Německo – Česko 0:19 (0:1 po s.n.) | Dánsko – Česko 3:4 (kon.)
konec
Dánsko
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Česko
Pátek 01.02.2019, 18:00 • OSiR Arena, Nowy Tomysl, Polsko • Přípravný zápas (junioři)
     
    59:56
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Ještě tu máme snížení od Dánska. SIMON LEHNERT rozehrál standardní situaci ihned po odpískání. Na vlastní polovině se opřel do balonku a překvapil úplně všechny. Míček skončil až za zády Kříže.
    Bez asistence.
     
    59:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    JONÁŠ KREYSA si vyběhl s balonkem na polovinu hřiště, napřáhl a trefil se přesně do šibenice.
    Asistence: Filip Langer.
     
    54:01
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A závěr zápasu bude ještě velké drama, jelikož Dánsko snižuje na rozdíl jediné branky. Z pravé strany se míček dostal na střed na MIKKELA BEJAMINA CHRISTENSENA, který střelou z první prostřelil Kříže.
    Asistence: Jonas Nordheim.
     
    31:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP LANGER dostál pověsti střelce a prosazuje se i v zápase s Dány. Langer to vzal středem hřiště, natáhl si balonek na bekhend a zamířil přesně do odkryté části branky.
    Asistence: Matěj Havlas.
     
    22:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi jsou opět ve vedení. Od levého mantinelu napřáhl k pořádné pumelici PATRIK ŠEBEK a jeho střela se zastavila až o síťku za brankářem Eierstedem.
    Asistence: Dalibor Švéda.
     
    18:58
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    MATHIAS GLASS se zapisuje do listiny střelců a je prvním hráčem, který na Polish Cupu překonal českou obranu. Stalo se tak z trestného střílení, kdy si výborně rozhýbal Kříže a následně se trefil bekhendem naprosto přesně.
    Bez asistence.
     
    01:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na první branku v zápase se nečekalo vůbec dlouho. Po 79 vteřinách nahazoval před branku míček Ondřej Sádlo a do branky ho dorazil FILIP FORMAN.
    Asistence: Ondřej Sádlo.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 19. Glass (TS), 55. Christensen (Nordheim), 60. Lehnert – 2. Forman (Sádlo), 23. Šebek (Švéda), 32. Langer (Havlas), 60. Kreysa (Langer)


    Dánsko: Eiersted (Have) – Jespersen, Mathiassen, Sorensen, Lehnert, Nielsen J.H., Brixager, Bidstrup-Mynster – Nordheim, Christensen, Jensen – Glass, Handgaard, Nielsen F. – Hojmark, Carlsen, Moller – Kajgaard, Nielsen R.S.
    Česko: Kříž (Haleš) – Malina, Sládeček, Strnad, Sádlo, Koláčný, Doubek, Kůra – Havlas, Langer, Kreysa – Buršík, ŠindlerForman – Šebek, Švéda, Spilka – Netrefa, Boček.

    Rozhodčí: Burek, Czarnecki

    Diváci: 120
    bahis siteleri