Černyševova divize – Charlamovova divize 5:3 (kon.) | Tarasovova divize – Bobrovova divize 3:4 (kon.) | Charlamovova divize – Tarasovova divize 8:7 (3:1 po s.n.)
Černyševova divize – Bobrovova divize 4:3 (kon.)
konec
Tým Tarasovovy divize
3:4 (1:4, 2:0)
Tým Bobrovovy divize
Neděle 20.01.2019, 15:30 • TatNeft Arena, Kazaň - Semifinále 2 • Zápas Hvězd KHL
Partner:
     
    11:38
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTON VASILJEV, který si najel před branku a pohodlně zakončil pod betony Hudáčka, který v krátké době inkasuje podruhé. Bez asistence.
     
    11:15
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KRISTIAN CHENKEL, který podruhé překonává Hudáčka a střílí puk do pravého rohového rohu jeho branky. Bez asistence.
     
    09:37
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem první poloviny se do úniku dostal MICHAL ŘEPÍK, který dokázal přízemní střelou překonat Hudáčka a Tarasovova divize dává svou premiérovou trefu. Asistence: Eric O´Dell a Mat Robinson.
    07:40 Kirill MARČENKO - 0:4
     
    07:40
    Tým Bobrovovy divize právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KIRILL MARČENKO, který přidává další branku svého celku, když zakončil k pravé tyčce. Asistence: Dmitri Kagarlickij.
    06:52 Alexander BARABANOV - 0:3
     
    06:52
    Tým Bobrovovy divize právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDER BARABANOV a Bobrovova divize se ujímá pohodlného tří brankového vedení. Asistence: Vladislav Gavrikov a Nikita Gusev.
    04:53 Vadim ŠIPAČOV - 0:2
     
    04:53
    Tým Bobrovovy divize právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VADIM ŠIPAČOV, který po úniku posílá svůj celek do dvoubrankového vedení. Asistence: Dmitri Kagarlickij.
    00:15 Nikita GUSEV - 0:1
     
    00:15
    Tým Bobrovovy divize právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NIKITA GUSEV, který dává brzkou branku svého týmu. Asistence: Matthew Maione.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 10. Řepík (O´Dell, Robinson), 12. Chenkel, 12. Vasiljev – 1. Gusev (Maione), 5. Šipačov (Kagarlickij), 7. Barabanov (Gavrikov, Gusev), 8. Marčenko (Kagarlickij)


    Tým Tarasovovy divize: Johansson (Barulin) – Nakládal, Robinson, Jelesin, Chenkel – Kaprizov, Loktionov, Aaltonen, Řepík, O´Dell, Vasiljev.
    Tým Bobrovovy divize: Hudáček (Hellberg) – Maione, Gavrikov, Grant – Šipačov, Darzins, Gusev, Kagarlickij, Zubov, Barabanov, Marčenko.
    bahis siteleri