Třebíč – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:7 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 6:5 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
1:7 (0:3, 1:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 27.12.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Odsud z Kalich Areny je to ode mne vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera. (20:13:02)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    LTM: Otakar Šik
    JIH: Jakub Černohorský
     
    Je dobojováno! Přestože se pokoušeli kališníci o dotažení a po předchozí třetině to vypadalo i celkem nadějně, veškeré snahy vzaly za své díky třem rychlým gólům Jihlavy. Hosté si tak připisují další venkovní výhru v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    58:54
    Přesilovka nabudila kališníky k usazení se v útočném pásmu. Z mnoha střel na Lundströma ale nyní nemohou nic vytěžit, naopak hráčům Dukly se podařilo vyhodit.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Petr Štindl – 2 min., hákování).
     
    57:44
    Domácí v plném počtu.
     
    57:30
    Ve stejném tempu dohrávají Jihlavští i zbytek přesilovky. Domácí Stadion se tak musel držet na pozoru, přesto tentokrát neinkasoval a na malý čas uvolnil napětí.
     
    56:08
    Jihlavští nemají dost a v přesilovce neustále ostřelují branku Martina Michajlova. Jejich zakončení ale není příliš přesné, čehož obrana Litoměřic využívá k uvolňování tlaku před vlastní branku.
     
    55:44
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hrubost).
     
    55:05
    Velmi drze si najížděl Patrik Marcel do útočného pásma! Během cesty si dokázal objet Čermáka, v kruhu ale narazil na dalšího jihlavského beka.
     
    53:20
    Ani přes takhle nepříznivý stav to kališníci nevzdávají a nadále zkoušejí pronikat do útočného pásma. Jihlavská obrana hraje ale s obrovskou lehkostí a důmyslně brání.
    52:32 Dominik HRNÍČKO - 1:7
     
    52:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Duklí gólová jízda pokračuje! DOMINIK HRNÍČKO si nekompromisně po vhazování vyjel proti litoměřické brance a nikým nehlídán z první vymáchl Michajlova. Bez asistence.
    51:58 Josef SKOŘEPA - 1:6
     
    51:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští využívají přesilovku! Jakub Černohorský v kruhu napálil přesně na Michajlova, načež kotouč po dorážce JOSEFA SKOŘEPY dopadl přímo za záda litoměřického gólmana. Asistence: Jakub Černohorský, Petr Štindl
     
    50:42
    Trochu váhal Martin Michajlov, zda zachytil kotouč za svými zády. Nakonec se ale dokázal otočit a puk přikrýt. Z následného vhazování se domácí přesunuli před Lundströma.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., hákování).
     
    49:16
    Litoměřičtí se neustále pokouší o průniky. Stále ale narážejí na jihlavskou obranu, která je neustále v pohybu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 25. Pavlas (J. Kloz, M. Kadlec) – 7. Zeman (Čachotský, J. Holý), 12. Pekr, 18. Čachotský (Zeman), 26. Hrníčko (D. Čermák, M. Hlinka), 44. J. Pohl (Pekr, Černohorský), 52. Skořepa (Černohorský, Štindl), 53. Hrníčko


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Tomáš Král) – Marcel, Pavlas, Smetana, D. Málek, Jebavý, Strejček, Dluhoš – Kantner, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, Korkiakoski, Jícha – Eret, Jirásek, Helt – Šik, M. Havelka, J. Dvořák.
    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – Mareš, J. Holý, Štebih, Černohorský, Štindl, J. Pohl, Půža – Anděl, Skořepa, Pekr – Klíma, Čachotský, Zeman – Harkabus, Werbik, T. Havránek – D. Čermák, M. Hlinka, Hrníčko.

    Rozhodčí: Luczków, Šindel – Ševic, Janíček
    bahis siteleri