Černyševova divize – Charlamovova divize 5:3 (kon.) | Tarasovova divize – Bobrovova divize 3:4 (kon.) | Charlamovova divize – Tarasovova divize 8:7 (3:1 po s.n.)
Černyševova divize – Bobrovova divize 4:3 (kon.)
po s.n. (3:1)
Tým Charlamovovy divize
8:7 (2:3, 5:4)
Tým Tarasovovy divize
Neděle 20.01.2019, 16:00 • TatNeft Arena, Kazaň - O 3. místo • Zápas Hvězd KHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobré nedělní dopoledne fanouškům KHL! Tento víkend vám nepřineseme onlajn z normálního hracího kola, nýbrž onlajn ze závěrečného dne All-Star Game. V hlavním městě Tatarstánu, Kazani, se odehraje to nejdůležitější na celém zápasu hvězd. Od 16:00 začíná utkání o třetí místo, kde se utkají poražení semifinalisté. O 30 minut později by pak před vyprodanou TatNeft Arenou mělo začít finále, kde se utkají oba vítězové semifinále. Příjemnou zábavu!
     
    ZÁPAS HVĚZD KHL 2019 – KAZAŇ

    Systém se z předchozích let moc nemění. V sobotu byly k vidění dovednostní soutěže mezi všemi čtyřmi divizemi. Nejlépe dopadla suverénně Černyševova divize, která ovládla hned tři z pěti disciplín. Dopomohli k tomu hráči z Avangardu Omsk, který vede Bob Hartley. Ten samý trenér mimochodem vede i celou divizi během víkendu. Gólman Igor Bobkov v samostatných nájezdech chytil šest nájezdů v řadě, útočník Sergej Širokov pak zajistil druhou výhru nejpřesnějšími střelami na branku. Dotáhl i svoji divizi k výhře v „hokejovém biatlonu“. Sice při posledním kole netrefil z pěti pokusů cíl ani jednou, ale ukázal rychlé nohy na pěti trestných kolech a dotáhl divizi k výhře.

    Dmitrij Kagarlickij předvedl za Bobrovovu divizi nejlepší bruslení a nejtvrdší střelu předvedl Alexandr Jelesin z Tarasovovy divize. Tyto dva týmy se mimochodem utkají ve druhém semifinále. Dřívější rekordy z jednotlivých Zápasů Hvězd ale zůstaly nepřekonány.

    Podle získaných bodů se utvořily dvě semifinálové dvojice (systém 1-4, 2-3) a na základě toho se už klasicky hraje až do finále. Hrací čas je stanoven na dvě desetiminutovky, v případě remízy rozhodnou nájezdy.
     
    Úvodní sestavy:

    Tým Charlamovovy divize: Kovář (Podjapolskij) – Postma, Trjamkin, Antipin – Mozjakin, Dawes, Kravcov, Puustinen, Da Costa, Zaripov, Chisamutdinov

    Tým Tarasovovy divize: Johansson (Barulin) – Nakládal, Robinson, Jelesin, Chenkel – Kaprizov, Loktionov, Aaltonen, Řepík, O´Dell, Vasiljev

    Rozhodčí: Ščenjov, Ravodin – Šalagin, Šišlo (všichni RUS).
     
    Rolba nyní krouží po ledě, zatímco lehce znevýhodněný tým Tarasovovy divize, který hraje ihned následující zápas, odpočívá a sbírá síly. Ve svém semifinále sice stahoval manko 0:4, více než na 3:4 to ale nestáhl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Zápas o třetí místo začíná a Tarasovova divize má puk. Do útoku se ale vůbec nedostala.
     
    00:33
    Kaprizov si dojel kotouč a zkusil Podjapolského překvapit střelou z úhlu, který ale měl beton připraven.
     
    01:05
    Za Charlamovovu divizi měl šanci Mozjakin, jenže jeho zakončení okolo levé tyče nemělo přesnost. Na druhou stranu pak jel znovu Kaprizov, z brejku trefil levý beton gólmana!
     
    01:49
    Dawes postupoval vpřed, jenže z pravého kruhu nepřesně nahrál.
     
    02:21
    Robinson vybruslil na středový kruh a rozehrál. Chenkel pak přenesl hru na Aaltonena, který se ale k zakončení vůbec nedostal. Na druhé straně se ukázal Kravcov, jenže ani on neotevřel gólový účet!
     
    03:22
    Zaripov měl na starosti další únik, Barulin ale svůj tým podržel.
     
    03:57
    Charlamovova divize zavřela Tarasovovou v pásmu, jenže záhadně se hra přesunula na druhou stranu díky Jelesinovi a Podjapolskij si připsal první zákrok, který přerušil hru.
     
