Slalom mužů, 1. kolo, Schladming Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | Slalom mužů, 2. kolo, Schladming Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.)
konec
SP - slalom mužů, 2. kolo, Schladming

Vítěz: M. Hirscher (AUT)

Úterý 29.01.2019, 20:45 • Schladming (Rakousko) • Sjezdové lyžování
     
    S konstatováním, že slalom ve Schladmingu vyhrál domácí závodník Marcel Hirscher, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (22:21:30)
     
    Druhé kolo, které se jelo v parádní atmosféře, je minulostí. Dlouho vedl Žan Kranjec, který se z 28. místa posunul až na jedenáctou pozici. Po dlouhé době ho sesadil až domácí Marco Schwarz, jenž atakoval stupně vítězů, ale nakonec se musel sklonit před švýcarským duem Zenhäusern (čtvrté místo) a Daniel Yule (třetí). Právě před Yuleho se posunul Alexis Pinturault a bylo jasné, že vyhraje tento francouzský zkušený slalomář nebo Marcel Hirscher. K obří spokojenosti domácích fanoušků si ale tento rakouský fenomén náskok z prvního kola nejenže uhlídal, ale ještě jej navýšil.
     
    Konečné pořadí:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 1:44,81
    2. Alexis Pinturault (FRA) +1,21
    3. Daniel Yule (SUI) +1,60
    4. Ramon Zenhäusern (SUI) +2,25
    5. Marco Schwarz (AUT) +2,59
    6. Albert Popov (BUL) +2,97
    7. Marc Digruber (AUT) +3,10
    8. Felix Neureuther (GER) +3,23
    9. Dave Ryding (GBR) +3,28
    10. Christian Hirschbühl (AUT) +3,29
    11. Žan Kranjec (SLO) +3,41
    12. Manfred Mölgg (ITA) +3,42
    13. Michael Matt (AUT) +3,52
    14. Julien Lizeroux (FRA) +3,63
    15. Aleksandr Chorošilov (RUS) +3,72
    16. Alex Vinatzer (ITA) +3,98
    17. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +4,04
    18. Loïc Meillard (SUI) +4,12
    19. Tanguy Nef (SUI) +4,23
    20. Johannes Strolz (AUT) +4,57
    21. Timon Haugan (NOR) +4,65
    22. Dominik Stehle (GER) +4,85
    23. Jonathan Nordbotten (NOR) +6,15
    24. Juan Del Campo (ESP) +13,98
    Istok Rodeš
    Elias Kolega
    Stefan Hadalin
    André Myhrer
    Victor Muffat-Jeandet
    Henrik Kristoffersen
    – nedokončili
     
    Konec
    Závod byl ukončen.
     
    1
    Naprosto jasné a s přehledem. Tak by se stručně dala charakterizovat jízda Marcela Hirschera, který si za obřího jásotu a při pálení červených světlic domácích fanoušků udržel první místo. Co udržel, ještě své vedení nejrychlejší jízdou druhého kola o 21 setin navýšil!
     
    1
    Marcel Hirscher měl na Pinturaulta k dobru sekundu a tohle by pro tak dobrého slallomáře, jako je tento Rakušan, mělo stačit.
     
    1
    Hirscher nebo Pinturault? Uvidíme za minutu!
     
    2
    Jenže Daniel Yule vůbec první švýcarské vítězství v historii nepřidá. Nahoře trošku ztratil, před posledním mezičasem něco nahnal zpět, ale dole byl opět o něco pomalejší než Alexis Pinturault, který bude dnes nejhůře druhý. Švýcar ale tak jako tak bude na *bedně*, aktuálně je v cíli druhý. No a vidíme další obrovskou radost!
     
    2
    Daniel Yule byl za Pinturaultem o nejmenší možný mezičas – o setinku sekundy!
     
    3
    Alexis Pinturault jel oproti Zenhäuserovi výrazně lépe. Zatímco Švýcar od začátku ztrácel ze svého mezičasu na Schwarze, ale nakonec byl i tak rychlejší, tak tento Francouz jde na jasné první místo, když naopak od první branky zrychloval a zrychloval. Nejlepší jízda druhého kola a jasné první místo s náskokem 1,04 sekundy!
     
