Bournemouth – Brighton 1:3 (kon.) | Manchester Utd. – Reading 2:0 (kon.) | West Ham – Birmingham 2:0 (kon.)
Crystal Palace – Derby 0:0 (15:01) | Middlesbrough – Tottenham 0:0 (15:01) | Sheffield Utd. – AFC Fylde 0:0 (15:01)
Derby – Southampton 2:2 (kon.) | Everton – Lincoln City 2:1 (kon.) | Chelsea – Nottingham 2:0 (kon.)
Blackpool – Arsenal 0:3 (kon.) | Bristol – Huddersfield Town 1:0 (kon.) | Newcastle – Blackburn 1:1 (kon.)
Crystal Palace – Grimsby Town 1:0 (kon.) | Gillingham – West Ham 0:0 (19:16)
konec
Manchester United
2:0 (2:0)
Reading FC
Sobota 05.01.2019, 13:30 • Old Trafford, Manchester • FA Cup • 3. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejstarší klubová soutěž FA Cup pokračuje již třetím kolem a my se společně zaměříme na utkání Manchesteru United, který před domácím publikem přivítá Reading z Championship.

     
    Rudí ďáblové jsou po vyhazovu Josého Mourinha jako vyměnění! Pod vedením bývalé hvězdy United Ole Gunnara Solskjaera vybojovali ve čtyřech zápasech Premier League plný počet bodů, navíc s parádní bilancí téměř třech vstřelených gólů na utkání. Přece jen má ale Manchester co dohánět, na místa zaručující přímý postup do základní skupiny Ligy mistrů ztrácí šest bodů. Na vedoucí Liverpool je to poté bodů hned šestnáct!

    Především Mourinhem přehlížený Paul Pogba výrazně pookřál, když ve čtyřech zápasech vstřelil čtyři branka a na další tři nahrál. Také anglický útočník Marcus Rashford se rozstřílel a trefil se hned třikrát.

    Zdá se, že United už jsou z krize pryč, zato Reading se potácí v Championship i nadále. Ve druhé nejvyšší anglické soutěži vyhrál Reading v šestadvaceti zápasech pouze čtyřikrát a je v tabulce předposlední.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    07.01. 2017 Manchester Utd – Reading 4:0
    16.03. 2013 Manchester Utd – Reading 1:0
    18.02. 2013 Manchester Utd – Reading 2:1
    01.12. 2012 Reading – Manchester Utd 3:4
    19.01. 2008 Reading – Manchester Utd 0:2
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester United: Romero – Dalot, Darmian, Jones, Young (C) – Fred, McTominay, Pereira – Mata, Lukaku, Sánchez
    Náhradníci: Grant – Lindelöf, Fellaini, Garner, Chong, Martial, Rashford

    Reading FC: Jaakkola – Yiadom, Ilori, Moore (C), Richards – Kelly, Rinomhota – McCleary, Swift, Harriott – Loader
    Náhradníci: Walker – Aluko, Meïté, O'Shea, East, Barrow, Gunter

    Rozhodčí: Attwell – Cann, Garratt.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu slavného Old Trafford. Zápas třetího kola FA Cupu tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Fotbalisté Readingu rozehráli první podání ze středového kruhu. Hosté se ihned dostali pod tlak napadajících hráčů United, ale nakonec s přehledem míč udrželi pro sebe.
     
    2
    Diogo Dalot vhazoval zpoza postranní lajny, chtěl najít Lukaka, ale belgický reprezentant byl pokryt hned dvojicí soupeřů. Balon tak propadl až do rukavic Anssi Jaakkoly.
     
    3
    Hosté chtěli hrát za každou cenu konstruktivně, i pod obrovským tlakem uvnitř vlastního vápna. Sánchez nebyl daleko od toho, aby získal balon v pořádně nebezpečném prostoru.
     
    4
    Harriottův pas zpracoval bez komplikací Darmian. Romerova rozehrávka ale nebyla z nejpřesnějších a Fred se pořádně zapotil v souboji se Swiftem. Domácí ale mohou pokračovat v kombinační hře.
     
