Frölunda – Plzeň cz 6:3 (kon.) | Mnichov – Salzburg 0:0 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
0:0 (0:0, 0:0, 0:0)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 08.01.2019, 19:30 • Olympia-Eissportzentrum, Mnichov • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Button – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Regner – 2 min., hrubost).
     
    59:35
    V závěru ještě planou emoce. Na ledě se strhla potyčka více hráčů, je jasné, že se budou udělovat tresty. Počkejme si, jaké bude jejich rozložení.
     
    58:50
    Neuvěřitelné! Frank Mauer mohl rozhodnout o dnešní výhře Mnichova, avšak kotouč, který se k němu trošku šťastně odrazil od obránce, napálil z úhlu mimo bránu již překonaného Stephena Michalka!
     
    52:35
    Frank Mauer nabral rychlost a po pravé straně si najel až do velmi nadějné střelecké pozice. Poté to zkoušel na vzdálenější tyčku, kam Michalek natáhl vyrážečku!
     
    49:49
    Michael Wolf (MUE) nyní předvedl hodně zbytečné hákování za soupeřovou klecí. Inkasuje za to dvě minuty a Salzburg se o blížící přesilovce radí při oddechovém času.
     
    45:58
    Obrovská šance hostů při hře čtyř proti čtyřem! Mario Huber se dostal do protiútoku. Najel si z levé strany až před Aus Den Birkena, dokázal jej dělovkou z nápřahu propálit, jenže touš se s cinknutím zastavil o tyčku! Tady chyběly centimetry, možná milimetry...
     
    44:11
    Mark Voakes (MUE) už malinko ztratil nervy, zbytečně hákoval, a síly na ledě se tedy vyrovnají.
     
    43:13
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Trattnig – 2 min., faul loktem + 2 min., faul loktem).
     
    41:24
    Je až k nevíře, co dnes Mnichov nepromění... Po obrovské dvojšanci, kterou Michalek opět zázračně vychytal, se kotouč odrazil ke Kastnerovi, který ho zblízka napálil nad prázdnou branku! Stadion se radoval předčasně.
     
    37:28
    Thomas Raffl obdržel parádní přihrávku přímo mezi kruhy. V naprosto ideální pozici měl spoustu času, čehož také využil, najel si až před Aus Den Birkena, ovšem nepřekonal jeho vyrážečku!
     
    32:42
    Neskutečný Michalek! Justin Shugg měl na hokejce otevření skóre. Mezi kruhy se chopil puku po vlastní vyražené střele, navedl si jej na bekhend, ovšem gólman rakouského mužstva špičkou betonu odvrátil téměř jistou trefu!
     
    26:52
    Tak to si hosté za rámeček nedají. Matthias Trattnig (SLZ) vyhodil touš mimo mantinely a rakouský celek inkasuje dnes už druhý trest za zdržování hry!
     
    24:14
    Derek Joslin dobře nahodil od modré lajny. Těsně před brankovištěm se jemnou tečí prezentoval Yasin Ehliz. Michalek měl co dělat! Touš mu vypadl z lapačky a přikryl jej až napodruhé.
     
    20:56
    Trevor Parkes (MUE) je vyloučen za nedovolené bránění. Nejenže oslabil svůj celek početně, ale hráč Salzburgu, na kterého byl zákrok spáchán, ještě svým pádem vyhodil klec v situaci, kdy se do obrovské šance dostával John Mitchell. Vskutku smolný zákrok...
     
    19:41
    Lukas Herzog své zákroky zvládl, a nyní už je čas, aby se do brankoviště Salzburgu vrátil Stephen Michalek, jehož brusle už je znovu v pořádku.
     
    16:53
    Problémy s bruslí Michalka se nevyřešily, první třetinu tak zřejmě dochytá Lukas Herzog! To se často nevidí.
     
    16:53
    Fantastický Michalek! Ten nejprve vyrazil pokus Mauera z levého kruhu přímo před sebe. Prázdnou klec mohl najít Maxmilian Kastner, jenže netrefil touš dobře a dorážku umístil jen do lapačky přesouvajícího se gólmana!
     
    16:35
    Robert Raymond (SLZ) po skrumáži u hostující branky zalehl kotouč a přikryl jej rukama, za což inkasuje menší trest.
     
    14:46
    Raphael Herburger měl na holi další slušnou příležitost Salzburgu. Prohnal se až na levý kruh, ještě udělal krok vpřed, avšak v nadějné pozici trefil Aus Den Birkena do ramene!
     
    11:18
    Zápas se pořádně rozjíždí. Yasin Ehliz přihrál zpoza brány mezi kruhy. Tam byl neobsazený Patrick Hager, jenž pálil bez přípravy a Michalkovi pomohla tyčka!
     
    10:42
    A opět tutovka Alexandera Cijana! Tento forvard nyní najížděl z pravého křídla sám na Aus Den Birkena, mířil mezi jeho betony, avšak maskovaný muž zavřel skulinu včas.
     
    10:11
    Alexander Cijan dostal nabito těsně za kruhy. Okamžitá rána bez přípravy nadělala Aus Den Birkenovi pořádné potíže! Gólman ji srazil lapačkou nad sebe, touš následně zapadl za bránu.
     
    00:38
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raffl – 2 min., podrážení).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky:


    EHC Red Bull Mnichov: Aus den Birken (Allavena) – Abeltshauser, Seidenberg, Bodnarchuk, Joslin, Aulie, Button, Mayenschein, Quaas – Kasner, Voakes, Mauer – Ehliz, Hager, Wolf – Parkes, Stajan, Mitchell – Shugg, Eder Andres, Eder Tobias.
    EC Red Bull Salzburg: Michalek (17. – 20. Herzog) – Regner, Heinrich, Štajnoch, Raymond, Pallestrang, Trattnig, Winkler, Jakubitzka – Hughes, Duncan, Raymond – Herburger, VandeVelde, Harris – Hockhofler, Rauchenwald, Huber – Cijan, Schiechl, Baltram.

    Diváci: 6 142 (vyprodáno)
    Středa 16.01.2019
    Salzburg - Mnichov 1:3

    Branky a nahrávky: 14. Rauchenwald (Pallestrang) – 17. Kastner (Voakes), 20. Seidenberg (Joslin), 50. Hager (Ehliz)

    bahis siteleri