Bulldogs – Otrokovice 2:6 (kon.) | Vítkovice – Česká Lípa 16:7 (kon.) | Chodov – Ostrava 8:3 (kon.)
Znojmo – Královské Vinohrady 5:4 (po pr.)
po prodl.
TJ Znojmo LAUFEN CZ
5:4 (1:2, 2:1, 1:1 - 1:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 22.12.2018, 18:00Livesport Superliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    63:39 Martin PÁNEK - 5:4
     
    63:39
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Znojmu přece jen podařilo otočit vývoj utkání a vybojovat druhý bod, poté co Krejčíř nabil na pravou stranu MARTINU PÁNKOVI, který z první poslal míček za přesunujícího se Weissgarbera. Asistence: Daniel Krejčíř.
    59:52 Martin ŠINDELÁŘ - 4:4
     
    59:52
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácím se osm vteřin před koncem podařilo vyrovnat! Petr Číhal zkusil pozornost Weissgarbera z levé strany a vinohradský brankář jeho pokus pouze vykopl. Jako blesk se u něj ocitl MARTIN ŠINDELÁŘ, který ho dorazil nad ležícího brankáře. Asistence: Petr Číhal.
    46:42 Jan SVOBODA - 3:4
     
    46:42
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Napodruhé už byl ale vinohradský útočník úspěšný. Poté co si JAN SVOBODA sebral míček v rohu, vyběhl si s ním o kousek dál od branky a z otočky poslal míček na bližší tyč! Asistence: Marian Jelínek.
    36:18 Martin ŠINDELÁŘ - 3:3
     
    36:18
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácím se opět podařilo zachytit rozehrávku soupeře a Novák poslal z otočky střelu na branku. Weissgarber míček vyrazil nad sebe a zatímco ho hledal, dorazil ho do branky MARTIN ŠINDELÁŘ. Asistence: Jan Novák.
    33:50 Miroslav KLADIVO - 2:3
     
    33:50
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    MIROSLAV KLADIVO na středové čáře vybojoval míček a z otočky ho poslal na branku. Weissgarber na jeho střelu nestihl zareagovat. Bez asistence.
    29:40 Jan SVOBODA - 1:3
     
    29:40
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Krejčíř na středové čáře ztratil míček a Lukáš Gregor vyslal JANA SVOBODU do samostatného úniku. Vinohradský útočník si vymíchal brankáře a zakončil do odkryté branky. Asistence: Lukáš Gregor.
    16:39 Martin SKŘIVÁNEK - 1:2
     
    16:39
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! MARTIN SKŘIVÁNEK číhal u levé tyčky Hándlovy branky, kam k němu doskákal míček, a on ho bekhendem dorazil z těžkého úhlu do branky. Asistence: Petr Hartman.
    08:33 Martin ĎURIŠKA - 1:1
     
    08:33
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. MARTIN ĎURIŠKA střelou po zemi překvapil Weissgarbera. Asistence: Daniel Krejčíř.
    03:50 Jan LINHART - 0:1
     
    03:50
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! JAN LINHART se dostal s míčkem před branku a střelou pod horní tyč otevírá skóre! Asistence: Ondřej Stuchlík.

    Martin Vavruša


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Ďuriška (Krejčíř), 34. Kladivo, 37. Šindelář (Novák), 60. Šindelář (Čihal), 64. Pánek (Krejčíř) – 4. Linhart (O. Stuchlík), 17. Skřivánek (Hartman), 30. Svoboda (Gregor), 47. Svoboda (Jelínek)


    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Hándl (Chrást) – Horák, Krejčíř, Procházka, Kladivo, Pánek, Daberger – Salava, Palát, Dvořák – Čihal, Procházka II, Novák – Ďuriška, Kučera, Juříček – Liška, Šindelář, Kucharič.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgarber (Buchta) – Jelínek, Vnuk, Lanc, D. Záň, O. Stuchlík, Houra – Linhart, Hartman, Gregor – Skřivánek, Hájek, J. Záň – Z. Stuchlík, Svoboda, Harnesk – Hanák, Kachnič.

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 362
    bahis siteleri