Storvreta – Mladá Boleslav 10:5 (kon.)
konec
Storvreta IBK
10:5 (2:0, 3:3, 5:2)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Čtvrtek 03.01.2019, 19:00 • Gavlehovshallen, Gävle • Pohár mistrů (muži)
    58:35 Tobias GUSTAFSSON - 10:5
     
    58:35
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Storvreta se ještě prosazuje z rychlého útoku, kdy již obrana soupeře byla rozhozená. Autorem branky je TOBIAS GUSTAFSSON. Asistence: Rasmus Sundstedt.
    56:39 Jiří CURNEY - 9:5
     
    56:39
    Florbal MB právě vstřelil branku!
    Boleslav nakonec využívá menší nepozornost soupeře, který se již dal na bránění a JIŘÍ CURNEY svým zásahem snižuje na rozdíl čtyř branek. Asistence: Jan Jelínek.
     
    52:54
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Storvreta se v posledních minutách rozstřílela a neohroženě míří za postupem do finále! JIMMIE PETTERSSON je autorem další branky po rychlém přechodu do útoku. Asistence: Tobias Gustafsson.
    50:05 Albin SJÖGREN - 8:4
     
    50:05
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Boleslav opět inkasuje a nyní poměrně lacinou branku. ALBIN SJÖGREN byl zcela nehlídaný, otočil se s míčkem, podíval se a zkrátka zkusil vystřelit. Čtvrtá branka pro tohoto chlapíka. Asistence: Filip Stenmark.
    48:31 Jesper BERGGREN - 7:4
     
    48:31
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Avšak po vystřídání se ihned prosazuje další čerstvá pětice. JESPER BERGGREN dostal míček na levou stranu odkud překonává Bauera. Asistence: Henrik Stenberg.
     
    46:26
    Ouha, velká škoda! Boleslav se dostala do rychlého brejku, ale zpětnou přihrávku vystihl obránce a ten dostává míček do bezpečí.
    45:42 Jan NATOV - 6:4
     
    45:42
    Florbal MB právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN NATOV, který dává naději svému celku. Po přihrávce od Bíny se nemýlil a míček končí v síti. Asistence: Jakub Bína.
     
    43:10
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav nakonec přece jen inkasuje, i přesto, že byla aktivnějším týmem v posledních minutách. VALDEMAR AHLROTH mnoho nevymýšlel a napřáhl ze střední vzdálenosti a míček končí za zády Bauera. Asistence: Filip Stenmark.
    38:57 Tadeáš CHROUST - 5:3
     
    38:57
    Florbal MB právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav se však nevzdává a sovu další brankou se snaží přiblížit na dostřel svému soupeři. TADEÁŠ CHROUST hezky z pravé strany vymetl levý růžek a nyní je to poprvé v zápase, kdy se Boleslav dostává na rozdíl dvou branek. Asistence: Jan Řehoř.
    35:03 Albin SJOGREN - 5:2
     
    35:03
    Storvreta právě vstřelila branku!
    A ihned po ubráněném oslabení je tu rychlý přechod soupeře do útoku a ten se opět dostává na rozdíl tří branek. ALBIN SJOGREN střílí svou třetí branku v dnešním utkání a zapisuje si hattrick. Asistence: Niklas Winroth.
     
    32:55
    Vyloučení v týmu Storvreta IBK (Ahlroth – 2 min., držení).
    32:17 Aleš HÖFFER - 4:2
     
    32:17
    Florbal MB právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav zahrávala volný úder a nakonec z toho byla dobrá střela od ALEŠE HÖFFERA, který tvrdou ranou snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Milan Tomašík.
    24:38 Valdemar AHLROTH - 4:1
     
    24:38
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Žel pro hosty, Storvreta z dalšího rychlého útoku odskakuje opět na rozdíl tří branek. Autorem branky je VALDEMAR AHLROTH. Asistence: Albin Sjögren.
    24:29 Jan ŘEHOŘ - 3:1
     
    24:29
    Florbal MB právě vstřelil branku!
    A je tu první branka českého celku! Storvreta se dopustila faulu a po rozehrávce se míčku ujal JAN ŘEHOŘ, který obkroužil branku a prostřeluje brankáře mezi nohy. Asistence: Tadeáš Chroust.
    23:11 Albin SJÖGREN - 3:0
     
    23:11
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ALBIN SJÖGREN. Stovreta se po nedovoleném zákroku ujala rozehrávky a opět předvedla rychlou kombinaci a ujímají se vedení o tři branky. Asistence: Valdemar Ahlroth.
     
    22:50
    Následná akce už volala po úvodní brance, kdy po takovém nahození nedokázal Klintsten udržet míček pod sebou a Tadeáš Chroust se dostal k dorážce, ale nedokázal nadzvednout míček a zacílit do branky!
    13:34 Albin SJÖGREN - 2:0
     
    13:34
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ALBIN SJÖGREN, který stál uprostřed palubovky a přesným zásahem zakončil kombinační kolotoč Storvrety. Hráči Mladé Boleslavi se nestačili otáček, natolik byla kombinace švédského celku rychlá. Asistence: Valdemar Ahlroth.
     
    12:42
    Vyloučení v týmu Technology Florbal Mladá Boleslav (Tokoš – 2 min., sekání).
    02:29 Linus JAMTDAL - 1:0
     
    02:29
    Storvreta právě vstřelila branku!
    Favorit zápasu jako první otevírá skóre zápasu, kdy dostal přihrávku LINUS JAMTDAL, který se svou střelou prostřeluje Bauera. Asistence: Emil Helmrich.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Jamtdal (Helmrich), 14. Sjögren (Ahlroth), 24. Sjögren (Ahlroth), 25. Ahlroth (Sjögren), 36. Sjogren (Winroth), 44. Ahlroth (Stenmark), 49. Berggren (Stenberg), 51. Sjögren (Stenmark), 53. Pettersson (Gustafsson), 59. Gustafsson (Sundstedt) – 25. Řehoř (Chroust), 33. Höffer (Tomašík), 39. Chroust (Řehoř), 46. Natov (Bína), 57. Curney (Jelínek)


    Storvreta IBK: Klintsten (Olofsson) – Sjögren, Ahlroth, Winroth, Stenmark, Nilsberth – Pettersson, Stenberg, Andersson, Berggren, Gustafsson – Helmrich, Jamtdal, Lindholm, Sundstedt, Samuelsson – Jansson.
    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Bauer (Musil) – Gruber, Tokoš, Tomašík, Höffer, Jelínek – Natov, Bína, Curney, Zakonov, Krzyžánek – Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Řehoř, Novák – Pluhař.

    Rozhodčí: H. Heinola, M. Marttinen
    bahis siteleri