Lipt. Mikuláš – Poprad 0:1 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (1:3 po s.n.) | Detva – MAC Budapešť 3:7 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:0 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Miskolc – Trenčín 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
HK Detva
3:7 (3:3, 0:3, 0:1)
MAC Budapešť
Úterý 15.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Detva • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:16
    Budapešť vstřelila branku!
    Rozhodnuto! Brown vyslal ve vlastním oslabení TOMÁŠE KLEMPU, jenž střelou k pravé tyči prostřeluje Petríka! Asistence: Jared Brown.
     
    35:38
    Budapešť vstřelila branku!
    Je rozhodnuto? Po propadnutí obrany se hosté dostali do přečíslení dvou na jednoho, Dansereau přesně přihrál TOMÁŠI KLEMPOVI, který s přehledem prostřelil přesunujícího se Zalivina! Asistence: Keegan Dansereau, Jared Brown.
     
    32:48
    Budapešť vstřelila branku!
    Maďarský celek odskakuje na rozdíl dvou branek! Střela JAREDA BROWNA mířila mimo branku, kotouč ovšem nešťastně trefil brusle Sládoka, od kterých se puk odrazil za Zalivina, velmi smolný gól. Asistence: Tomáš Klempa.
     
    25:32
    Budapešť vstřelila branku!
    Maďarský celek se dostává do vedení počtvrté v zápase! Po skončení přesilovky CHRISTOPHER BODÓ svojí přihrávkou trefil brusli jednoho z bránících hráčů, od které se kotouč odrazil za Zalivinova záda! Asistence: Brance Orban
     
    18:56
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    To snad není možné, Detva i do třetice okamžitě srovnává! Gachulinec od modré čáry nahodil kotouč před branku, směr střely změnil HAYDEN HODGSON, Bálisz na tuto teč zareagoval příliš pozdě! Asistence: Daniel Gachulinec.
     
    17:21
    Budapešť vstřelila branku!
    Budapešť se potřetí v zápase ujímá vedení! Garátovo nahození za branku nevypadalo nebezpečně, k puku se ale nejrychleji přiřítil JARED BROWN, americký forvard rychle obtočil branku a zasunul kotouč k bližší tyči! Zalivin tam se s svým betonem byl příliš pozdě. Asistence: Zsombor Garát, Tomáš Klempa.
     
    15:36
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Gólové hody v první třetině nekončí, je opět srovnáno! Nahození od modré bylo ztečováno pouze do Báliszova betonu, odražený puk si však nejrychleji našel JOZEF TIBENSKÝ, jenž už neměl problém poslat puk do odkryté branky! Asistence: Peter Hraško.
     
    13:48
    Budapešť vstřelila branku!
    Maďarský celek si rychle bere zpět své ztracené vedení! Dansereau měl těžkou střeleckou pozici, místo toho tak skvěle nahrál na CHRISE LANGKOWA, který jen posunul kotouč do odkryté brány. Pro kanadského útočníka se jedná o druhý gól v utkání. Asistence: Keegan Dansereau, Tomáš Klempa.
     
    12:38
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po vyhraném buly Murčeka se do střely opřel ANDREJ GOLIÁN, jehož rána si našla cestu do branky skrze Báliszovy betony! Asistence: Michal Murček.
     
    06:35
    Budapešť vstřelila branku!
    Hostující celek využívá přesilovku a jde do vedení! Bodo si vyměnil puk s Orbanem a následně přihrávkou zpoza branky našel úplně volného CHRISE LANGKOWA, jenž střelou z první prostřeluje bezmocného Zalivina! Asistence: Brance Orban, Chris Bodó.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 13. Golian (Murček), 16. Tibenský (Hraško), 19. Hodgson (Gachulinec) – 7. Langkow (Orban, Bodó), 14. Langkow (Dansereau, Klempa), 18. Brown (Garát, Klempa), 26. Bodó (Orban), 33. Brown (Klempa), 36. Klempa (Dansereau, Brown), 49. Klempa (Brown)


    HK Detva: Zalivin (36. Petrík) – Chovan Mar., Golian, Sládok, Hraško, Fekiač, Gachulinec, Jendroľ, Šimon – Ščurko, Murček, Žilka – Hodgson, Fekiač V., Chovan Mat. – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla, Szabad – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti

    Rozhodčí: Stano, Müllner – Stanzel, Šefčík
    bahis siteleri