Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Košice – Miskolc 3:1 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
Nitra – Poprad 3:5 (kon.) | Zvolen – Detva 3:2 (po pr.) | MAC Budapešť – Banská Bystrica 3:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
6:1 (0:0, 4:1, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Pátek 18.01.2019, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Opět se prosazuje první útok Trenčína, Sojčík z levého kruhu poslal puk na bránu, kde ho doklepl nikým nehlídaný PETER ÖLVECKÝ, jenž dovršuje hattrick! Asistence: Peter Sojčík, Branko Radivojevič.
     
    55:56
    Milan Bartovič prokličkoval mezi obránci Liptovského Mikuláše a střela propadla Hollému pod rukou, načež domácí velmi nebezpečně doráželi.
     
    53:17
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Dukla kombinovala v útočném pásmu, Milan Bartovič z pravého rohu nahrál k modré JURAJI CEBÁKOVI, který z první trefil přesně, Hollý vůbec na tento puk neviděl. Asistence: Milan Bartovič, Marek Hecl.
     
    52:16
    Už to vypadalo, že protiútok domácích skončí na hostující obraně, nechtěný puk ale z ničeho nic sebral Varga, Hollý opět skvělý.
     
    49:20
    Tak tato šance končí dřív, než vůbec začala, Tomáš Nádašdi zastavil hrozící protiútok hákováním, za které si půjde na dvě minuty posedět na trestnou lavici.
     
    48:54
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Rýgl – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:25
    Jen o chvíli později opět Sádecký tečoval střelu Cebáka, hostující gólman podruhé v krátkém čase čaruje, tentokrát levým betonem.
     
    43:52
    Krásná akce v podání Dukly! Marek Hecl za modrou čárou udělal kličku na střed hřiště a chytře prostrčil puk mezi obránci úplně volnému Borisi Sádeckému, Hollý se blýsknul proti jeho bekhendovému pokusu.
     
    37:20
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Přihrávka Petera Sojčíka z pravého kruhu měla mířit na Radivojeviče, jeden z hostujících obránců do ní sice zasáhl, jenže ji tím sklepl pouze přesně na hokejku PETERA ÖLVECKÉHO, který plácl do puku a nedal Hollému šanci. Asistence: Peter Sojčík.
     
    34:53
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Velmi nepřehledný protiútok první formace Dukly nakonec končí gólem, když hned tři hráči domácích doráželi na bezmocného Juraje Hollého. Autorem branky je nakonec PETER SOJČÍK, který se dotkl kotouče jako poslední. Asistence: Peter Frühauf, Peter Ölvecký.
     
    30:52
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Hostům se nepodařilo vyhodit z obranného pásma, takže od modré nahazoval Branko Radivojevič. Před brankou stál PETER ÖLVECKÝ, který nechytatelně tečoval puk nad Hollého ruku. Asistence: Branko Radivojevič, Martin Rýgl.
     
    28:52
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! Ihned po vhazování střílel od modré Bača, Valent vykopl pravým betonem přesně na hokejku MARKA URAMA, který si puk ještě přehodil na forhend a nekompromisně zavěsil. Asistence: Matej Bača, Alex Tamáši.
     
    27:49
    Hostující obránce udělal obrovskou chybu ve vlastním pásmu, takže se k volnému puku přímo před Hollým dostal Dlouhý, brankář hostí skvěle zasáhl vyrážečkou.
     
    25:54
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Po nenápadném přechodu do útoku střílel ONDREJ MIKULA, Hollý vyrazil puk jen před sebe, odkud nakonec trenčínský útočník dorazil přesně a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Jozef Švec, Denis Hudec.
     
    20:20
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Starosta – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:42
    Domácí hráči to sehráli výborně, Sojčík zpoza branky vytáhl puk na Mikulu, který předložil na druhou stranu úplně volnému Branku Radivojevičovi, Hollý se ale bleskově přesunul a vytáhl skvělý zákrok.
     
    05:10
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Fereta – 2 min., držení).
     
    02:19
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Mikula – 2 min., podrážení).

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 26. Mikula (Švec, Hudec), 31. Ölvecký (Radivojevič, Rýgl), 35. Sojčík (Frühauf, Ölvecký), 38. Ölvecký (Sojčík), 54. Cebák (Bartovič, Hecl), 57. Ölvecký (Sojčík, Radivojevič) – 29. Uram (Bača, Tamáši)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Starosta, Rýgl, Frühauf, Cebák, Bohunický, Gula, Pardavý, Bokroš – Sojčík, Ölvecký, Radivojevič – Hecl, Sádecký, Bartovič – Mikula, Dlouhý, Varga T. – Obukhov, Švec, Hudec.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Nemec, Kurali, Bača, Nádašdi, Suchý, Fereta, Mezovský, Lenďák – Huna Ró., Huna Ri., Kriška – Varga R., Tamáši, Uram – Števuliak, Oško, Sukel' – Žiak, Uhrík, Nechaj.

    Rozhodčí: Baluška, Juhász – Gegáň, Pálkövi – Beniač (videorozhodčí)

    Diváci: 2469
    bahis siteleri