    04:47
    Tarasovova divize spálila šanci, když hned dva hráči jeli sami na Podjapolskiho, který ale udržel puk před čárou! A důkaz, že to bere vážně, nabídl hned záhy, kdy se vyšvihl proti střele Robinsona.
     
    05:39
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    Da Costa v útočném pásmu na úrovni brankové čáry nahrál mezi kruhy na najíždějícího NIGELA DAWESE, který si pomohl o břevno a poslal Charlamovovu divizi do vedení! Asistence: Stephan Da Costa.
    05:39 DAWES - 1:0
     
    06:31
    Další zavezení do pásma a hned se domácí divizi nabídla situace 4 na 3, ta ale skončila velice rychle.
     
    07:31
    Zaripov potěšil naplněnou arénu zakončením kombinace 3 na 1, když byl sám před Johanssonem a puk poslal gólmanovi Tarasovovy divize k levé tyči!
     
    07:31
    Že by gól neplatil? Čtveřice sudích se radí mezi sebou a to by nebylo, aby se při All-Star Game dostalo do hry video! Je dost možné, že legendě ruského hokeje bude gól odepřen.
     
    07:31
    A je to vskutku tak, gól není uznán! Důvodem je ofsajd.
    07:31 Neuznaný gól Zaripova
     
    07:48
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Tarasovova divize snižuje souhrou dvou hráčů z CSKA! Robinson odtáhl gólmana lehce mimo branku, následně jednoduše přehrál na KIRILA KAPRIZOVA, který doklepl do prázdné. Asistence: Matt Robinson.
     
    08:15
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    Řepík se mohl jako jediný český útočník zapsat do listiny střelců, místo toho ale trefil Podjapolskiho a ten vyslal do brejku SERGEJE MOZJAKINA, kterému je gól již uznán!
    08:15 MOZJAKIN - 2:1
     
    08:43
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    A MICHAL ŘEPÍK si spravuje náladu. O´Dell už mohl zakončovat, o nic mu ale nešlo, situaci dohrál až na Řepíka a také do prázdné branky. Asistence: Erik O´Dell.
     
    09:21
    Postma byl mezi kruhy volný, ale skoro při střele zlomil hůl. Na druhou stranu šel O´Dell, zajímavou kličkou si ale na Podjapolskiho nepřišel.
     
    09:57
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    A Charlamovova divize vedení ztrácí! Výbornou práci předvedl Jakub Nakládal, který si přes dvojici veteránů Mozjakin – Zaripov jednoduše prošel a zkusil zasunout puk pod beton, práci ale za něj dokonal ERIC O´DELL, který vymíchal úplně všechny, i svůj vlastní guláš a zametl puk pod víko! Asistence: Jakub Nakládal.
    09:57 O´DELL - 2:3
     
    10:00
    První poločas skončil.
     
    První půle je za námi. Oba týmy daly své góly až ve druhé polovině první desetiminutovky a o krok vepředu je překvapivě Tarasovova divize, která sice vždy dotahovala, dvě sekundy před koncem ale otočil skóre O´Dell.
     
    10:01
    Začal druhý poločas.
     
    10:15
    Druhou půli otevřel útok Charlamovovy divize, která ale neuspěla a nyní je sama pod tlakem Tarasovovy v obranném pásmu.
     
    10:57
    Mozjakin byl hlavním mozkem situace 3 na 1 a rozestavení do trojúhelníků, srovnávací gól domácích ale nevstřelil a na třetí zásah musí Charlamovova divize čekat.
     
    12:06
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    MICHAL ŘEPÍK udeřil podruhé a Tarasovova divize vede 4:2! Řepík přijmul zpoza branky nahrávku a přesnou střelou nedal Podjapolskému šanci!
    12:06 ŘEPÍK - 2:4
     
    12:43
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    VITALIJ KRAVCOV ale vrací papírově domácí zpět do hry! Da Costa odvedl práci za brankou, Kravcov byl dost důrazný před brankou a nyní padl již 7. gól tohoto zápasu!
     
    13:17
    Mohlo být srovnáno, Da Costa byl ale velice špatný při zakončení. Mnohem zajímavější je nyní komunikace ženského elementu na střídačce Tarasovovy divize s čárovým sudím, čárový sudí dal autogram a spokojeny jsou obě strany.
     
    14:31
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Tohle byla velice pěkná souhra všech čtyř hráčů od Tarasovovy divize, která je posílá do vedení o dvě branky! Slabší chvíli si nyní vybral Jakub Kovář, který střelu ANTONA VASILJEVA pustil za svá záda!
     
    14:48
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    Ihned po buly ale máme srovnáno. Další nestárnoucí legenda, SERGEJ MOZJAKIN, se po buly uvolnila, najela si na levý kruh a překonala Johanssona střelou mezi betony!
     
