Vladivostok – Jokerit 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 5:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:5 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.)
Riga – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 15.01.2019, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa:

    Vojtěch Mozík (VTZ) 0+0, 3 střely, čas na ledě 22:13
    Michal Řepík (VTZ) 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:39 (20:03:25)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 25:27.
    Zblokované střely – 3:6.
    Vyloučení – 4:3.
    Využití přesilovek 0/3 – 0/4.
    Vhazování – 32:26.
     
    Je konec! Dlouho to vypadalo, že uvidíme samostatné nájezdy, avšak z jedné z posledních akcí tohoto zápasu rozhodl hostující Stasenko. Dnešní utkání nám nabídlo celkem vyrovnanou podívanou, avšak diváci nebyli svědky žádné ofenzivní hitparády. Naopak jsme sledovali celou řadu nepřesností, a to zejména v poslední periodě. Viťaz tak z dnešního utkání bere dva body, Dinamo si do tabulky připíše alespoň jeden.
     
    Konec zápasu.
    63:51 Nikolaj STASENKO - 2:3
     
    63:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Prodloužení je přeci jenom u konce! Hosté podnikli rychlou protiakci, na levém křídle se dostal k puku Švec-Rogovoj, který před brankou našel NIKOLAJE STASENKA, jenž dokázal tečovat puk pod horní síť.
    Asistence: Arťom Švec-Rogovoj, Alexej Makejev.
     
    63:05
    Na druhé straně se Sjomin pokoušel najít Katičeva, přihrávku ale zablokoval jeden z protihráčů. Do konce prodloužení zbývá něco málo kolem dvou minut.
     
    62:22
    Wiercioch si nakonec vyjetí zpoza branky rozmyslel, načež se dostal do menších problémů. Kanadský obránce to zvládl, stále ale váhá s rozehrávkou.
     
    61:22
    Posléze si pro přihrávku sjížděl domácí Blum, jenomže puk směřoval mimo jeho dosah. Dinamo rovněž poprvé zahrozilo, kotouč je za brankou Ortia.
     
    60:40
    První útočnou akci prodloužení podnikl Viťaz. Kolem branky soupeře kroužil Makejev, který předal vedle stojícímu Rendlulićovi, jenž ale přišel o kotouč.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je tomu skutečně tak, dnešní utkání nám nabídne prodloužení. Bude se hrát klasických pět minut, zároveň budeme sledovat bitvu tří proti tří.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Vypadá to, že utkání půjde do prodloužení. Poslední momenty utkání nejsou zrovna pohledné, častokrát sledujeme přetahovanou o hrací předmět.
     
    58:11
    Na modré čáře číhal Wiercioch, který ale výrazně minul branku. Následně o dost lépe zakončoval jeho kolega Kosticyn, jenž ale trefil brankáře Ortia.
     
    57:04
    První formace Viťazu chtěla zaútočit po pravém křídle, jenomže Mozík neprotlačil puk na Řepíka. O kotouč nyní bojuje domácí Těreščenko, jenž se přetahuje s Řepíkem.
     
    56:14
    Za vlastní brankou se nejlépe zorientoval domácí Blum, který ale nedokázal založit rychlou akci, nýbrž se jednalo o další zakázané uvolnění Dinama Minsk.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 28. Pulkkinen (Q. Howden), 30. Litvinov (Lisovec, A. Kosticyn) – 19. Makejev, 34. Švec-Rogovoj (Stoljarov), 64. Stasenko (Švec-Rogovoj, Makejev)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Wiercioch, Blum (A), Chenkel, Lisovec, Gotovec, Jevenko, Znacharenko – A. Kosticyn, A. Těreščenko (C), S. Kosticyn – Pulkkinen, Q. Howden, Booth – Gavrus, Kovyršin, Kogaljov – Litvinov, A. Volkov, Kitarov (A).
    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Katičev, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Šinkevič, Voronkov, Kožemjakin (A) – A. Sjomin (A), M. Aaltonen, Řepík – Rendulić, A. Nikulin, Makejev (C) – Kokarev, Švec-Rogovoj, Stoljarov – Vyglazov, P. Černov, N. Komarov – Gončarov.

    Rozhodčí: Lavrentjev, Ščenjov – Šadrin, Galimov
    bahis siteleri