Magnitogorsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 4:3 (po pr.) | Soči – Novosibirsk 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 0:4 (kon.) | Viťaz – Kazaň 2:1 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 07.01.2019, 15:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:56 Pavel PADAKIN - 4:3
     
    61:56
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Šiksatdarov dobře zavezl puk před bránu, z posledních sil přihrál na levou stranu, kde se kotouče zmocnil PAVEL PADAKIN, tomu se povedlo projet kolem ležícího brankáře a zavěsit po zemi k tyči.
    Asistence: Ildar Šiksatdarov a Alexander Bryncev.
    53:50 Andrej NESTRAŠIL - 3:3
     
    53:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. ANDREJ NESTRAŠIL ukázal jak rychlé a šikovné ruce má, když sebral odražený puk u pravé tyče, rychle objel bránu a poslal jej za dezorientovaného Kostina, který se ani nestihl přesunout, jak byl překvapen.
    Asistence: Andrej Sergejev a Juuso Puustinen.
    51:29 Emil GALIMOV - 2:3
     
    51:29
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Drama je na světě. EMIL GALIMOV sebral volný puk a ranou zápěstím na bližší stranu, kde bylo dost prostoru, vykřesává pro své barvy naději.
    Bez asistence.
    49:25 Andrew CALOF - 1:3
     
    49:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se Novgorodu daří odskočit soupeři na dvougólový rozdíl. ANDREW CALOF nejprve zkoušel v dobré šanci překonat brankáře střelou mezi betony, to se mu nepovedlo, avšak v následné skrumáži vybojoval kotouč Šenfeld, puk se tak opět dostal ke kanadskému útočníkovi, který se tentokrát nemýlil a rychle zamířil do odkryté brány.
    Bez asistence.
     
    38:53
    Zajímavá situace, puk se zajímavým způsobem odrazil od zadního mantinelu před bránu Nižněkamsku a před Sjominem se rázem zjevila prázdná brána, hostující hráč toho ale nedokázal využít a lehkou ránu poslal pouze do přesouvajícího se brankáře.
    32:12 Denis PARŠIN - 1:2
     
    32:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou vedení zpátky. Tentokrát to byl Sjomin, který zavedl puk před bránu, přenechal jej spoluhráči a DENIS PARŠIN počkal na správnou chvíli a zamířil pod horní tyč.
    Asistence: Dmitrij Sjomin.
     
    31:37
    Na druhé straně přišlo přečíslení, které po parádním Paršinově pasu zakončoval Sjomin, avšak Ježov se parádně roztáhl na čáře a puk zastavil pravým betonem.
     
    30:35
    Poláškovu střelu vyrazil Kostin jen před sebe a k dorážce se dostal Bryncev, který překonal brankáře, avšak puk nějakým zvláštním způsobem za brankovou lajnou neskončil. Tohle měl být gól.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Philip Holm – 2 min., hákování).
    25:40 Joonas NÄTTINEN - 1:1
     
    25:40
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk ovšem neprohrával dlouho. Puustinen načasoval přesnou přihrávku do prava na svého krajana a JOONAS NÄTTINEN vypálil přesně ke vzdálenější tyči, kde našel volné místo.
    Asistence: Juuso Puustinen.
    23:53 Denis BARANCEV - 0:1
     
    23:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale přeci jen prosazují. DENIS BARANCEV napřáhl od modré a tvrdou ranou zamířil přesně na bližší tyč. Ježov na chvíli ani nevěděl, že puk skončil za jeho zády, jak puk rychle vyletěl zpět do hřiště.
    Asistence: Denis Paršin a Damir Žafjarov.
     
    22:47
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., podrážení).
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., držení).

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 26. Jo. Nättinen (Puustinen), 52. E. Galimov, 54. Nestrašil (An. Sergejev, Puustinen), 62. Padakin (Šiksatdarov, Bryncev) – 24. Barancev (Paršin, Žafjarov), 33. Paršin (D. Sjomin), 50. Calof


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Bryncev, Polášek, An. Sergejev, D. Musin, Ogurcov (A), Šaripzjanov, Volgin – Jo. Nättinen (C), Nestrašil, Puustinen (A) – E. Galimov, Šarifjanov, Porjadin – Šiksatdarov, P. Kulikov, Chajrullin – Padakin, Arkalov, Zdunov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: D. Kostin (Tichomirov) – Barancev (A), Orlov, Holm, Nazarevič, Aljajev, Korobov, Rodionyčev – Šenfeld, Miele, Calof – Paršin, D. Sjomin, Žafjarov – Sabolič, D. Iljin, Verjajev – Urakov (A), Galuzin (C), Varnakov – Smolin.

    Rozhodčí: A. Vasiljev, K. Olenin – A. Maitak, A. Ponamarenko

    Diváci: 3338
    bahis siteleri