    5
    Rudí ďáblové opět vysunuli napadání až téměř k vápnu soupeře. Ziskem balonu byl odměněn Pereira, který následně ale posunul míč k obráncům a ti uklidňují hru.
     
    6
    Darmian se zrovna nepředvedl při rozehrávce. Jeho pas zamířil snad deset metrů od nabíhajícího Freda. Chybou se prezentoval i Kelly a tak mají míč znovu domácí fotbalisté.
     
    7
    John Swift se snažil o kolmici mezi obránci, ta se mu vydařila, ale Loader nepochopil úmysl svého spoluhráče a vydal se na špatnou stranu.
     
    8
    Úvod zápasu pokračuje v poklidném tempu. Richards dokázal na levém kraji obrany vypíchnout míč Fredovi, následně se ještě hlásil o autové vhazování, ale to budou mít domácí.
     
    9
    Na třiceti metrech od branky Readingu fauloval Kelly Sáncheze a vytvořil tak první standardní situaci. K míči se postavil třicetiletý Juan Mata, který ale svým centrem do vápna příliš nezahrozil, navíc tvrdou ránu inkasoval McTominay.
     
    10
    První desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. United jsou více u balonu, ale až před finského brankáře v dresu Readingu se ne a ne protlačit.
     
    11
    Ke slovu se dostal také Reading. Kelly přihrával sice obsazenému Loaderovi, který ale dokázal v silovém souboji přetlačit Jonese. Akce hostů skončila až u kopaček Darmiana.
     
    12
    Domácí okamžitě přenesli hru na útočnou polovinu. Lukaku byl s balonem zády k brance a tak nemohl zakončovat. Obrana Reading stačila odkopnout míč do bezpečí za postranní lajnu.
     
    13
    Fredova přihrávka neměla šanci na úspěch, v prostoru před stopery nebyl jediný hráč v červeném a tak se balonu ujal Liam Kelly. Ani Readingu se přechod do útoku příliš nedaří.
     
    14
    Romelu Lukaku uplatnil ve vzdušném souboji s Ilorim své parametry. Hlavní rozhodčí ale píská faul po tom, co stoper Reading odlétl od belgického útočníka.
     
    15
    Tiago Ilori je evidentně otřesen a potácí se za postranní lajnu k dalšímu ošetření. Mezitím hra pokračuje. Dlouhý pas na McClearyho byl až příliš rychlý.
     
    17
    Harriott si chtěl na levé straně narazit s Loaderem, ale po ztrátě vytvořil rychlý protiútok United. Sánchezova schovaná střela skončila jen těsně nad břevnem hostující branky.
     
    18
    McCleary už už startoval za balonem nakopnutým za obranu, ale pomezní rozhodčí signalizuje ofsajd. Krajní záložník byl jen několik centimetrů za posledním Jonesem.
     
    19
    Také John Swift se rozhodl pro střelbu. Po promáchnutí Loadera se zničehonic dostal do nadějné pozice, ale pokus z první poslal jen vysoko na tribunu.
     
    20
    Young si nyní koledoval o žlutou kartu. Kolenem totiž zastavil unikajícího Kellyho. Hlavní rozhodčí ale kapitána United prozatím ušetřil.
     
    21
    Domácí dostali míč do sítě po tom co byl Juan Mata sestřelen v pokutovém území, ale pomezní opět ukazuje ofsajd. Hlavní rozhodčí ještě komunikuje s videem!
    21. Penaltový zákrok
     
    22
    Branka sice neplatí, ale Manchester bude rozehrávat pokutový kop!
     
    23
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester United se dostává do vedení! Míč si na penaltový bod postavil sám faulovaný JUAN MATA. Třicetiletý Španěl na nic nečekal, velmi rychle se rozběhl a umístil míč levačkou na opačnou stranu, než se vydal brankář Readingu.
    23. Juan MATA - 1:0
     
    25
    Domácí jsou najednou u odražených balonů jako první. Pereira si pomohl narážečkou se Sánchezem, následně se zapojil do kombinace také Jones, ale ten jen ztratil míč.
     