    4
    A po dalších sedmi závodnících vidíme změnu na první pozici! Ramon Zenhausern sice mezičas od mezičasu ztrácel, ale ve finiši je i tak první s náskokem 34 setin! Obrovská radost stříbrného medailisty z olympiády, který svojí hůlku vystřelil do vzduchu. Dnes bude nejhůře čtvrtý a jeho radost je pochopitelná!
     
    4
    Ramon Zenhäusern měl ve startovním boxu náskok 1,15 sekundy, což už je opravdu hodně.
     
    Jízda je na okamžik přerušena, než se upraví branky.
     
    5
    Henrik Kristoffersen z Norska potvrzuje, že jeho forma před světovým šampionátem není vůbec optimální. Ačkoliv měl na Marco Schwarze nahoře k dobru sekundu, po několika málo brankách byl zbrklý v nájezdu do jedné z branek a to vyplynulo v dalšího špicara. Jen rozhození rukami pro Nora, to je asi tak všechno, co může dělat.
     
    6
    A Marco Schwarz vede i nadále. André Myhrer totiž projel jen prvním mezičasem. Při přechodu byl pak tento švédský závodník rozhozen, nevyjel dobře z jedné z branek, chytil špicara a je venku.
     
    7
    Ne, spodní část trati – v úseku od posledního mezičasu do cíle – je extrémně zrádná. Posuďte sami. V polovině druhého kola měl Christian náskok už 64 setin a v klidu směřoval na první místo. Poté se sice jeho čas k dobru o polovinu snížil, ale stále náskok měl. Jenže dole to bylo hodně špatné, někde tam byla chyba, nedostal se technicky úplně dobře do posledních branek a rázem z toho byla sekunda navíc. No, to jsou mi časy. Tak jako tak je Hirschbühl šestý.
     
    7
    Pětapadesát setin k dobru v podání Christiana Hirschbühla už je poměrně dost. Jistí tak je, že po jeho jízdě bude ve vedení Rakušan.
     
    8
    Brit měl nahoře oproti Schwarzovi k dobru 39 setin, ale již během prvního mezičasu o náskok přišel. Na druhém ztrácel čtvrt sekundy, ale poté předvedl výborné zrychlení a na posledním úseku měl manko jen tří setin, což je prakticky nic! Jenže dole se dostal na patky lyží a to ho stálo hned šest desetin, v konfrontaci s výborným závěrem Marco Schwarze. Až pátá pozice.
     
    8
    Poslední osmičku začíná Dave Ryding.
     
    Průběžné pořadí po 22 závodnících ze 30:
    1. Marco Schwarz (AUT) 1:47,40
    2. Albert Popov (BUL) +0,38
    3. Marc Digruber (AUT) +0,51
    4. Felix Neureuther (GER) +0,64
    5. Žan Kranjec (SLO) +0,82
    6. Manfred Mölgg (ITA) +0,83
    7. Michael Matt (AUT) +0,93
    8. Julien Lizeroux (FRA) +1,04
    9. Alexander Chorošilov (RUS) +1,13
    10. Alex Vinatzer (ITA) +1,39.
     
    9
    Půjde, to bylo jasné už na prvním mezičasu, kde Ital ztratil na Rakušana půl sekundy. Byť poté jeho manko až tolik nenarůstalo, finiš se Mölggovi vůbec nepovedl, ztratil dalších pět desetin a propadá se na šesté místo.
     
    9
    Půjde do závěrečné osmičky Marco Schwarz jako vedoucí muž? Na to nám odpoví Manfred Mölgg.
     
    10
    Je to jasné, Marco Schwarz je určitě v první desítce! Další Rakušan Marc Digruber totiž nezajel dobrou jízdu a v cíli je na průběžném třetím místě se ztrátou půl sekundy.
     
    10
    Marc Digruber by asi na Schwarze neměl stačit, byť měl náskok 15 setin. A to se také na prvním i druhém mezičasu ukazuje, na svého krajana totiž ztrácí již 42 setin.
     
    11
    Marco Schwarz měl na Popova náskok 14 setin, který během prvních dvou mezičasů navýšil na čtyři desetiny. Pořádně se do toho opřel, pak přišla maličká ztráta a na posledním mezičasu se rázem dostal o dvě setinky za Bulhara. Jenže na závěr se před domácími příznivci vybičoval a kotel fanoušků bouří, protože domácí závodník jde o 38 setin do vedení!
     