    15:21
    Zaripov táhl brejk 2 na 1 a na druhé straně před brankou hledal Chisamutdinova, tomu ale selhalo náčiní a Tarasovova divize vyhazuje pryč.
     
    16:06
    Další brejk 2 na 1, tentokrát měl Antipin volné útočné pásmo, trefil ale přímo Johanssonem nabídnutý beton!
     
    16:56
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    STEPHANE DA COSTA si tento zápas velice užívá. Pátým gólem srovnal stav zápasu. Tentokrát odstavil Robinsona z cesty a bekhendem zprava vymetl protější vingl!
     
    17:29
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    Tarasovova divize je na ručník. Hostující obrana obdivovala krásy kazaňské arény, za její záda jí najel NIGEL DAWES, který tvrdou střelou pod víko otáčí zápas!
    17:29 DAWES - 6:5
     
    18:13
    Tarasovova divize vrhla všechny síly do útoku, zatím ale neodvolala gólmana. Jakub Kovář statečně drží.
     
    18:54
    Až nyní to je bez gólmana a mohlo být hotovo, Chisatmutdinov si ale ukousl až moc velké sousto v kličce.
     
    19:15
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Oba týmy mají po šesti. Kaprizov našel na druhé straně útočného pásma volného MIRA AALTONENA, který jednoduše zametl puk do branky!
     
    19:41
    Tým Charlamovovy divize právě vstřelil branku!
    Ale 19 sekund před koncem se do toho Charlamovova divize pořádně opřela, předvedla brejk 3 na 1, který nekompromisně mezi kruhy zakončil kazaňský obránce PAUL POSTMA a hned je všechno jinak.
     
    19:51
    Tým Tarasovovy divize právě vstřelil branku!
    Není! Trenér Nikitin může být happy, protože KIRILL KAPRIZOV využil přihrávky Řepíka před branku a svoje postavení zužitkoval gólem!
     
    20:00
    Druhý poločas skončil.
     
    A je to tu! Zápas o třetí místo budou muset rozhodnout nájezdy. Za deset minut jsme viděli celkem devět gólů a z toho pramení skóre 7:7!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Aaltonen se nenechal rozhodit hozenou holí Kováře a proměnil!
     
    1. série
    1:1
    Mozjakin střelil Johanssonovi přes lapačku a srovnává!
     
    2. série
    1:1
    O´Dell předržel puk a Kovář ho navíc i vybruslil. Nepovedený nájezd.
     
    2. série
    2:1
    Zaripov dlouho naznačoval střelu na delší tyč, nakonec stáhl puk na bližší a byl úspěšný!
     
    3. série
    2:1
    Proti Loktionovi vyjel Kovář někam na levý kruh a nedovolil pustit puk za svá záda.
     
    3. série
    3:1
    Dawes volil zakončení naplno bekhendem a byl úspěšný!
     
    4. série
    3:1
    Kaprizov pustil nájezd svému gólmanovi Johanssonovi, který neproměnil tvrdou střelu!
    Nájezd gólmana Johanssona
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tým Charlamovovy divize.
    A tak je hotovo! Střelcem vítězného nájezdu byl DENIS ZARIPOV!
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání o třetí místo je minulost. Muselo se rozhodnout až v nájezdech, kde rozhodl ve druhé sérii útočník Denis Zaripov a rozhodl o tom, že Charlamovova divize nevyjde naprázdno. Po ceremonii začne finálové utkání, zůstaňte s námi! (16:48:19)

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Dawes, 9. Mozjakin (Podjapolski), 13. Kravcov (Costa), 15. Mozjakin, 17. Costa, 18. Dawes, 20. Postma, rozh. náj. Zaripov – 8. Kaprizov (Robinson), 9. Řepík (O´Dell), 10. O´Dell (Nakládal), 13. Řepík, 15. Vasiljev, 20. Aaltonen, 20. Kaprizov (řepík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Aaltonen (TVD)
    1:1   Mozjakin (CHD)
    2. série:
    1:1   O´Dell (TVD)
    2:1   Zaripov (CHD)
    3. série:
    2:1   Loktionov (TVD)
    3:1   Dawes (CHD)
    4. série:
    3:1   Johansson (TVD)


    Tým Charlamovovy divize: Podjapolskij (Kovář) – Postma, Trjamkin, Antipin – Mozjakin, Dawes, Kravcov, Puustinen, Da Costa, Zaripov, Chisamutdinov
    Tým Tarasovovy divize: Johansson (Barulin) – Nakládal, Robinson, Jelesin, Chenkel – Kaprizov, Loktionov, Aaltonen, Řepík, O´Dell, Vasiljev

    Rozhodčí: Ščenjov, Ravodin – Šalagin, Šišlo (všichni RUS)
    bahis siteleri