    26
    Rudí ďáblové se dožadovali další penalty. Při centru Sáncheze zahrál evidentně rukou Richards, ale hlavní rozhodčí tentokrát nechává hru pokračovat.
    26. Neodpískaná ruka v pokutovém území
     
    27
    Domácí hráči pokračují v držení balonu. Dalot neměl prostor na pravém kraji a tak raději přihrával na Younga. Kapitán United zkoušel překvapit obranu Readingu stříleným centrem, ale ten skončil jen v rukavicích finského brankáře.
     
    28
    Dalot přihrával do pokutového území Lukakovi. Ten byl ale povalen k zemi a o míč přišel. Reading se po zisku balonu hnal do protiútoku, ale Jones společně s Darmianem akci čistě zastavili.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Manchester před domácím publikem nad Readingem o jednu branku. Nyní šel Lukaku jeden na jednoho proti Ilorimu. Portugalský stoper ale dokázal postup soupeře výrazně zbrzdit a následná rána už skončila jen na Jaakkolovi.
     
    31
    Také hosté zahrozili. McCleary byl před Romerem zcela sám, ale kličkou se vyhnal do velkého úhlu a už nedokázal míč zasunout do sítě.
     
    32
    Readingu se podařilo udržet na útočné polovině. Richards skvěle zpracoval míč u levé postranní lajny, poté si ale už netroufl na postup do pokutového území.
     
    33
    Nebezpečnou ránou se prezentoval Callum Harriott. Od Younga se totiž míč pouze odrazil k soupeři, který na nic nečekal a ihned se pokusil ohrozit branku United.
     
    34
    Fred byl sražen těsně za středovou lajnou. Hlavní rozhodčí navíc ukazuje první žlutou kartu zápasu Andy Yiadomovi.
     
    35
    Právě Yaidom měl nyní co dělat, když mu Rinomhota poslal přihrávku do souboje. Balonu se dokázali zmocnit po dlouhém odkopu domácí fotbalisté.
     
    36
    Matovi se sice podařilo přejít přes dva protihráče, ale na jeho akci už nedokázal navázal Pereira, který okamžitě míč ztratil. Následně mohl děkovat Jonesovi, který sebral balon útočícímu Loaderovi.
     
    37
    Harriott nyní uspěchal útočnou akci Readingu. Z nepřipravené pozice se pokoušel centrovat do vápna, kde ale nebyl ani jeden z jeho spoluhráčů a balon tak snadno sebral Sergio Romero.
     
    38
    Pereira vypíchl míč Kellymu, poté vyzval k útoku Lukaka, který ale ještě přistrčil míč Sánchezovi. Chilan se ke střele nedostal, ale Jaakkolovi pořádně zavařil vlastní spoluhráč, když mu dal nebezpečnou malou domů.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. United s přehledem drží jednobrankové vedení. Od Dalota nyní putoval míč do středu k nohám McTominaye. Domácí už ale do útoku příliš nespěchají.
     
    41
    Yiadom se po kličce více k ose trávníku pokusil o centr do vápna. Loader byl těsně hlídám Darmianem a už se nemohl soustředit na zakončení hlavou.
     
    42
    Pořádné vzrušení na levém kraji. Sánchez upadl po kontaktu s Yiadomen, který by následně mohl pokračovat do vápna. Pomezní rozhodčí, který byl celé situaci několik metrů faul nesignalizoval, ale hlavní odpískal z velké dálky.
     
    43
    Od Romera putoval balon na levou stranu, kde byl ale Alexis Sánchez v ofsajdovém postavení. Zdá se, že závěr první půle bude patřit spíše Readingu.
     
    44
    Harriott sice spěchal za balonem podél postranní lajny, ale Richardsova přihrávka byla až příliš prudká a Harriott už nedokázal udržet míč na hrací ploše.
     
    45
    Ashley Young nyní až zápasnicky zastavil Kellyho ve středu pole. Ani tentokrát ale hlavní rozhodčí nesahá k udělení žluté karty. Po rychlé rozehrávce pálil bez razance Swift jen do prostoru, kde byl připraven Romero.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase hned pět minut!
     
    45+2
    Reading vykombinoval střed trávníku, poté mohl postupoval blíže k brance United Omar Richards, ale hosty zastavil zdvižený praporek pomezního.
     