    12
    Bylo to velmi velmi velmi těsné, ale Albert Popov se minimálně o jednu příčku posune dopředu! Proč? Jelikož velezkušený Felix Neureuther se držel na dostřel Bulharovi, ale dole už ztratil o maličko více a jeho ztráta je čtvrt sekundy. Ale Němec je spokojený a fanoušci mu aplaudují. Neureuther ukazuje na srdce, že tohle je jeho oblíbený závod, a klaní se početnému diváctvu. Že by loučení?
     
    13
    Po patnácti závodnících se mění první místo a Albert Popov má extrémní radost. Druhou nejlepší jízdou se tento výškou nevelký závodník dostává do vedení, když Žana Kranjece překonal o 44 setin! Další parádní výkon tohoto Bulhara.
     
    14
    Jenže náskok Štefana Hadalina na třetím mezičasu znát nebudeme. Několik branek před koncem totiž chytil špicara a je také venku. Tohle byla asi nekoncentrovanost slovinského závodníka stála Slovince první dvě místa na stupních vítězů.
     
    14
    Stefan Hadalin měl nahoře už značný náskok na Kranjece. Na prvním mezičasu vede s náskokem 99 setin, poté ztratil jen osm setinek a tohle je jízda na první místo!
     
    15
    Jonathan Nordbotten jel výborně, možná i na první místo. Jenže krátce za prvním mezičasem byl totálně vystřelen z trati. Byť rychle zastavil a vrátil se, rázem z toho byly tři a půl sekundy navíc. Nor je v cíli hodně rozezlen, je totiž předposlední – dvanáctý. Byť svůj výpadek zvládl výborně a ihned se vrátil na trať, určitě myslel na více. Ale na rozdíl od Juana Del Campa bude klasifikován.
     
    Průběžné pořadí po polovině druhého kola:
    1. Žan Kranjec (SLO) 1:48,22
    2. Michael Matt (AUT) +0,11
    3. Julien Lizeroux (FRA) +0,22
    4. Alexander Chorošilov (RUS) +0,31
    5. Alex Vinatzer (ITA) +0,57
    6. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +0,63
    7. Loïc Meillard (SUI) +0,71
    8. Tanguy Nef (SUI) +0,82
    9. Johannes Strolz (AUT) +1,16
    10. Timon Haugan (NOR) +1,24
    11. Dominik Stehle (GER) +1,44
    12. Juan Del Campo (ESP) +10,57
    Istok Rodes, Elias Kolega a Victor Muffat-Jeandet nedokončili
     
    16
    První polovinu startovní listiny uzavírá Alex Vinatzer. A je to hodně podobná jízda jako u Fosse-Solevåga, jinými slovy nedobrá. Ital je ale hodně mladý a průběžné páté místo pro něj bude znamenat hodně zkušeností.
     
    17
    Sebastian Foss-Solevåg se musí spokojit v cíli až s pátým místem. Na prvním mezičase ještě vedl, což je pochopitelné, jelikož měl na Kranjece velký náskok. Poté ale nepředváděl technicky úplně učesaný slalom, takže není divu, že se takto propadl. Na Kranjece ztratil 63 setin.
     
    18
    Elias Kolega vypadává. Na prvním mezičase už ztratil svůj náskok na Kranjece, jelikož udělal dílčí chybu. Na druhém mezičasu měl navíc již devět desetin, poté si najel špatně do branky, koupil špicárka a jde ven. Rodes i Kolega, oba Chorvati, dnes na bodech nebudou, což je pro ně škoda.
     
    18
    Dalš dělené umístění. Osmnáctý byl po prvním kole Julien Lizeroux. Zkušený francouzský závodník ale také nedokázal porazit Kranjece, který tak jde do první dvacítky, a a ni Michaela Matta. Průběžné třetí místo a Slovinec se do kamery jakožto vedoucí závodník hodně usmívá.
     
