Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (kon.)
Motor ČB – Prostějov 7:1 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 4:6 (kon.) | Slavia – Kladno 5:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 8:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
Rytíři Kladno
Pondělí 17.12.2018, 18:00 • Zimní stadión Eden • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Jakub HAJNÝ - 5:3
     
    59:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak se Kladno přece jenom ještě jednou trefuje! Vampola připravil z pravé strany pozici pro JAKUBA HAJNÉHO, který sice napoprvé neuspěl, ale z dorážky už trefil odkrytou branku. Asistence: Petr Vampola a Adam Kubík.
    57:35 Jiří ŘÍHA - 5:2
     
    57:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V podstatě hned po Machačově vyhraném vhazování napřáhl od modré JIŘÍ ŘÍHA a dává druhý gól Rytířů. Asistence: Patrik Machač.
    55:45 Jaromír KVERKA - 5:1
     
    55:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají přesilovku a navyšují náskok na 5:1! JAROMÍR KVERKA si narazil puk s Vlčkem, najel si před branku a dává pátý gól červenobílých! Asistence: Filip Vlček a Marek Ryzák.
    52:37 Filip VLČEK - 4:1
     
    52:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda! Kverka uvolnil na středu na levém křídle jedoucího FILIPA VLČKA. Už to vypadalo, že se dostane do příliš ostrého úhlu, ale slávistická 88 naznačila a puk poslala mezi betony bezmocného Brízgaly. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Duda.
    47:21 Lukáš KREJČÍK - 3:1
     
    47:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Slavia vyhrála vhazování, Krejčík posunul puk na modrou na Saňu, který ho shodil do rohu na Šagáta, jenž neváhal a ihned posunul do středu na volného LUKÁŠE KREJČÍKA. A ten se střelou z první nemýlí! Asistence: Martin Šagát a Josef Saňa.
    42:40 Jakub STRNAD - 2:1
     
    42:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jednoduše sehraná přesilovka a Kladno snižuje. Hajný nabil na modrou Svedlundovi, jehož dělovku ještě před brankou tečuje JAKUB STRNAD. Asistence: Linus Anders Svedlund a Jakub Hajný.
    38:16 Lukáš KREJČÍK - 2:0
     
    38:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Chyba v kladenské rozehrávce a Slavia velmi tvrdě trestá! Zprvu to vypadalo, že se Krejčík se Šagátem nedohodnou, kdo si puk vezme, ale nakonec Šagát uvolnil na pravém křídle Ondráčka, který přehrál kotouč na druhou stranu na LUKÁŠE KREJČÍKA, jenž střelou do odkryté branky dává sešívaným dvougólový náskok! Asistence: Martin Ondráček a Martin Šagát.
    08:39 Ondřej NAJMAN - 1:0
     
    08:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nevinná akce v útočném pásmu a Slavia vede! Kladno špatně rozehrálo na mantinelu, puk se od Furcha odrazil přímo na střed na volného ONDŘEJE NAJMANA, který střelou mezi betony překonává Brízgalu! Asistence: Aleš Furch.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 9. Najman (Furch), 39. L. Krejčík (M. Ondráček, Šagát), 48. L. Krejčík (Šagát, Saňa), 53. Vlček (Kverka, Duda), 56. Kverka (Vlček, Ryzák) – 43. J. Strnad (Svedlund, Hajný), 58. J. Říha (Machač), 60. Hajný (Vampola, Kubík)


    HC Slavia Praha: Honzík (Šorf) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Saňa, Barák, Ryzák, Steinocher – L. Krejčík, Šagát, M. Ondráček – J. Doležal, J. Veselý, Bezúch – Brož, Kverka, Vlček – Kubica, Najman, Furch.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, J. Říha, Veber, Svedlund, Volráb, Kehar – J. Strnad, Vampola, Kubík – Hajný, Machač, Vildumetz – Redlich, T. Kaut, Kružík – Jelínek, Filip, Bernat.

    Rozhodčí: Cabák, Obadal – Bartek, Dohnal

    Diváci: 1843
    bahis siteleri