    45+3
    Pereira dotíral na rozehrávajícího Iloriho. Stoper Readingu ale situaci ustál a dokázal ještě přihrát ke Kellymu. Yiadomův následný centr ale zblokoval velmi snadno Jones.
     
    45+4
    Nenápadná akce Readingu skončila nebezpečnou ránou Yiadoma. Krajní obránce hostů se otočil v pokutovém území a vypálil k přední tyči. Romero vyrazil míč jen na rohový kop.
     
    45+5
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester těsně před koncem prvního poločasu přidává druhou branku! Po rozehrávce rohového kopu se hostující hráči udrželi u balonu jen malou chvíli. Harriottova spolupráce se Swiftem ale neklapla podle představ a toho využil na levé straně Alexis Sánchez, který vyzval parádní přihrávkou ROMELA LUKAKA k samostatnému úniku. Skvělou kličkou si Lukaku poradil s Jaakkolou a poté zakončil do prázdné branky.
    45+5. Romelu LUKAKU - 2:0
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    Pět nastaveným minut je minulostí a první poločas končí. O poznání spokojeněji mohou odcházet do šaten domácí United, kteří vedou nad Readingem 2:0.

    Úvod zápasu nebyl z obou stran ideální, ani jeden tým se nemohl dostat před zhuštěný střed trávníku. Po dvaceti minutách byl ale v pokutovém území faulován Juan Mata a sám proměněnou penaltou poslal Rudé ďábli do vedení! Už už to vypadalo, že se půjde do šaten za stavu 1:0, ale v nastaveném čase první půle našel Sánchez rozběhnutého Romela Lukaka, který vyřešil situaci proti brankáři skvěle a přidal druhá zásah.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Reading FC: ze hřiště odchází Ilori, přichází Aluko.
     
    47
    Reading ihned po rozehrávce zahrozil. Zpoza pokutového území se rozhodl ke střele Daniel Loader, ale dělovka zamířila pouze vysoko nad branku Sergia Romera.
     
    48
    Young vhazoval u středové čáry, ale našel pouze Kellyho. Hosté vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně a znovu mohli jít do útoku. Swift ale akci zbrzdil.
     
    49
    Na pětadvaceti metrech fauloval Darmian Loadera a vytvořil tím pro Reading nebezpečnou standardní situaci. K rozehrávce se postavil Callum Harriott, ale prudkou ránou našel jen náručí Romera.
     
    50
    Domácím se nedaří déle držet balon pod kontrolou. Mata se zatáhl až do středu hracího pole, ale k míči se přesto nedostal. Kombinace Readingu pokračuje od obránců.
     
    51
    Phil Jones šel sebevědomě do souboje s Loaderem. Dokázal předskočil útočníka hostujícího celku, odražený balon následně odpálil Kelly vysoko nad domácí branku.
     
    52
    Po zisku balonu pádili domácí do rychlého protiútoku. Mata ale zahnal přihrávkou k postranní lajně Freda a bylo po šanci. Následný oblouček do vápna už Lukaka nemohl najít.
     
    53
    Sánchezův pas do pokutového území byl až příliš dlouhý. Následně se ještě snažil vybojovat míč Dalot, ale při snaze získat míč si pomohl faulem v souboji s Kellym.
     
    54
    Sergio Romero drží čisté konto! Swift položil na trávník bránícího Darmiana, poté přihrál na hranici ofsajdu Harriottovi, který ale zcela osamocen před Romerem neuspěl.
    54. Sergio Romero vychytal šanci Calluma Harriotta
     
    56
    Také na druhé bylo pořádně horko. Mata vybízel Lukaka k postupu do vápna, ale Belgičan na prudkou přihrávku nedokázal reagovat včas a míč projel k brankáři Readingu.
     
    57
    Tlak United roste. Lukaku vybojoval míč ještě v pokutovém území soupeře. Poté se ale nedostal ke střele, míče se zmocnil Mata, ale ten neprostřelil hráz těl před Jaakkolou.
     
    58
    Postupem času se tempo zápasu lehce snižuje. Reading se marně snaží dostat zpět do hry o postup, domácí sice pomýšlejí na navýšení náskoku, ale také se do útoku příliš neženou.
     
