Vítkovice – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
Havířov – Pardubice 2:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 12:2 (kon.) | Třemošná – K. Vary 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 4:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 2:4 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 2:7 (kon.)
Slavia – Liberec 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:2, 2:1, 0:1 - N 0:1)
HC Kobra Praha
Čtvrtek 31.01.2019, 17:40 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    60:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Také čtvrtý bod berou Pražená, kteří na sebe poskákali jako naši hokejisté v Naganu! Pirátům se nepodařilo rozehrál podél mantinelu a puk zachytil Stanislav Tichý. Ten okamžitě přihrál před branku, kde si Lukáše Malanta vychutnal FILIP SEKULA. Asistence: Stanislav Tichý.
     
    57:58
    Po chybě za chomutovskou brankou se před brankou zjevil osamocený Matěj Kvasnička, který se bekhendem po ledě snažil překonat Lukáše Malanta, ale trefil jen jeho beton.
     
    54:14
    Jan Lederer přebruslil domácího obránce a zadovkou přihrál na zcela volného Jakuba Strnada! Autor posledního gólu potáhl černou gumu a mířil mezi ruku a tělo brankáře, ovšem Lukáš Malant mezeru rychle utěsnil.
     
    52:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na chomutovské straně střílel od modré čáry David Martínek, jehož pokus brankáři vypadl. K dorážce se dostal Jan Ekrt, který nepřehodil beton. Protiakce Kobry ale už brankou Končí. Jakub Tůma přihrál před branku, kde se nacházel osamocený LUKÁŠ STRNAD, který posílá Pražany zpátky do dvoubrankového vedení. Asistence: Jakub Tůma.
     
    48:55
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Bucek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    43:15
    Od pravého mantinelu mířil puk na hranici brankoviště, kde se nacházel Filip Sekula. Hráč Kobry nastavil jen hůl a kotouč se od ní odrazil vedle levé tyče chomutovské klece!
     
    42:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., podrážení).
     
    42:50
    U mantinelu se srazili dva domácí hráči. Před branku se nacpal Jen Halfer, jehož vychytal domácí brankář. Ovšem Kobra si zahraje v početní výhodě.
     
    38:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    A už je to znovu pouze o gól! Jan Spudich přejel modrou čáru a předal kotouč na ONDŘEJE ČECHA, který se dostal k bekhendové střele, kterou překonal Filipa Tučka. Asistence: Jan Spudich a Tadeáš Svoboda.
     
    37:31
    Na levém kruhu zůstal zcela osamocený Ondřej Príhoda, který měl dost času, a tak v klidu zvedl hlavu. Jenže jeho pokus skončil jen těsně vedle pravé šibenice.
     
    34:05
    Hned po vhazování se do šance hnal Jan Spudich, který mohl rychle snížit. Chomutovský útočník byl sám na hranici brankoviště, ale trefil jen brankářův beton.
     
    33:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po levé straně do pásma projel Matěj Kvasnička, který přihrál před branku, kde se nacházel STEFAN RAJILIČ. Akce hostujícího útočníka byla zakončená bekhendem a vrací Kobře dvoubrankové vedení. Asistence: Matěj Kvasnička a Lukáš Strnad.
     
    33:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po zásluze je sníženo a Chomutov se vrací do hry o vítězství! K odraženému kotouči se mezi kruhy dostal JIŘÍ KULICH, jenž černou gumu nejprve objel a pak skvělou střelou o tyč zaznamenal branku. Asistence: Ondřej Príhoda a David Martínek.
     
    30:04
    Od levého mantinelu dostal přihrávku Filip Sekula, jenž se snažil o kličku do protipohybu brankáře, kterého v další obrovské šanci trefil. Lukáš Malant se nyní útočníkovi výborně vrhl pod nohy a drží pro Chomutov naději na body.
     
    28:50
    U pravé tyče se nacházel zcela osamocený Lukáš Strnad, jenž z otočky se snažil uklidit puk do vzdálenější části branky. Ovšem místo třetí branky byla k vidění jen spálená šance Pražanů.
     
    24:51
    Snad poprvé v třetině se Kobra dostala před branku Chomutova. Mezi kruhy našel odražený puk Jakub Svoboda, jenž v dobré pozici branku minul. Poté ještě přišlo nepřesné zakončení, které zamířilo jen do zadního mantinelu.
     
    23:34
    Chomutovští dál drží soupeře pod tlakem. Další pokus od modré čáry tečoval mezi kruhy Ondřej Čech, který poslal kotouč jen těsně vedle branky. Filip Tuček se nyní nacházel v podřepu a byl vystaven do role diváka.
     
    20:27
    Piráti hned zamkli soupeře před jeho brankou, od modré čáry vystřelil David Martínek, jehož pokus proskákal jen těsně vedle pravé tyče.
     
    19:38
    Do samostatného úniku se hnal Lukáš Koblížek, jehož pokus z mezikruží minul pravou tyč hostující svatyně. To je další velká šance domácího celku, který zatím trpí nulovou produktivitou.
     
    16:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla smolná pro Chomutov a velice šťastná pro Pražany! Tomáš Bucek přihrál před branku, odkud v pádu zakončil FILIP SEKULA, jenž pod betonem gólmana procedil černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Bucek.
     
    11:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Šedesátá branka Pražanů právě přišla, a tak se Kobra ujímá vedení! Jakub Tůma od levé tyče přihrál mezi kruhy, kde se nacházel JAKUB TŮMA, jehož pokus ke vzdálenější tyči poprvé mění skóre zápasu. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    06:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Príhoda – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Jan Ekrt.
     
    05:25
    Mezi kruhy si najel Jiří Kulich, jehož pokus brankáři vypadl. Sám chomutovský střelec akci dojel, ale dorážkou Filipa Tučka nepřekonal. Hostující brankář totiž do střely výborně skočil a je hrdinou okamžiku.
     
    04:40
    Od modré čáry se napřáhl Dominik Perný, jenž nabídl kotouč na teč. Do dráhy letu puku vložil hůl Tadeáš Svoboda, jenže brankář Kobry opět zasahuje.
     
    02:10
    Tadeáš Svoboda přihrával do předbrankového prostoru, kde se nacházel Lukáš Koblížek. Ten mohl přehodit brankáře a otevřít stav duelu, jenže přestřelil ve vyložené šanci i hostující svatyni.
     
    01:06
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Denis Valenta – 2 min., podrážení).
     
    Kvůli problémům s elektronickým zápisem se start duelu zhruba o deset minut zpozdí!
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 34. Kulich (Príhoda, Martínek), 39. Čech (Spudich, T. Svoboda) – 12. Valenta (J. Svoboda), 17. Sekula (Bucek), 34. Rajilič (Kvasnička, Strnad), 53. Strnad (Tůma), 61. Sekula (Tichý)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Němec, Frollo, Perný, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt
    HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Stejskal, Šesták, Mašek, Bartoň, Bucek – Tůma, J. Svoboda, Král, Rajilič, Tichý, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička

    Rozhodčí: Místecký – Holada, Domský
    bahis siteleri