Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Minsk – Kazaň 3:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Soči – N.Novgorod 5:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:3 (3:3, 0:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 24.12.2018, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:13 Matt FRATTIN - 4:3
     
    47:13
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí konečně strhávají vedení na svou stranu! Alexej Makljukov posunul na modré čáře puk na Darrena Dietze, jenž ho z pravé strany nahodil na branku a MATT FRATTIN letící kotouč tečoval mimo dosah Krasotkina – 4:3. Asistence: Darren Dietz a Alexej Makljukov.
    18:57 André PETERSSON - 3:3
     
    18:57
    Astana právě vstřelila branku!
    To je neskutečná první třetina! Viktor Svedberg vybojoval v obranném pásmu kotouč a poslal ho na rozjetého Patriceho Cormiera, který z pravé strany vystřelil. Krasotkin puk vyrazil k ANDRÉMU PETERSSONOVI a ten z levého kruhu zamířil do odkryté klece – 3:3. Asistence: Patrice Cormier a Viktor Svedberg.
    18:24 Karel KUBÁT - 2:3
     
    18:24
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre z 0:2 na 3:2! KAREL KUBÁT se dostal k puku na pravé straně útočného pásma, vybruslil si s ním na osu a střela, kterou ještě zřejmě tečoval někdo z bránících hráčů, propadla až za záda Hrachoviny. Asistence: Nikita Feoktistov.
    12:58 Denis VICHAREV - 2:2
     
    12:58
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Dominik Hrachovina se teď pod maskou asi trochu červená! Gólman Barysu se snažil hokejkou odpálit puk, který se snášel před jeho brankoviště. DENIS VICHAREV ale zasáhl letící kotouč dříve a nasměroval ho do branky. Je vyrovnáno – 2:2. Asistence: Konstantin Glazačev a Kirill Voronin.
    10:40 Jegor JAKOVLEV - 2:1
     
    10:40
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Po Frattinově šanci se hra otočila na druhou stranu, hosté si vytvořili před Hrachovinou obrovský závar a nakonec to byl JEGOR JAKOVLEV, který dopíchl puk za záda brankáře Barysu – 2:1. Asistence: Ivan Miščenko a Kirill Ďjakov.
    08:11 Dustin BOYD - 2:0
     
    08:11
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využili i druhou přesilovku a vedou 2:0! Matt Frattin přenesl hru na DUSTINA BOYDA, který ranou z první překonal přesouvajícího se Krasotkina. Asistence: Curtis Valk a Matt Frattin.
    03:43 Roman STARČENKO - 1:0
     
    03:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po sražené střele Dietze si našel odražený kotouč ROMAN STARČENKO, který se s ním před dezorientovaným Krasotkinem ještě otočil a poslal ho do odkryté klece. Asistence: André Petersson a Darren Dietz.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. R. Starčenko (A. Petersson, Dietz), 9. Boyd (Valk, Frattin), 19. A. Petersson (Cormier, Svedberg), 48. Frattin (Dietz, Makljukov) – 11. J. Jakovlev (Miščenko, Ďjakov), 13. Vicharev (Glazačev, K. Voronin), 19. Kubát (Feoktistov)


    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (19. H. Karlsson) – Svedberg, Dallman (C), Makljukov, Dietz (A), Polochov, Blacker, M. Semjonov – Frattin, Valk, Michajlis – R. Starčenko, Cormier (A), A. Petersson – Akolzin, Ševčenko, Boyd – Petuchov, Gurkov, Sagadejev – Asetov.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov (A), Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov, Kozlovskij, Miščenko – A. Strelcov, V. Strelcov, Černikov – V. Butuzov, Koňkov (C), Feoktistov – Glazačev (A), Vicharev, K. Voronin – Koroljov, J. Jakovlev, Zajcev.

    Rozhodčí: Gamalej, Gofman – Maitak, Strelcov

    Diváci: 4122
    bahis siteleri