Vítkovice – Střešovice 6:2 (kon.) | Chodov – Ne 10:12 (kon.) | Panthers – Židenice 7:5 (kon.)
Olomouc – Ostrava 3:5 (kon.) | Jičín – Bohemians 4:5 (kon.) | Slavia Plzeň – Liberec 3:7 (kon.)
konec
FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň
3:7 (0:3, 1:2, 2:2)
Crazy girls FBC Liberec
Sobota 22.12.2018, 17:00 • SH Slavia VŠ Plzeň • ČEZ Extraliga žen • 15. kolo
     
    58:00
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! Po nařízené standardní situaci na levé straně vyšla domácím spolupráce Vaníčkové se zakončující NIKOLOU KŘEMENÁKOVOU. Asistence: Gabriela Vaníčková.
     
    56:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mlejnková přihrála na pravou stranu a MICHAELA VEJDĚLKOVÁ směrem k zadní tyči okolo pravé ruky brankářky dává na 7:2 z pohledu Liberce. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    52:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po tlaku Mlejnkové na levé straně se před brankou nejlépe zorientovala PAVLA BÁRKOVÁ a k pravé tyči dostává hostující celek do čtyřbrankového vedení. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    46:41
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! ANNA ALEXANDRA SUKOVÁ si ze středu vyměnila míček s Volkmannou, která byla na pravé straně a následně snížila na 2:5. Asistence: Jana Volkmannová.
     
    34:26
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! Slavia využívá prakticky hned nabídnutou přesilovku. Po nahrávce Staňkové na pravou stranu udeřila KATEŘINA ŠNEBERGEROVÁ do horní části brány, Lerchová skočila po balónku, ale ten nakonec stejně rozvlnil její síť. Asistence: Nikola Staňková.
     
    23:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    HANA KONÍČKOVÁ si seběhla na střed do druhé vlny na nahrávku Mlejnkové z pravé strany a po zemi obstřelila Fišerovou. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    21:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rumlová nahrála z pozice obránkyně křížem na levou stranu a MICHAELA MLEJNKOVÁ přidává čtvrtý hostující zásah. Asistence: Markéta Rumlová.
     
    16:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Foffová rychle rozehrála standardní situaci z levé strany a MARTINA DOSTALÍKOVÁ posílá hostující celek již do vedení o tři branky. Asistence: Aneta Foffová.
     
    05:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    KLÁRA LEIEROVÁ překonala brankářku zprava na přední tyč do dolní části branky. Asistence: Hana Koníčková.
     
    04:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    MARKÉTA RUMLOVÁ taháčkem z levé strany přes bránící hráčku otevírá skóre zápasu. Asistence: Klára Leierová.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 35. Šnebergrová (Staňková), 47. Suková (Volkmannová), 58. Křemenáková (Vaníčková) – 5. Rumlová (Leierová), 6. Leierová (Koníčková), 17. Dostalíková (Foffová), 22. M. Mlejnková (Rumlová), 24. Koníčková (M. Mlejnková), 53. Bárková (M. Mlejnková), 57. Vejdělková (M. Mlejnková)


    FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň: Fišerová (Fialová) – Nachtmanová, Vostracká, Volkmannová, Škardová, Havlová, Krňoulová – Mašková, Suková, Staňková (C) – Drugdová, Böhmová, Šnebergrová – Vaníčková, Přerostová, Košťálová – Křemenáková.
    Crazy girls FBC Liberec: Lerchová – Leierová, Koníčková, Rumlová, Dlouhá, Foffová, Vejdělková – Dostalíková, Knotková, Horáková – Bárková, Tomanová, M. Mlejnková.

    Rozhodčí: Jelínek, Scholz
    bahis siteleri