    20
    Těžko říct, těžko říct, nicméně trať ve Schladmingu velmi dobře zná a nyí se dostává před Loïc Meillarda na třetí místo. Také u něj aktuální umístění odráží pořadí jeho jízdy druhého kola. Rus ztratil na Kranjece jen 31 setin a může mít po hodně dlouhém čase důvod ke spokojenosti.
     
    20
    Alex Chorošilov, to je také velké překvapení, že tento nedávno výborný Rus vůbec prošel dále. Že by se mu dařilo vrátit ke světlým zítřkům?
     
    20
    Michael Matt bojoval o to, aby sesadil Žana Kranjece. Na prvním mezičasu s ním ještě vedl, poté měl ztrátu jen desetinu sekundy. Dole i přes veškerou snahu nedokázal Slovince, který zatím první kolo zajel opravdu nejlépe, stáhnout a je tak druhý. A druhý nejlepší byl i jeho výkon ve finále.
     
    20
    Dělené dvacáté místo vybojoval v prvním kole Michael Matta a tady je jasné, že na tribunách bude opět vřava!
     
    22
    Také Timon Haugan určitě nečekal, že bude po prvním kole takhle vysoko. Bohužel i on na začátku chyboval, ale ne tak výrazně, jako třeba Juan Del Campo. Závodník se startovním číslem 58 komplikace zvládl a nakonec se držel se ztrátou kolem sekundy. Dole ale ještě něco nabral a jde tak na šesté místo, čímž poráží jen právě zmiňovaného Španěla, který se musel do jedné z branek vracet.
     
    23
    Ale ani tady to nebude stačit na Žana Kranjece a Slovinec se posouvá výrazně kupředu. Johannes Strolz totiž udělal v poslední pasáži kvantum nepřesností, navíc vytrhl jednu z branek, a v cíli je na čtvrtém místě. Hodně rozháraný slalom a Strolz je rád, že je v cíli na bodech.
     
    23
    Domácí tribuny jsou na nohou, ve druhém kole totiž vidí prvního rakouského závodníka, kterým je Johannes Strolz.
     
    23
    Loïc Meillart si určitě představoval, že po prvním kole bude výše než na děleném třiadvacátém místě. Ale Schladming mu nevyšel a nevyjde mu ani druhé kolo, kde zajel až třetí nejrychlejší čas z pěti závodníků. Stačí to sice na druhé místo, ale na Kranjece ztratil 71 setin.
     
    25
    Dominik Stehle na rozdíl od předešlých dvou závodníků dokázal úspěšně finišovat, jenže Kranjece ani Nefa nepřekonává! Němec jde až na průběžné třetí místo se ztrátou 1,44 sekundy.
     
    26
    A také Victor Muffat-Jeandet nedojede do cíle. Dostal se jen na druhý mezičas, kde ztrácel již 33 setin, a poté nedokázal projet brankou.
     
    27
    Istok Rodes je mimo hru, po pár brankách udělal chybu a poté zcela vypadl.
     
    A řekl bych, že to Juanu Del Campovi na body stačit nebude, protože 108% času vítěze je aktuálně 1:56,87 sekundy a Španěl má již o dvě sekundy více...
     
    28
    Je to určitě obrovské překvapení i pro Slovince, protože se do druhého kola dostal se startovním číslem 73. Ale povedlo se a nyní je v cíli na prvním místě! Sledovali jsme jasně nejlepší jízdu prvního kola a Žan Kranjec tak vede o 71 setin před Tanguy Nefem.
     
    Tanguy Nef jel tak extrémně, že svojí jízdou vytrhl jednu z tyčí. Ta je ale hodně rychle opravená a na startu je Žan Kranjec.
     
    29
    Je jasné, že Tanguy Nef povede určitě o hodně. Ne, že by to byla z jeho strany excelentní jízda, ale prostě Del Campo udělal velkou chybu. Švýcar je v čele o 9,75 sekundy.
     
    30
    Čas Španěla je 1:58,79. Pro španělského závodníka je jeho chyba na začátku určitě smůlou. Uvidíme, zda to na body bude či nikoliv.
     
    30
    Juan Del Campo chyboval hned v jedné z prvních branek a vybírá si asi daň za to, že potřebuje druhé kolo zejména dokončit. Je třeba, aby se i se ztrátou vešel do 108% časi vítězného lyžaře.
     
    Start
    Druhé kolo bylo zahájeno.
     
