Antverpy – Standard 1:1 (kon.)
konec
Royal Antverpy
1:1 (0:0)
Standard Lutych
Pátek 25.01.2019, 20:30 • Het Bosuilstadion, Antverpy • Belgická liga • 23. kolo
    82. Dieumerci MBOKANI - 1:1
     
    82
    Antverpy právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné. Ten výběh Bolata byl hodně klíčový, neboť nabídl rychlý útok pro jeho celek a po přihrávce se dostal po pravé straně do šance DIEUMERCI MBOKANI, který prostřeluje brankáře ke vzdálenější levé tyči a rázem je srovnáno! No, tak to nás čeká rozhodně hektický závěr zápasu. Pro MBokaniho je to sedmá branka a dotáhl se tím na svého spoluhráče Refaelova.
    74. Maxime LESTIENNE - 0:1
     
    74
    Standard právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Domácí se již chystali ke svému střídání, když najednou propukla opožděná radost hostí, kdy rozhodčí nejspíše dostal echo, že se o ofsajd nejednalo a MAXIME LESTIENNE se může radovat z vedoucí branky! Ten dostal dobrou přízemní přihrávku a už mu jen zbývalo doklepnout míč do branky. Nutno říci, že se o ofsajdové opravdu nejednalo.

    Adam Dořák

    Branky: 82. Mbokani – 74. Lestienne

    Karty:   59. Matheus (ANY), 61. Lamkel Zé (ANY), 89. Mbokani (ANY) – 45. Marin (STA), 61. Djenepo (STA), 63. Carcela-González (STA)   62. Lamkel Zé (ANY)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:3.
    Royal Antverpy: Bolat – Arslanagic, S. Yatabaré, Jukleröd, Buta – Mbokani, Lamkel Zé, Jelle Van Damme, Matheus (78. Rodrigues) – Refaelov, Bolingi (74. Owusu Acheampong).
    Náhradníci: Teunckens – Rodrigues, Owusu Acheampong, Opare, Nazaryna, Kakudji, Hairemans, Batubinsika, Baby.

    Standard Lutych: Ochoa – Vanheusden, Carcela-González, Marin, Cimirot – Djenepo, Emond (C), Fai, Laifis – Luyindama Nekadio, Lestienne (89. Bastien).
    Náhradníci: J-F. Gillet – Agbo, Balikwisha, Bastien, Bokadi, Cavanda, Goreux, Kosanović, Miangue.
    bahis siteleri