrávku, zvolila střelbu a zvýraznila manko ve skóre. Výsledek tak ukazuje trend, který byl k vidění po celý duel. Asistence: Martina Indrová.
     
    49:33
    Židenice právě vstřelily branku!
    A je zde desátá branka v síti Plzně. Hned jak se naskytla možnost, šla do zakončení LUCIE ROMANČÁKOVÁ. Tím opět Brňanky ukázaly velkou převahu. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    41:46
    Židenice právě vstřelily branku!
    Krátký tlak před plzeňskou brankou stačil k devátému gólu Židenic. KRISTÝNA POSPÍŠILOVÁ strčila míček přesně do volného místa a potvrdila, že domácí hráčky míří za vítězstvím. Asistence: Martina Indrová.
     
    39:01
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    Rozruch před Krištofovou dovolil MICHAELE MAŠKOVÉ, aby se ujala míčku vedle brankoviště. Formace Židenic pak už nestihla ránu zastavit a v závěru třetiny přichází snížení. Asistence: Gabriela Vaníčková.
     
    33:49
    Židenice právě vstřelily branku!
    Dobrého náběhu NATÁLIE JANEČKOVÉ si všimla Smutná, která jí přenechala míček k bleskové dělovce. Ta prošla za Fišerovou a vedení domácích se zvyšuje na rozdíl sedmi tref. Asistence: Eva Smutná.
     
    30:33
    Židenice právě vstřelily branku!
    KAMILA PRAVCOVÁ sebrala míček svým soupeřkám a dosáhla na sedmou židenickou trefu. Převaha domácího družstva je naprosto zřejmá. Bez asistence.
     
    29:46
    Židenice právě vstřelily branku!
    Nahrávku si přivlastnila SILVIA TOMOVÁ, využila chvilkové nepozornosti obránkyň a ránu přišpendlila za Fišerovou. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    28:06
    Židenice právě vstřelily branku!
    Přesunující se Fišerovou opět nelítostně propálila ANDREA DERNEROVÁ. Tím domácí hráčky proměnily početní převahu a potvrdily svoji převahu. Asistence: Martina Indrová.
     
    25:33
    Židenice právě vstřelily branku!
    Za obranu Slavie si naběhla ANDREA DERNEROVÁ a okamžitě po převzetí míčku šla do střely. Pohyb Fišerové už Plzeň nijak nezachránil. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    10:43
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    Bleskurychlý rozběh BARBORY KRŇOULOVÉ se ukázal jako dosud nejefektivnější útok ze strany Plzně. Bránící formace na střelkyni nestačila a dovolila jí přesvědčivě zavěsit. Bez asistence.
     
    09:50
    Židenice právě vstřelily branku!
    Západočeský tým nebyl dostatečně důrazný a ponechal volnou NATÁLII JANEČKOVOU. Ta skórovala podobně jako její spoluhráčky, když našla skulinu pro klidné zakončení. Asistence: Lucie Romančáková.
     
    08:41
    Židenice právě vstřelily branku!
    ALŽBĚTA ŠVEHLOVÁ hlídkovala poblíž plzeňského brankoviště, čehož také náležitě využila. Hned jak se k ní dostal míček, nečekala a poslala jej do sítě. Asistence: Silvia Tomová.
     
    05:53
    Židenice právě vstřelily branku!
    Překvapivý pokus zapadl až za záda Fišerové. MARTINA INDROVÁ i přesto, že stála poměrně daleko, prověřila plzeňskou brankářku ranou téměř od středového kruhu. A míček doklouzal mimo pokrytý prostor. Asistence: Lucie Romančáková.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Indrová (Romančáková), 9. Švehlová (Tomová), 10. Janečková (Romančáková), 26. Dernerová (Pravcová), 29. Dernerová (Indrová), 30. Tomová (Drápalová), 31. Pravcová, 34. Janečková (Smutná), 42. Pospíšilová (Indrová), 50. Romančáková (Pravcová), 57. Tomová (Indrová) – 11. Krňoulová, 40. Mašková (Vaníčková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Pravcová, Drápalová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hřebíčková – Rybničková, Nečasová, Indrová – Švehlová, Romančáková, Dernerová – Tomová.
    FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň: Fišerová – Nachtmanová, Vostracká, Volkmannová, Škardová, Havlová, Krňoulová – Mašková, Staňková, Drugdová – Böhmová, Šnebergrová, Vaníčková – Přerostová, Suková, Košťálová.

    Rozhodčí: Lukáš Axmann, Radek Šiška

    Diváci: 81
    bahis siteleri