Vladivostok – Čerepovec 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Jokerit 4:5 (1:3 po s.n.) | Kunlun – Jaroslavl 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Barys – Ufa 1:0 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Viťaz 1:2 (kon.) | Omsk – Soči 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 3:0 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Magnitogorsk 0:2 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Spartak Moskva
Čtvrtek 17.01.2019, 13:30 • Ledový palác sportu Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    V závěru prodloužení domácí bleskovou útočnou akcí přece jen odvrátili rozstřel. ALEXANDR ŠAROV lehce doklepl z brankové čáry ztlumenou střelu Michajlova, který projel s kotoučem na holi přes celé hřiště. Asistence: Nikita Michajlov.
    64:36 Alexander ŠAROV - 4:3
    57:07 Kaspars DAUGAVINŠ - 3:3
     
    57:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Potřetí je vyrovnáno, 6 vteřin před vypršením trestu zakončil bleskovou kombinaci na jeden dotek, kterou rozjel Hanzl a prodloužil Grigorjev, střelou na bližší tyč nad brankářovu lapačku KASPARS DAUGAVINŠ. Asistence: Michail Grigorjev, Robin Hanzl.
     
    55:13
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Dmitrij Lukin – 2 min., vysoká hůl).
    54:44 Jegor MILOVZOROV - 3:2
     
    54:44
    Sibir právě vstřelil branku!
    První dnešní využitou přesilovkou trestají domácí Maxwellův hloupý faul. Sajustovovu křížnou přihrávku umístil bez přípravy do sítě JEGOR MILOVZOROV, gólman Moskvanů se tentokrát nestačil přemístit k druhé tyčce. Asistence: Dmitrij Sajustov, Nikolaj Děmidov.
     
    53:56
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ben Maxwell – 2 min., podrážení). Třetí oslabení hostů v řadě za nesmyslný zákrok ze vzteku v útočném pásmu. Za takové úlety trenéři obvykle rozdávají pokuty.
     
    47:14
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jaroslav Dyblenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:17
    Alexej Krasikov rozštěpem a efektním semaforem na čáře zastavuje střelu Bena Maxwella po křížné přihrávce útočným pásmem.
     
    45:43
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    44:26
    Vyloučení v týmu Sibir Novosibirsk (Nikolaj Děmidov – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:16
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Jukka Peltola – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Michajl Grigorev – 2 min., hrubost).
     
    42:11
    Bespalov jen ztlumil nastřelený kotouč, který mu propadl za záda a zůstal na brankové čáře. Brankář Spartaku nevěděl, kde se nachází, než však stačil Vladislav Naumov došťouchnout, dokázali mu o zlomek vteřiny dříve kotouč hosté dostat pod výstroj.
    39:52 Arťom VORONIN - 2:2
     
    39:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po skvělé přihrávce Cyplakova od pravého mantinelu prostřelil domácího brankáře ARŤOM VORONIN. Krasikov puk pouze ztlumil a ten doklouzal kousek za čáru. Osm vteřin před sirénou je podruhé vyrovnáno. Asistence: Maxim Cyplakov, Jaroslav Dyblenko.
     
    38:51
    Dnešní utkání sleduje 5206 diváků.
    38:23 Nikita MICHAJLOV - 2:1
     
    38:23
    Sibir právě vstřelil branku!
    Z rychlého brejku vrací domácím vedení po zpětné přihrávce Sajustova z úrovně brankové čáry NIKITA MICHAJLOV. Asistence: Dmitrij Sajustov, Jegor Milovzorov.
    37:14 Alexej GRIŠIN - 1:1
     
    37:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Truňovovu ránu zleva domácí brankář vyrážel před sebe, volně poskakující kotouč si našel na opačné straně ALEXEJ GRIŠIN a dělovou ranou s pomocí několika odrazů a kusu štěstí propálil houštinu před sebou. Bez asistence.
     
    32:55
    Milovzorov sestřelil Kulika, který se mu obětavě vrhnul do rány. Hrálo se dál, Spartak byl na ledě ve třech bojeschopných mužích, a v kritické chvilce ho podržel Bespalov. Vykryl bombu Dmitrije Sajustova z pravého kruhu.
     
    31:25
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Andrej Kutějkin – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:41
    Vyloučení v týmu Sibir Novosibirsk (Gilbert Brulé – 2 min., podrážení). Aktér nedávné šance po ztrátě kotouče fauloval u hrazení.
     
    22:31
    Obrovská šance Novosibirsku! Šaškov už mohl a měl zakončovat za bezmocně ležícího Bespalova, ještě ale hledal lépe postaveného Romanceva, který odkrytou klec nedokázal trefit.
     
    17:43
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Maxim Gončarov – 2 min., sekání).
    11:07 Danil ROMANCEV - 1:0
     
    11:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Skóre zápasu otevírá domácí čtvrtý útok. Po ledě prostřelil Bespalova z mezikruží DANIL ROMANCEV. Asistence: Vladimir Pervušin, Nikolaj Děmidov.
     
    1:06
    Zápas začal pořádně zostra! Domácí vyhráli vhazování v obranném pásmu a ujeli dva na jednoho. Romancev to vzal na sebe a bekhendem těsně minul zadní horní růžek.
     
    0:41
    Vyloučení v týmu Sibir Novosibirsk (Jordan Caron – 2 min., sekání).
     
    0:34
    Loginov vysunul Brulého, který dokázal vyseknout kličku do středu a v pádu velmi nebezpečně vystřelit. Bespalov, který dnes dostal v brance Spartaku přednost před Hudáčkem, vyráží levým betonem.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 12. Romancev (Pervušin, Demidov), 39. Michajlov (Sajustov, Milovzorov), 55. Milovzorov (Sajustov, Demidov), 65. Šarov (Michajlov) – 38. Grišin, 40. A. Voronin (Cyplakov, Dyblenko), 58. Daugavinš (Grigorev, R. Hanzl)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Loginov, Klimontov, Ignatovič, Ilja Morozov, Savčenko, D. Lukin, Demidov, Naumov – Brulé, Caron, J. Peltola – Sajustov, Michajlov, Milovzorov – V. Komarov, A. Jakovlev, Šarov – Pervušin, Romancev, Šaškov.
    Spartak Moskva: Bespalov (J. Hudáček) – Grigorev, A. Osipov, Kutějkin (C), Dyblenko, Kulik, Gončarov, Grišin – Daugavinš, Maxwell, Truňov – Talalujev, Zubov, Fjodorov – Nikoncev, R. Hanzl, Lisin – Cyplakov, A. Voronin, Leščenko.

    Rozhodčí: Oskirko, J. Cyplakov – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 5206
    bahis siteleri