    První kolo zvládl nejlépe Marcel Hirscher, který má poměrně značný náskok. Na prvním místě totiž vede o 99 setin před Švýcarem Danielem Yulem, třetí je o další setinu sekundy "horší" Alexis Pinturault. Velkým překvapením je i postup španělského slalomáře Juana Del Campa, naopak výbornou formu stále překvapuje Bulhar Albert Popov, jenž je na děleném třináctém místě.

    Bohužel do druhého kola nepostoupil český závodník Ondřej Berndt ani dva slovenští slalomáři Adam Žampa či Matej Falát.
     
    Pořadí po prvním kole:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 52,29
    2. Daniel Yule (SUI) +0,99
    3. Alexis Pinturault (FRA) +1,00
    4. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,09
    5. Henrik Kristoffersen (NOR) +1,15
    6. André Myhrer (SWE) +1,43
    7. Christian Hirschbühl (AUT) +1,60
    8. Dave Ryding (GBR) +1,76
    9. Manfred Mölgg (ITA) +1,81
    10. Marc Digruber (AUT) +2:00
    11. Marco Schwarz (AUT) +2,15
    12. Felix Neureuther (GER) +2,26
    13. Albert Popov (BUL) +2,29
    13. Stefan Hadalin (SLO) +2,29
    15. Jonathan Nordbotten (NOR) +2,43
    16. Alex Vinatzer (ITA) +2,53
    17. Sebastian Foss-Solevaag (NOR) +2,54
    18. Elias Kolega (CRO) +2,55
    18. Julien Lizeroux (FRA) +2,55
    20. Michael Matt (AUT) +2,66
    20. Alexandr Chorošilov (RUS) +2,66
    22. Timon Haugan (NOR) +2,67
    23. Johannes Strolz (AUT) +2,79
    23. Loïc Meillard (SUI) +2,79
    25. Dominik Stehle (GER) +2,81
    26. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +2,83
    27. Istok Rodeš (CRO) +2,86
    28. Žan Kranjec (SLO) +2,99
    29. Tanguy Nef (SUI) +3,10
    30. Juan Del Campo (ESP) +3,13
    ...
    48. Adam Žampa (SVK) +4,66
    Ondřej Berndt (CZE)
    Matej Falat (SVK) obanedokončili
     
    Průběžné pořadí světového poháru ve slalomu:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 576 bodů
    2. Clement Noël (FRA) 401 b.
    3. Henrik Kristoffersen (NOR) 369 b.
    4. Daniel Yule (SUI) 336 b.
    5. Marco Schwarz (AUT) 306 b.
     
    Průběžné pořadí světového poháru:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 1116 bodů
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) 671 b.
    3. Alexis Pinturault (FRA) 652 b.
    4. Dominik Paris (ITA) 550 b.
    5. Vincent Kriechmayr (AUT) 515 b.
    ...
    104. Adam Žampa (SVK) 24 b.
    125. Andreas Žampak (SVK) 11 b.
    143. Jan Zabystřan (CZE) 4 b.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u druhého kola mužského slalomu ve Schladmingu. V okamžiku, jak budeme vědět výsledky prvního kola včetně postupové třicítky, budeme Vás informovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:45.

