Club Brugge – Charleroi 0:1 (kon.) | Gent – Anderlecht 1:0 (kon.) | Mouscron – Oostende 2:1 (kon.)
konec
Club Brugge KV
0:1 (0:1)
Sporting Charleroi
Neděle 20.01.2019, 14:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Belgická liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (16:34:37)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6.
     
    Je dobojováno! Bruggy šly ve druhé půli za vyrovnáním a vytvořily si vytrvalý tlak. Své šance však neproměnily a domácí naopak museli být rádi, že z rychlých brejků Osimhena neinkasovali podruhé. Závěr zápasu už byl hodně nervózní, moc se nehrálo a druhý tým tabulky nedosáhl ani na jediný bod. Charleroi naopak ubránilo svůj náskok po gólové hlavičce Angelly a posouvá se na šesté místo.
     
    90+10
    Konec zápasu.
     
    90+9
    Faulovaný hráč se samozřejmě nezvedá a nechá se ošetřit. To už pomalu startuje desátá minuta původně pětiminutového nastavení.
     
    90+8
    Hans Vanaken šel šlapákem po míči, místo kterého trefil soupeřovu nohu. Je z toho útočný faul a další várka emocí.
     
    90+7
    Stále se hraje. I když to platí jen částečně, protože na trávníku po úderu od Dennise leží s krvavým šrámem v obličeji Marinos.
     
    90+6
    Ještě poslední šance pro Bruggy. Vanaken roztáhl hru doleva, který se doslova probil do vápna, ale pravačkou vystřelil z úhlu jen do Penneteaua.
     
    90+5
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Núrio Fortuna, přichází Steeven Willems.
     
    90+5
    Dessoleil si nechtěl zadělávat na problémy a zakopl balón na roh, s jehož ubráněním neměli hosté žádné starosti. Bude se znovu střídat, zatímco diváci už houfně opouštějí svá místa.
     
    90+4
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Victor Osimhen, přichází Jérémy Perbet.
     
    90+3
    Hodně napnuté nervy všech hráčů vyvrcholily docela velkou strkanicí, ve které nechyběly ani ruce v obličeji protihráčů. Nakonec ze všeho resultuje odkop Penenteaua na Denswila.
     
    90+2
    Během zablokovaného centru Schrijverse zůstal v pokutovém území ležet Angella. Sudí odpískali útočný faul a rychle přivolali na trávník doktory. O nic vážného se ale jednat nebude.
     
    90+1
    Mechele pod tlakem výborně rozehrál z vlastního vápna. Domácí se na dvě přihrávky dostali do ofenzivy a vybojovali pro sebe rohový kop. Čas na vyrovnání ještě mají, neboť se nastavuje celých pět minut.
     
    90
    Victor Osimhen i v devadesáté minutě dokázal nabrat dobrou rychlost a potáhl míč po levé lajně, zpoza které se bude znovu vhazovat. Pro Sporting už to vypadá velmi nadějně.
     
    89
    Už je to od hráčů v černomodrém hodně nervózní. Charleroi naopak využívá soupeřovy nepřesnosti k resolutním odkopům do bezpečí.
     
    88
    Vormer a Schrijvers podstoupili několik urputných soubojů na půlící čáře. Chvíli to trvalo, ale domácí nakonec balón získali.
     
    87
    Po dlouhé době se Sporting na pár desítek vteřin dostal z nepříjemného sevření. Po faulu na Osimhena ještě Fortuna vhazuje z poloviny hřiště.
    85. Wesley (BGY)

    Michal Břuchanský

    Branky: 17. Angella

    Karty:   21. Poulain (BGY), 75. S. Amrabat (BGY), 81. Dennis (BGY) – 77. Diandy (CHL), 78. Fortuna (CHL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6.
    Club Brugge KV: Horvath – Poulain (79. Openda), Mechele, Denswil – Mata (68. Diatta), S. Amrabat, Nakamba (46. Schrijvers), Dennis – Vormer (C), Wesley, Vanaken.
    Náhradníci: Letica – D. Cools, Decarli, Fadiga, Openda, Rits, Schrijvers, Diatta.

    Sporting Charleroi: Penneteau – Martos (C), Marinos, Dessoleil, Fortuna (90+5. Willems), Angella – Diandy, Benavente (76. Bruno), Hendrickx, Ilaimaharitra – Osimhen (90+4. Perbet).
    Náhradníci: Riou – Bruno, Busi, Henen, Perbet, Rodes, Willems, Zajkov.

    Rozhodčí: Boucaut – Godelaine, Di Vincenzo
    bahis siteleri