    59
    Jonese fauloval při rozehrávce napadající Loader. Po odpískaném faulu posílal míč Young přes celou šířku trávníku, ale Pereira balon příliš dlouho neudržel.
     
    60
    Po hodině hry to vypadalo, že by se mohl dostat Daniel Loader do zajímavého náběhu, ale vše zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.
     
    61
    Před Matou uklidil míč do bezpečí Omar Richards. United se ještě udrželi na útočné polovině, ale faulem se nakonec provinil Romelu Lukaku.
     
    62
    Střídání v týmu Reading FC: ze hřiště odchází McCleary, přichází Barrow.
     
    62
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Mata, přichází Chong.
     
    62
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Fred, přichází Fellaini.
     
    64
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Sánchez, přichází Rashford.
     
    65
    Po řadě změn v sestavě se pokračuje ve hře. Youngův hod zpoza postranní lajny našel Fellainiho, který ale v souboji s Kellym neuspěl.
     
    66
    Právě Marouane Fellaini naháněl Loadera. Ten se dal ale míč až příliš před sebe a toho využil k obrannému zákroku Jones.
     
    67
    Také Marcus Rashford se zapojil po svém příchodu na trávník do hry. Po přihrávce k Fellainimu byl faulován a domácí se přesunou ještě více k vápnu soupeře.
     
    68
    Ashley Young rozehrál volný přímý kop prudkým centrem do pokutového území. Lukaku si naskakoval na zakončení, ale skvěle se před mohutného útočníka United dostal Moore.
     
    69
    Rashford si to namířil z levé strany sebevědomě do vápna. Také Young se zapojil do kombinace, ale jeho přihrávku nedokázal Fellaini umístit do sítě.
     
    70
    Po faulu na Jonese se píská proti hostům. K rozehrávce postavil opět Ashley Young, který našel na levé straně Rashforda. Ten už ale na obránce Readingu nevyzrál.
     
    71
    Další povedený zákrok Sergia Romera. Po přistrčení před pokutové území se opřel do balonu Aluko, ale umístěná rána k tyči neprošla až do sítě.
     
    72
    Po rozehrávce rohového kopu pálil z blízkosti Swift, ale našel jen tělo připraveného Jonese. Ani druhý pokus od rohového praporku nebyl z pohledu Readingu vydařený.
     
    74
    Od Romera putoval míč na pravou stranu, kde se pohyboval Fellaini. Belgičan ale balon ztratil a tak mohl pálit ze střední vzdálenosti Swift.
     
    75
    Tahith Chong se srdnatě pral o balon u středové čáry. Střídající útočník ale nakonec musel zařadit zpátečku, Reading totiž vystartoval velmi rychle do útoku.
     
    76
    Střídání v týmu Reading FC: ze hřiště odchází Harriott, přichází Meïté.
     
    77
    Reading se ještě snaží se zápasem něco udělat. Barrow ale nepřesně hledal Loadera a domácí šli do brejku. Chong ale po ztrátě přišlápl kopačku Richardse a je odměněn žlutou kartou.
     
    78
    Nebezpečný centr přilétl před Romera z pravé strany. Yiadom posílal prudký pas do středu pokutového území, ale Loader ani za ním nabíhající Meïté se k hlavičce nedostali.
     
    79
    Lukaku nakopl míč ve středu pole, ale při zpracování se předvedl pouze Rinomhota. United už se zaměřuje téměř pouze na bránění dvoubrankového náskoku.
     
    80
    Devatenáctiletý Tahith Chong se opět příliš nepředvedl. Jeho přihrávka měla najít Rashforda, ale balon skončil až za postranní lajnou.
     
    81
    Manchester okamžitě vybojoval míč zpět pro sebe. Young si pomohl přihrávkou na Lukaka, ale poté už se dostal ke slovu bránící Liam Moore.
     
    82
    Po přetaženém centru se dostal k zakončení Yakou Meïté. Vzrušení před Romerem bylo ale zbytečné, protože střídající útočník Readingu byl přichycen v ofsajdu.
     
    83
    Zhruba deset minut i s nastavením zbývá do konce zápasu. Manchester si v poklidu hlídá postupové skóre, navíc Barrowovi utekl míč až za koncovou čáru.
     
