Bohemians – Vítkovice 3:10 (kon.) | Ostrava – Slavia Plzeň 18:0 (kon.) | Židenice – Chodov 1:4 (kon.)
Ne – Panthers 6:2 (kon.) | Střešovice – Jičín 5:3 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 06.01.2019, 17:00 • VUT CESA Brno 1 • ČEZ Extraliga žen • 16. kolo
     
    59:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po výhozu Christianové se nabídla na střelu MARTINA ŘEPKOVÁ. A její pokus naplnil všechny potřebné parametry gólu. Pražanky tak unikají do vedení 4:1 a vypadá to, že koncem utkání zvládnou v klidu. Asistence: Jana Christianová.
     
    50:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    JANA VÁVROVÁ objevila mezeru nad ramenem Krištofové a bez delšího čekání namířila neomylný projektil. Toto může být důležitá branka pro vývoj celého utkání. Asistence: Martina Řepková.
     
    41:20
    Židenice právě vstřelily branku!
    Zápas se nám začíná dramatizovat! ZUZANA HUBÁČKOVÁ silou vůle dotlačila míček za Christianovou, která už nemohla se situací nic dělat. Židenice tím snižují na kontaktní rozdíl. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    39:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Trefu do šatny přece jen zaznamenává Chodov! V samotném závěru druhé třetiny se uvolnila MARTINA ŘEPKOVÁ a využila nepozornosti soupeřek. Asistence: Tereza Hanzlíková.
     
    27:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přece jen jsme se dočkali prvního gólu. Ten má na svědomí NELA JIRÁKOVÁ, která se prohnala kolem bránící formace a dotlačila míček přesně tam, kam potřebovala. Asistence: Jana Vávrová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 42. Hubáčková (Pravcová) – 28. Jiráková (J. Vávrová), 40. Řepková (Hanzlíková), 51. J. Vávrová (Řepková), 60. Řepková (Christiánová)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová, Hubáčková – Janečková, Hřebíčková, Smutná – Rybničková, Nečasová, Indrová – Švehlová, Dernerová, Tomová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Svačinová – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – J. Vávrová, Peštová, P. Beránková – Ka. Kellovská, Hanzlíková.

    Rozhodčí: Jiří Filipčík, Ondřej Filipčík

    Diváci: 57
    bahis siteleri