Havlíčkův Brod – Tábor 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:1, 2:0 - N 1:0)
HC Tábor
Pondělí 28.01.2019, 16:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    60:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslařům stačila jedna akce, aby rozhodli prodloužení. Ondřej Besmák našel za obranou Kohoutů ADAMA RAUŠE! Domácí hráč sice musel krotit kotouč, který ztečoval ještě obránce soupeře, ale tváří tvář proti Korytarovi uspěl, když poslal puk mezi betony! Asistence: Ondřej Besmák a Filip Dymák.
     
    55:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dávají pojistku na své vítězství! Michal Beneš zavezl puk do pásma, kde a spodku levého kruhu oslovil ADAMA JIRÁČKA! Člen havlíčkobrodského útoku nechal otřít puk o tyč a následně se kotouč dostal až za brankovou čáru! Asistence: Michal Beneš a David Krejčí.
     
    49:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým přidává další branku v dnešním utkání! Vše začal FILIP DYMÁK, který zavezl puk do pásma, kde nahrál na Adama Rauše. Jeho projektil vyrazil Korytár před sebe a volný kotouč dostal za záda táborského gólmana prvně jmenovaný, jenž si z pravého kruhu našel volné místo v brance! Asistence: Adam Rauš.
     
    36:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Kotliny přeci jen proměňuje svůj tlak v další gól! Filip Dymák před první tyčí oslovil ADAMA RAUŠE, a ten z první trefil volné místo za přesouvajícím se Jakubem Korytarem! Asistence: Filip Dymák a Matěj Kozlík.
     
    27:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Vysočiny si bere svůj dvoubrankový náskok zpět! Jaroslav Prášek se pokusil překvapit Koryta tím, že se vytočí z branky, ale brankář Tábora byl pozorný. Nicméně odražený kotouč na brankovišti dopravil do sítě pozorný TADEÁŠ HOLENDA, který neměl problém trefit odkrytý kout brány! Asistence: Jaroslav Prášek a Adam Rauš.
     
    25:17
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají svůj krátký tlak ke kontaktní brance! JAROSLAV SUCHAN obral v obranné třetině jednoho z obránců o puk na mířil sám na Daniela Krále. Útočník hostů nic nevymýšlel a střelou mezi betony trefil přesnou mezírku!
     
    10:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde z rychlého protiútoku do dvoubrankového vedení! David Krejčí zavezl puk do pásma, kde nahrál na pravý kruh rozjetému ADAMOVI RAUŠOVI! Havlíčkobrodský hráč nic nevymýšlel a střelou zápěstím otřel svoji ránu o pravou tyč! Asistence: David Krejčí.
     
    00:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tábor se držel v pásmu, ale z následného protiútoku inkasuje! Rychlý kontr táhl po levé straně Filip Dymák, který nahrál k pravé tyči MATĚJOVI KOZLÍKOVI! Útočník domácího celku dal kotouč do protipohybu Korytara! Asistence: Filip Dymák a Adam Rauš.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 1. Kozlík (Dymák, Rauš), 11. Rauš (D. Krejčí), 28. Holenda (Prášek, Rauš), 37. Rauš (Dymák, Kozlík), 50. Dymák (Rauš), 56. Jiráček (Beneš, D. Krejčí), 61. Rauš (Besmák, Dymák) – 26. Suchan


    BK Havlíčkův Brod: Král (Kubík) – Dvořák, Besmák, Zych, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Dymák, Juřica, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, Kozlík, D. Krejčí, Prášek
    HC Tábor: Korytar (Sviták) – Adam Kofroň I, Herda, Šťastný, Janda – Nevšímal, Adam Kofroň II, Bašta, Cháb, Polák, Matašovský, Vylít, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát

    Rozhodčí: Nikola Marek – Tomáš Kotrba, Jiří Roupec

    Diváci: 68
    bahis siteleri