    Tomáš Lysý

    Konečné pořadí:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 1:44,81
    2. Alexis Pinturault (FRA) +1,21
    3. Daniel Yule (SUI) +1,60
    4. Ramon Zenhäusern (SUI) +2,25
    5. Marco Schwarz (AUT) +2,59
    6. Albert Popov (BUL) +2,97
    7. Marc Digruber (AUT) +3,10
    8. Felix Neureuther (GER) +3,23
    9. Dave Ryding (GBR) +3,28
    10. Christian Hirschbühl (AUT) +3,29
    11. Žan Kranjec (SLO) +3,41
    12. Manfred Mölgg (ITA) +3,42
    13. Michael Matt (AUT) +3,52
    14. Julien Lizeroux (FRA) +3,63
    15. Aleksandr Chorošilov (RUS) +3,72
    16. Alex Vinatzer (ITA) +3,98
    17. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +4,04
    18. Loïc Meillard (SUI) +4,12
    19. Tanguy Nef (SUI) +4,23
    20. Johannes Strolz (AUT) +4,57
    21. Timon Haugan (NOR) +4,65
    22. Dominik Stehle (GER) +4,85
    23. Jonathan Nordbotten (NOR) +6,15
    24. Juan Del Campo (ESP) +13,98
    Istok Rodeš
    Elias Kolega
    Stefan Hadalin
    André Myhrer
    Victor Muffat-Jeandet
    Henrik Kristoffersen
    - nedokončili
    Průběžné pořadí po 22 závodnících ze 30:
    1. Marco Schwarz (AUT) 1:47,40
    2. Albert Popov (BUL) +0,38
    3. Marc Digruber (AUT) +0,51
    4. Felix Neureuther (GER) +0,64
    5. Žan Kranjec (SLO) +0,82
    6. Manfred Mölgg (ITA) +0,83
    7. Michael Matt (AUT) +0,93
    8. Julien Lizeroux (FRA) +1,04
    9. Alexander Chorošilov (RUS) +1,13
    10. Alex Vinatzer (ITA) +1,39.
    Průběžné pořadí po polovině druhého kola:
    1. Žan Kranjec (SLO) 1:48,22
    2. Michael Matt (AUT) +0,11
    3. Julien Lizeroux (FRA) +0,22
    4. Alexander Chorošilov (RUS) +0,31
    5. Alex Vinatzer (ITA) +0,57
    6. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +0,63
    7. Loïc Meillard (SUI) +0,71
    8. Tanguy Nef (SUI) +0,82
    9. Johannes Strolz (AUT) +1,16
    10. Timon Haugan (NOR) +1,24
    11. Dominik Stehle (GER) +1,44
    12. Juan Del Campo (ESP) +10,57
    Istok Rodes, Elias Kolega a Victor Muffat-Jeandet nedokončili
    Pořadí po prvním kole:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 52,29
    2. Daniel Yule (SUI) +0,99
    3. Alexis Pinturault (FRA) +1,00
    4. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,09
    5. Henrik Kristoffersen (NOR) +1,15
    6. André Myhrer (SWE) +1,43
    7. Christian Hirschbühl (AUT) +1,60
    8. Dave Ryding (GBR) +1,76
    9. Manfred Mölgg (ITA) +1,81
    10. Marc Digruber (AUT) +2:00
    11. Marco Schwarz (AUT) +2,15
    12. Felix Neureuther (GER) +2,26
    13. Albert Popov (BUL) +2,29
    13. Stefan Hadalin (SLO) +2,29
    15. Jonathan Nordbotten (NOR) +2,43
    16. Alex Vinatzer (ITA) +2,53
    17. Sebastian Foss-Solevaag (NOR) +2,54
    18. Elias Kolega (CRO) +2,55
    18. Julien Lizeroux (FRA) +2,55
    20. Michael Matt (AUT) +2,66
    20. Alexandr Chorošilov (RUS) +2,66
    22. Timon Haugan (NOR) +2,67
    23. Johannes Strolz (AUT) +2,79
    23. Loïc Meillard (SUI) +2,79
    25. Dominik Stehle (GER) +2,81
    26. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +2,83
    27. Istok Rodeš (CRO) +2,86
    28. Žan Kranjec (SLO) +2,99
    29. Tanguy Nef (SUI) +3,10
    30. Juan Del Campo (ESP) +3,13
    ...
    48. Adam Žampa (SVK) +4,66
    Ondřej Berndt (CZE)
    Matej Falat (SVK) obanedokončili

    Průběžné pořadí SP ve slalomu:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 576 bodů
    2. Clement Noël (FRA) 401 b.
    3. Henrik Kristoffersen (NOR) 369 b.
    4. Daniel Yule (SUI) 336 b.
    5. Marco Schwarz (AUT) 306 b.

    Průběžné pořadí SP:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 1116 bodů
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) 671 b.
    3. Alexis Pinturault (FRA) 652 b.
    4. Dominik Paris (ITA) 550 b.
    5. Vincent Kriechmayr (AUT) 515 b.
    ...
    104. Adam Žampa (SVK) 24 b.
    125. Andreas Žampak (SVK) 11 b.
    143. Jan Zabystřan (CZE) 4 b.
    bahis siteleri