Chodov – Královské Vinohrady 13:4 (kon.) | Sparta – Střešovice 2:7 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
2:7 (0:3, 1:1, 1:3)
PSN Tatran Střešovice
Čtvrtek 20.12.2018, 18:45 • Aréna Sparta • Livesport Superliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    57:03 Marek PIXA - 2:7
     
    57:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Závěr utkání okořenil svým sedmým zásahem do černého Tatran. MAREK PIXA si přehodil míček do lepší střelecké pozice a silově jej dopravil za nataženého gólmana. Asistence: Filip Langer.
    50:39 Adam TLAPÁK - 2:6
     
    50:39
    Tatran právě vstřelil branku!
    ADAM TLAPÁK trefil složitou nahrávku, která skákala vzduchem, a poslal míček s pomocí odrazu nad tělo brankáře. Tímto Tatran utvrzuje svůj náskok a zdá se, že je opět o něco blíže k výhře. Asistence: Filip Langer.
    47:11 Tomáš VÁŇA - 2:5
     
    47:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VÁŇA vrací Střešovicím vedení o tři trefy! Zakončující hráč se rozhodl pro nenápadný pokus od levého mantinelu a míček docestoval až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Kolísko.
    46:53 Robert KOŠIR - 2:4
     
    46:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tlak během přesilové hry se nakonec podařilo Spartě zužitkovat do podoby gólu. Přihrávku skvěle dostal ROBERT KOŠIR a hned přišpendlil míček přímo pod břevno. Asistence: Ondřej Svatoš.
    32:18 Ondřej SVATOŠ - 1:4
     
    32:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ SVATOŠ si našel dostatečné místo na straně, odkud důrazně umístil ránu a oslavil důležité snížení. Zápas se totiž stále může vyvinout ve prospěch obou týmů. Asistence: Lukáš Ujhelyi.
    30:35 Dalibor ŠVÉDA - 0:4
     
    30:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ztráta domácího mužstva vzrostlo na čtyři góly. Mezi bránící soupeře si beze strachu naběhl DALIBOR ŠVÉDA a s přehledem skóroval tvrdou střelou. Asistence: Jakub Slavík.
    14:36 Marek PIXA - 0:3
     
    14:36
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vynikající přenesení hry a okamžitá střelba. Tímto způsobem vyslal Filip Langer pas na MARKA PIXU, který trefoval prakticky poloprázdnou bránu. V první třetině je tak efektivita jednoznačně na straně Střešovic. Asistence: Filip Langer.
    05:26 Jonáš KREYSA - 0:2
     
    05:26
    Tatran právě vstřelil branku!
    A nyní celá situace vypadá opět o kus lépe pro Střešovice. JONÁŠ KREYSA využil volného prostoru a s míčkem naložil tak, že jej úspěšné uklidil do sítě. Asistence: Filip Ullmann.
    02:13 Jakub KOLÍSKO - 0:1
     
    02:13
    Tatran právě vstřelil branku!
    První gól tohoto zápasu si připisuje JAKUB KOLÍSKO, který našel volné místo v postavení gólmana Beneše a bezchybně dostal míček za jeho záda. Asistence: Pavel Sládeček.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 33. Svatoš (Ujhelyi), 47. Košir (Svatoš) – 3. Jak. Kolísko (Sládeček), 6. Kreysa (Ullmann), 15. Pixa (Langer), 31. Švéda (Slavík), 48. Váňa (Jak. Kolísko), 51. Tlapák (Langer), 58. Pixa (Langer)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Křenek – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Pažák, Svatoš – Burian, Krejča, Časar – Veselý, Pruner.
    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Fibiger) – Mühlfait, Sládeček, Jak. Kolísko, Mochan, Piták, Ullmann – Tlapák, Kreysa, Sádlo – Slavík, Langer, Pixa – Švéda, Váňa, Marek Beneš.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 252
    bahis siteleri