Slavia – Sparta 5:5 (kon.) | Slavia – Sparta 5:6 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:5 (2:4)
AC Sparta Praha
Pondělí 31.12.2018, 10:00 • Umělá tráva Eden • Silvestrovské derby
     
    40
    Sparta mohla rozhodnout! Odraženého míče se totiž chopil Marek Kincl, který ale ve vyložené šanci úplně přestřelil branku.
    38. TRVAL - 5:5
     
    38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenomže tu máme rychlou odpověď! Petr Bureš ještě stačil zakončit proti ráně Michala Horňáka, poté ale na dorážku čekal MAREK TRVAL, který si vedl o poznání lépe. Pár desítek vteřin před koncem máme opět vyrovnáno!
    37. KOZEL - 5:4
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se vůbec poprvé v utkání dostávají do vedení! Pavel Kuka zavezl míč na útočnou polovinu, poté přihrál vedle stojícímu LUBOŠI KOZLOVI, jehož nesmírně přesná rána placírkou zapadla přesně k pravé tyči.
    34. KOZEL - 4:4
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si vybojovali další pokutový kop! Tentokráte se k exekuci postavil LUBOŠ KOZEL, který nekompromisně zamířil pod břevno, kam se Jaromír Blažek pochopitelně nedokázal natáhnout.
     
    28
    Pavel Kuka opět nevyzrál na Jaromíra Blažka! Slávistický kanonýr vystihl špatnou rozehrávku, tváří v tvář brankáři ale zamířil do jeho rukavic.
     
    27
    Luboš Zákostelský se odhodlal ke střele, kterou ale zablokoval Pavel Kuka. Druhý jmenovaný se zjevil sám před brankářem, kterého ale pouze trefil.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Pavel Řehák (SK Slavia Praha).
    22. KOZEL - 3:4
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme opět sníženo! Střílená přihrávka směřovala přesně před branku, kde jí lehce tečoval LUBOŠ KOZEL. Máme zaděláno na pořádnou zápletku!
    17. BUDKA - 2:4
     
    17
    Sparta právě vstřelila branku!
    I na opačné straně jsme sledovali pokutový kop! K němu se postavil VÁCLAV BUDKA, který zvolil hodně prudké zakončení, na které Petr Bureš nedosáhl. V posledních minutách sledujeme velký brankový příděl!
    16. ŘEHÁK - 2:3
     
    16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenomže tu máme hodně rychlou odpověď! Roman Janoušek si všiml naprosto volného PAVLA ŘEHÁKA, kterému stačilo nastavit kopačku. Jaromír Blažek byl tentokráte zcela bez šance!
    15. ZÍTKA - 1:3
     
    15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu další branku tohoto zápasu! Míč propadl k Marku Kinclovi, který se pravačkou rozhodl vypálit na Petra Bureše. Do rány ještě vložil kopačku DANIEL ZÍTKA, který se tak stává čtvrtým střelcem tohoto derby.
    12. KOZEL - 1:2
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Třetí rohový kop Slavie znamenal pokutový kop! K oné rozehrávce se postavil LUBOŠE KOZEL, jenž zamířil k levé konstrukci, zatímco se Jaromír Blažek vydal k opačné tyči.
     
    12
    To mohl být ukázkový vlastenec! Daniel Zítka zřejmě úmyslně zahrál hlavou na Jaromíra Blažka, který to měl hodně složité, míč ale vyrazil nad branku.
     
    11
    Největší šance Slavie! Přihrávka směřovala na naprosto volného Luboše Zákostelského, který ale z levé strany napálil pouze brankáře Jaromíra Blažka.
    6. VRABEC - 0:2
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku!
    Až nyní je to o dvě branky! Václav Budka předvedl náramně přesné přenesení hry na Richarda Margoliuse, který se rozhodl odcentrovat. Bureš míč vyrazil pouze před sebe, kde hlavičkou zakončoval do odkryté branky PETR VRABEC.
     
    5
    Málem to bylo o dvě branky! Dostatek prostoru měl kolem sebe Marek Kincl, který ale vypálil pouze do boční sítě. Petr Bureš se jen tak prolétl vzduchem.
    1. TRVAL - 0:1
     
    1
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Lokvenc rozjel první akci svého celku, jeho kolmice našla na levém křídle MARKA TRVALA, který přízemní střelou propálil brankáře Bureše, jenž si na balón vůbec nesáhl.

    David Suchý

    Branky: 12. Kozel (pen.), 16. Řehák, 22. Kozel, 34. Kozel (pen.), 37. Kozel – 1. Trval, 6. Vrabec, 15. Zítka, 17. Budka (pen.), 38. Trval

    Karty:   25. Řehák (SLA)


    SK Slavia Praha: Bureš – Šimůnek, Šilhavý, Medynský, Jeslínek, Kozel, Veselý, Jindráček, Kuka, Řehák, Janoušek, Zákostelský, Mareš
    AC Sparta Praha: Blažek – Bažant, Margolius, Horňák, Denk, Vrabec, Jarolím, Budka, Lokvenc, Trval, Zítka

    Rozhodčí: Zvoníček – Petřík, Mencl
    bahis siteleri