Arizona – Vegas 1:5 (kon.) | Washington – Nashville 3:6 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:0 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Vegas Golden Knights
Pondělí 31.12.2018, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Oliver Ekman-Larsson si hrál s pukem u vrcholku pravého kruhu, dokud nepřepadl přes hokejku Ryana Reavese. Je z toho další přesilovka pro Kojoty.
     
    50:18
    Asi poslední šance Arizony, jak s tímto mačem ještě něco udělat. Za krosček proti Nicku Cousinsovi si půjde odpočinout autor poslední trefy Brandon Pirri.
     
    39:15
    Smolný trest pro Jonathana Marchessaulta, který se snažil udržet stabilitu po souboji s Kempem a přitom trefil hokejkou do ucha Ekmana-Larssona. Další přesilovka pro Coyotes!
     
    36:48
    Paul Stastny u obranné modré čáry sekl přes ruce Nicka Schmaltze a dostal svůj tým do ještě větších problémů. Coyotes budou hrát téměř minutu a půl v pěti proti třem.
     
    36:15
    Alex Tuch nehezky trefil do hlavy Nicka Cousinse, který se hodně ztěžka sbíral z ledu. Menší trest za zásah do hlavy nebo krku je rozhodně namístě.
     
    31:29
    Kojoti se drali dopředu, jenže vyprodukovaná střela se do statistik opět počítat nebude. Josh Archibald během přesunu do útoku zasáhl vysokou holí Schmidta a zavinil tím oslabení Arizony.
     
    28:25
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Carrier – 2 min., hrubost).
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Darcy Kuemper – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Conor Garland.
     
    01:31
    Galchenyuk dostal puk od Schmaltze a svou vlastní zablokovanou střelu se snažil dorážet, přičemž poslal hokejku do obličeje Theodorea. Je z toho první přesilovka pro Golden Knights.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 37. Galchenyuk (Ekman-Larsson, Keller) – 4. Stastny (Pirri, Tuch), 37. R. Smith (Hunt, Marchessault), 45. Eakin, 47. Pirri (McNabb, Stastny), 52. Carpenter (Holden)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Connauton – Keller, Stepan (A), Pánik – Hinostroza, Schmaltz, Galchenyuk – J. Archibald, Cousins, Crouse – Garland, Kempe, Fischer.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Engelland (A), Theodore, Holden, Hunt – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pirri – Carpenter, Eakin, O. Lindberg – Reaves, Bellemare (A), Carrier.

    Rozhodčí: South, Meier – Smith, Gawryletz

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri