Winnipeg – Minnesota 1:3 (kon.) | Los Angeles – Vegas 1:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 4:7 (kon.)
Buffalo – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa – Montreal 6:5 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:1 (kon.)
Toronto – NY Islanders 0:4 (kon.) | Ottawa – Washington 2:3 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 3:4 (kon.) | Dallas – Detroit 5:1 (kon.) | Colorado – Chicago 2:3 (po pr.)
Anaheim – Arizona 4:5 (po pr.) | Calgary – Vancouver 2:3 (po pr.)
po prodl.
Buffalo Sabres
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Boston Bruins
Neděle 30.12.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:44 Sean KURALY - 2:3
     
    63:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrovská radost na straně Bostonu, až to vypadá, jako by právě vyhrál utkání v play-off! Není se ale čemu divit, právě totiž rozhodl souboj, který se v bitvě o vyřazovací boje klidně může ukázat jako zásadní. Byla to velká one man show SEANA KURALYHO. Mladý forvard se chopil kotouče ve vlastním defenzivním pásmu a využil prostoru před sebou až k výletu za útočnou modrou čáru. Následně vystřelil zápěstím přes provizorního beka Jeffa Skinnera a Carter Hutton jeho pokus vyrazil pouze před sebe. Skinner se nestačil včas otočit, u gumového nesmyslu byl tedy jako první právě Kuraly a zblízka jej dorazil pod horní tyčku! Asistence: Matt Grzelcyk, Kevan Miller.
    57:32 Jake DEBRUSK - 2:2
     
    57:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, Bostonu se vyplatil velký tlak do branky! Torey Krug si najel oblouk na modré čáře, načež poslal kotouč na Cartera Huttona, před kterým jej výborně tečoval JAKE DEBRUSK! Hrajeme opět od začátku, 2:2! Asistence: Torey Krug, David Pastrňák.
    25:43 Johan LARSSON - 2:1
     
    25:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo skóruje při vlastním oslabení a byla to pro soupeře pořádně smolná záležitost! David Pastrňák totiž dobře nahazoval od modré čáry, jenže Carteru Huttonovi, který nic neviděl, pomohla tyč. Prakticky hned vzápětí se domácí dostali do přečíslení. Evan Rodrigues se s JOHANEM LARSSONEM řítili právě proti Pastrňákovi, který nedokázal zabránit přihrávce na druhého jmenovaného, jehož zakončení skončilo pod břevnem. Asistence: Evan Rodrigues, Marco Scandella.
    09:30 Noel ACCIARI - 1:1
     
    09:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston zažil pořádně intenzivní pasáž. Kevan Miller nejprve ve velké šanci neuspěl, ale o chvíli později se dobře vydal za branku. Přestože se ocitl na ledě, dokázal s přispěním protihráče dostat kotouč přímo před Cartera Huttona, kde stál připravený NOEL ACCIARI, jehož pohotové zakončení propadlo až do domácí pokladnice! Bez asistence.
    04:49 Marco SCANDELLA - 1:0
     
    04:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní už se však Buffalo prosazuje! Jeff Skinner se vydal do otevřené obrany hostů a z levé strany se silou natlačil až před Tuukku Raska. Kličkou do bekhendu jeho beton nepřehodil, nicméně k dorážce se dostal MARCO SCANDELLA, který už kotouč snadno poslal do sítě! Asistence: Jeff Skinner, Sam Reinhart.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. Scandella (Skinner, S. Reinhart), 26. Jo. Larsson (Rodrigues, Scandella) – 10. Acciari, 58. DeBrusk (Krug, Pastrňák), 64. Kuraly (Grzelcyk, K. Miller)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Dahlin, Bogosian (A), Scandella, McCabe, Beaulieu – S. Reinhart, Eichel (C), Skinner – Pominville, Sobotka, T. Thompson – Okposo (A), Mittelstadt, Sheary – Rodrigues, Jo. Larsson, Elie.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Carlo, Chára (C), K. Miller, Grzelcyk, J. Moore, Krug – Pastrňák, Bergeron (A), Heinen – DeBrusk, Krejčí (A), Acciari – Forsbacka-Karlsson, Donato, Wagner – Cave, Kuraly, Nordström.

    Rozhodčí: Rehman, Kozari.

    Diváci: 19 070 (vyprodáno)
    bahis siteleri