Slavia – Sparta 5:5 (kon.) | Slavia – Sparta 5:6 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:5 (2:4)
AC Sparta Praha
Pondělí 31.12.2018, 10:00 • Umělá tráva Eden • Silvestrovské derby
     
    Dnešní program bude pokračovat soubojem internacionálů, který vypukne v 11:00. (10:50:51)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    SK Slavia Praha – Luboš Kozel
    AC Sparta Praha – Petr Vrabec
     
    Je konec! Letošní ročník Silvestrovského derby hráčů starších 45 let končí nerozhodným výsledkem 5:5. Sparta se celkem hodně rychle dostala do dvoubrankového vedení, tento náskok jí vydržel také do druhého poločasu. Posléze si ale hlavní slovo vzal slávistický kanonýr Luboše Kozel, který hattrickem ve druhém dějství poslal svůj celek do vedení. Odpověď soupeře ale na sebe nenechala dlouho čekat, na konečných 5:5 srovnal Marek Trval.
     
    40
    Konec zápasu.
     
    40
    Sparta mohla rozhodnout! Odraženého míče se totiž chopil Marek Kincl, který ale ve vyložené šanci úplně přestřelil branku.
     
    39
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Vratislav Lokvenc, který v souboji fauloval Luboše Zákostelského. Slavia bude zahrávat volný kop.
    38. TRVAL - 5:5
     
    38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenomže tu máme rychlou odpověď! Petr Bureš ještě stačil zakončit proti ráně Michala Horňáka, poté ale na dorážku čekal MAREK TRVAL, který si vedl o poznání lépe. Pár desítek vteřin před koncem máme opět vyrovnáno!
    37. KOZEL - 5:4
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se vůbec poprvé v utkání dostávají do vedení! Pavel Kuka zavezl míč na útočnou polovinu, poté přihrál vedle stojícímu LUBOŠI KOZLOVI, jehož nesmírně přesná rána placírkou zapadla přesně k pravé tyči.
     
    37
    Na opačné straně se k zakončení volejem dostal František Veselý, který ale zamířil kousek nad břevno. Poslední minuty přináší ofenzivní fotbalovou podívanou.
     
    36
    Marek Kincl našel fantastickou přihrávkou volného Daniela Zítku, kterého ale včas zastavil Luboš Zákostelský. Nakonec z toho zřejmě byl faul na brankáře.
     
    35
    Z druhé vlny se do míče opřel Michal Horňák, jehož pohotová rána skončila metr vedle branky. Petr Bureš se za tímto pokusem pouze ohlédl.
    34. KOZEL - 4:4
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si vybojovali další pokutový kop! Tentokráte se k exekuci postavil LUBOŠ KOZEL, který nekompromisně zamířil pod břevno, kam se Jaromír Blažek pochopitelně nedokázal natáhnout.
     
    34
    Jaromír Blažek zachránil svůj celek! Skluzem se po míči vydal jeden z hráčů Slavie, avšak brankář opačného celku reflexivně skočil po hracím předmětu.
     
    33
    Posléze jsme sledovali centrovanou nabídku od Františka Veselého, která ale skončila na boční síti. Jaromír Blažek nezasahoval, nyní bude vykopávat.
     
    32
    Z velké vzdálenosti zkusil překvapit brankáře Petr Řehák, jenomže míč skončil kousek vedle branky. Sparta stále drží hubený náskok, do konce zbývá něco málo přes osm minut.
     
    31
    Ve vyložené šanci se nyní zjevil Marek Kincl, který nadvakrát nepřekonal Petra Bureše. Posléze přišel nedovolený zákrok na Jaromíra Jindráčka.

    David Suchý

    Branky: 12. Kozel (pen.), 16. Řehák, 22. Kozel, 34. Kozel (pen.), 37. Kozel – 1. Trval, 6. Vrabec, 15. Zítka, 17. Budka (pen.), 38. Trval

    Karty:   25. Řehák (SLA)


    SK Slavia Praha: Bureš – Šimůnek, Šilhavý, Medynský, Jeslínek, Kozel, Veselý, Jindráček, Kuka, Řehák, Janoušek, Zákostelský, Mareš
    AC Sparta Praha: Blažek – Bažant, Margolius, Horňák, Denk, Vrabec, Jarolím, Budka, Lokvenc, Trval, Zítka

    Rozhodčí: Zvoníček – Petřík, Mencl
    bahis siteleri