Carolina – Boston 5:3 (kon.) | Chicago – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
New York Rangers
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Pondělí 24.12.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nolan PATRICK - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Philadelphia Flyers.
    Autorem vítězné branky je NOLAN PATRICK.
    Kevin Hayes svou kličku nedotáhl a Michal Neuvirth tak mohl slavit.
     
    4. série
    0:1
    Kevin Hayes nedal! Sice to myslel velmi dobře, Neuvirtha už vymíchal, ale bekhendem nestačil zasunout puk do odkryté branky. Flyers vítězí!
     
    62:31
    Rozhodnout mohl Claude Giroux, ale z mezikruží Lundqvista neprostřelil!
    58:49 Neuvirth famózně vychytal Bučněviče.
     
    58:49
    Pavel Bučněvič si vzal kotouč na pravé straně útočného pásma. Prokličkoval se až před branku, kde si položil Neuvirtha, ale ten ještě dokázal jeho zakončení nějak vytěsnit! Teď mu mohou spoluhráči děkovat!
     
    56:07
    Jimmy Vesey připravil tutovku Brettovi Howdenovi. Ten si sjel do předbrankového prostoru, aniž by ho někdo bránil, ale zakončil těsně vedle tyčky!
     
    52:00
    Chris Kreider našel zpětnou přihrávkou Marca Staala. Ten pálil z vrcholu levého kruhu, ale Neuvrith stačil zasáhnout levým betonem!
     
    49:10
    Nebezpečnou střelou z levé strany se prezentoval Jakub Voráček. Trefil ale těsně před Lundqvistem stojícího obránce McQuaida. Následně dorážel Wayne Simmonds, ale Lundqvist si ke své tyčce lehl včas!
     
    48:04
    Za obranou Rangers zůstal zcela osamocený Nolan Patrick. Zamířil však nad břevno!
    45:23 Cristoval NIEVES - 2:2
     
    45:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Flyers ale vedli jen 22 sekund! Za brankou se dostal ke kotouči Lias Andersson, jenž ho předložil CRISTOVALOVI NIEVESOVI a ten zblízka nedal Neuvirthovi žádnou šanci na zákrok – 2:2. Asistence: Lias Andersson.
    45:01 Wayne SIMMONDS - 1:2
     
    45:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle byla bleskově využitá přesilovka! Na pravé straně útočného pásma se dostal k puku Jakub Voráček, jenž svou nabídkou vyzval ke skórování Seana Couturiera. Ten nastřelil tyčku, ale odražený kotouč vrátil za záda dezorientovaného Lundqvista pohotový WAYNE SIMMONDS. Asistence: Sean Couturier a Jakub Voráček.
     
    44:53
    Domácích bylo na ledě šest a za to samozřejmě následuje dvouminutový trest pro hráčskou lavici! Ten odsedí Chris Kreider.
     
    42:18
    Spolupráce mezi Chytilem a Howdenem vynesla dobrou příležitost druhému jmenovanému. Ten pálil k bližší tyčce, ovšem tam byla Neuvirthova lapačka! Gólman Flyers si dnes připsal už několik velmi dobrých zákroků.
     
    40:35
    V úvodu třetí části pokračuje domácí přesilovka. Vladislav Naměstnikov teď v hodně dobré pozici přestřelil!
     
    39:16
    Za držení je vyloučen Nolan Patrick. Chviličku se tak bude hrát 4 na 4 a poté začne domácí přesilová hra.
     
    38:14
    Nabídku Voráčka tečoval před brankou Wayne Simmonds, ale Lundqvistův pravý beton zabránil gólu!
     
    37:21
    Uvidíme první přesilovku Flyers. Brady Skjei podrazil Nolana Patricka.
     
    32:21
    Kevin Hayes získal v útočném pásmu kotouč a křížnou přihrávkou hledal před branku najíždějícího Matse Zuccarella. Ten si musel puk zpracovávat nohama, a i proto se Neuvirth stačil přesunout a zakročit lapačkou!
     
    30:07
    Zuccarello vyzval ke skórování Chrise Kreidera, který byl před brankou nehlídaný. Domácí útočník však trefil jen dobře postaveného Neuvirtha!
     
    28:16
    Za podrážení je vyloučen Michael Raffl. Uvidíme první přesilovku zápasu, kterou si zahrají Rangers.
     
    27:02
    Domácí se dostali do přečíslení 3 na 2. Nakonec si vyměnili puk Hayes a Zuccarello a prvně jmenovaný vyprášil betony Michala Neuvirtha!
     
    24:23
    Shayne Gostisbehere se dostal do velké příležitosti! S pukem dojel až mezi kruhy a vystřelil velice dobře. Lundqvist se ale roztál a vytěsnil kotouč mimo svou klec!
    21:46 Michael RAFFL - 1:1
     
    21:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! MICHAEL RAFFL se rozhodl vyřešit přečíslení 2 na 1 sám a střelou z pravého kruhu vymetl bližší horní růžek nad lapačkou brankáře Lundqvista. Asistence: Travis Sanheim.
     
    19:59
    V úplném závěru periody se dostal do šance Ivan Provorov, jenž si sjel až před branku domácích. Zamířil ale jen do hrudi Henrika Lundqvista!
     
    17:24
    Nakonec ho vybojovali domácí. Filip Chytil našel krásným pasem zpoza branky Pavla Bučněviče, který zblízka nedokázal překonat Neuvirtha!
     
    16:07
    Jakub Voráček se natlačil s pukem před Lundqvistovu branku. Ten si s důrazem českého útočníka poradil a puk skončil pod ním!
     
    15:46
    Mika Zibanejad za brankou uvolnil Jimmyho Veseyho, který si vybruslil až před Neuvirtha. Zblízka ho ale nepřekonal!
    10:05 Chris KREIDER - 1:0
     
    10:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Fantastickou práci odvedl Kevin Hayes, jenž si u pravého mantinelu píchl kotouč kolem obránce, čímž ho vyřadil ze hry a vytvořil přečíslení 2 na 1. Vzápětí udělal otočku, po níž puk předal CHRISOVI KREIDEROVI, jenž ze samostatného úniku překonal Neuvirtha střelou k pravé tyčce z brankářova pohledu. Asistence: Kevin Hayes a Marc Staal.
     
    01:16
    Tak tohle už bylo naopak hodně zajímavé! Střelu Radka Gudase vyrazil Lundqvist, který se musel bleskově vrátit zpět do brankářského postavení a čelit ráně Clauda Girouxe z mezikruží. Kapitán Flyers mířil pod víko, ale Lundqvist zasáhl ramenem!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Kreider (K. Hayes, M. Staal), 46. Nieves (L. Andersson) – 22. M. Raffl (Sanheim), 46. Simmonds (Couturier, Voráček), rozh. náj. Patrick

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Voráček (PHI)
    0:0   Mats Zuccarello (NYR)
    2. série:
    0:0   Claude Giroux (PHI)
    0:0   Mika Zibanejad (NYR)
    3. série:
    0:0   James van Riemsdyk (PHI)
    0:0   Pavel Bučněvič (NYR)
    4. série:
    0:1   Nolan Patrick (PHI)
    0:1   Kevin Hayes (NYR)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Br. Smith, Claesson – Bučněvič, Zibanejad (A), Chytil – Zuccarello, K. Hayes, Kreider (A) – Naměstnikov, B. Howden, Vesey – R. Strome, L. Andersson, Nieves.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Hart) – Sanheim, Provorov, Gudas, MacDonald, Gostisbehere, Hägg – Konecny, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier (A), Simmonds (A) – M. Raffl, Patrick, Laughton – Weise, Varone, Lindblom.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – MacPherson, Smith

    Diváci: 17515
    bahis siteleri