    84
    Od Darmiana putoval míč po pravém kraji na Fellainiho. Ve středu pole se dostal k míči také Chong, který ještě vyzval k centru Dalota. V pokutovém území se nedostal k hlavičce Lukaku ani Rashford.
     
    85
    Marcus Rashford navíc při snaze získat míč předvedl tvrdý zákrok na Yiadoma. Vše musel uklidňovat až hlavní rozhodčí.
     
    86
    Lehký centr s klidem sebral Romero do rukavic. Po rychlým výhozu na Chonga se domácí přesouvali do útoku, ale mladý Nizozemec si nepřišel kličkou na Richardse.
     
    87
    Meïté si doběhl pro balon až téměř k rohovému praporku, poté se snažil najít Kellyho, který velmi rychle posouval balon za obranu. Jones ve spolupráci s Romerem balon nechali projet až za koncovou čáru.
     
    88
    Modou Barrow byl napadán Fellainim. Barrow neměl při rozehrávce dostatek času a podle toho to také dopadlo, k balonu se okamžitě dostali domácí fotbalisté.
     
    89
    Dlouhý výkop Sergia Romera našel na pravém kraji Chonga. Ten tvrdou hrou vytloukl blok Yiadoma a domácí mohli vhazovat. Ihned poté se ale zmocnil balonu Swift.
     
    90
    Romelu Lukaku startoval po prudké přihrávce za obranu, celou situaci ale skvěle přečetl Anssi Jaakkola, který vyběhl proti míči a byl u něj o poznání dříve než belgický útočník.
     
    90+1
    Marcus Rashord se hnal do nadějného útoku, kličkou na pravou stranu sice obešel Jaakkolu, ale také se vyhnal až k brankové čáře, kde si navíc šlápl na balon a skončil s úsměvem na trávníku.
    90+1. Marcus Rashford si šlápl na balon a skončil na zemi
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+3
    Chonga sestřelil u středové čáry Swift. Hlavní rozhodčí sice odpískal faul, ale záložníka Readingu více nepotrestal. United dohrávají zápas s míčem pod kontrolou.
     
    90+3
    Andreas Pereira ještě tvrdou ránou vystrašil Jaakkolu. Finský brankář v dresu Readingu ale stačil vytěsnit míč mimo tři tyče. Následný rohový kop rozehráli domácí jen do kombinace.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas třetí kola FA Cupu končí. Manchester United zvládl i pátý zápas pod vedením Ole Gunnara Solskjaera a postupuje přes Reading do čtvrtého kola.

    Úvod zápasu nebyl z obou stran ideální, ani jeden tým se nemohl dostat před zhuštěný střed trávníku. Po dvaceti minutách byl ale v pokutovém území faulován Juan Mata a sám proměněnou penaltou poslal Rudé ďábli do vedení! Už už to vypadalo, že se půjde do šaten za stavu 1:0, ale v nastaveném čase první půle našel Sánchez rozběhnutého Romela Lukaka, který vyřešil situaci proti brankáři skvěle a přidal druhý zásah. Po změně stran se hra výrazně zpomalila, Reading převzal tempo utkání, ale k výraznějšímu ohrožení Romerovy branky se nedostal.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:13. (15:27:09)

    Vít Schück

    Branky: 23. Mata (pen.), 45+5. Lukaku

    Karty:   77. Chong (MAN) – 34. Yiadom (RDG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:13.
    Manchester United: Romero – Dalot, Darmian, Jones, Young (C) – Fred (62. Fellaini), McTominay, Pereira – Mata (62. Chong), Lukaku, Sánchez (64. Rashford)
    Náhradníci: Grant – Lindelöf, Fellaini, Garner, Chong, Martial, Rashford

    Reading FC: Jaakkola – Yiadom, Ilori (46. Aluko), Moore (C), Richards – Kelly, Rinomhota – McCleary (62. Barrow), Swift, Harriott (76. Meïté) – Loader
    Náhradníci: Walker – Aluko, Meïté, O'Shea, East, Barrow, Gunter

    Rozhodčí: Attwell – Cann, Garratt
    bahis siteleri