Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference 1. FC Slovácko (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference 1.SC Znojmo FK (kon.) | Tisková konference MFK Karviná (kon.)
konec
Tisková konference FC Viktoria Plzeň

Středa 06.02.2019, 12:30 • Tiskové centrum v Doosan Areně, Plzeň • Tiskové konference
     
    Tisková konference FC Viktoria Plzeň je u konce, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek dne! (13:04:25)
     
    Tomáš Paclík (prezident FCVP): Je to úžasná věc, když vidím, že se zvyšují čísla v registrech dárců, budeme v projektu pokračovat a dále se o akci bavit s fanoušky.
     
    Pavel Jindra (zástupce organizace NTKD): Viktoria Plzeň od vznešených slov přešla k činům a dokázali na své dresy v Lize mistrů dát logo charitativní organizace. Mezi etiky se zařadili mezi evropské velkokluby, po nesmírně složitých administrativních záležitostech se logo NTKD dostalo na dresy.
     
    Nyní probíhá předávání dresů dražiteli a panu Pavlu Jindrovi, zástupci NTKD, peníze z dražby půjdou právě na tuto nadaci.
     
    Adolf Šádek (generální manažer FCVP): Byli jsme zaskočení, že jsme do jednání o odchodu Michaela Krmenčíka vstoupili během jeho rekonvalescence. Nechtěli jsme ho prodat, ale bylo to naplnění slibu, kdy jsme mu slíbili, že pokud přijde zajímavá nabídka, přejdeme k ní. Ale rychle jsme jí opustili, protože nebyly naplněné podmínky. Až do doby, kdy se Michael naplno zotaví, se nebudeme žádnou nabídkou zabývat.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Ambice máme, chceme bojovat i za český koeficient v evropských pohárech, my i Slavia máme trochu nůž na krku, abychom získali pro další roky co nejlepší pozici po evropské soutěže. Budeme Slavii držet palce, aby dopadla co nejlépe, snad to tak bude i naopak.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Přiznám se, že zatím nevím, kdo začne jako jednička. Tuším, ale debatu s gólmanem trenérů Martinem Ticháčkem budeme mít až před ostrým zápasem.
     
    Adolf Šádek (generální manažer FCVP): Je moc dobře, že je klid zbraní, všichni se respektujeme, ale soutěž ještě nezačala, takže se něco určitě objeví. Doufám, že fotbal nebude na jaře sám sobě nepřítelem, ať vyhrajeme, i když je to klišé, ten nejlepší.
     
    Roman Hubník (kapitán FCVP): Ve Španělsku jsme se soustředili jen na nás, až po utkání v Mladé Boleslavi budeme analyzovat Dinamo Záhřeb.
     
    Roman Hubník (kapitán FCVP): Každý fotbalista je rád, když je příprava krátká, už se všichni těšíme na zápasy. Příprava byla jen jedna, takže jsme všichni spokojení.
     
    Adolf Šádek (generální manažer FCVP): S ohledem na to, že se o tom dlouho hovoří, tak na vytvoření B-týmu jsme připravení. Kádr budeme mít také připravený, bude se opírat o mladé hráče, které trénuje Pavel Horváth, zaskočit se nenecháme.
     
    Adolf Šádek (generální manažer FCVP): Obavy jeden o druhého už jsme si vyříkali, trenér je profík, práci v klubu mít po sezóně určitě, ať skončíme jakkoliv. Nabídky dostává, ale nikdy jsme po jeho návratu nemluvili. Já se nebojím, že odejde, kdyby se tak stalo, jsem nachystaný.

    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): V průběhu podzimu se objevily informace, kolik mám nabídek, ale nic z toho nebyla pravda.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Chtěli jsme posílit ofenzivu, protože v závěru podzimu jsme v ní neměli tolik variant. Beauguel i Kayamba do týmu zapadli velice dobře, někteří dokonce nastoupí v prvním kole v základ. Konkurence v útoku a vepředu se zvýšila, což je pro ofenzivní varianty jedině dobře.
     
    Adolf Šádek (generální manažer FCVP): Příchod Ladislava Krejčího z Brna ještě není dotažený, jednání budeme finalizovat, ale až se přestup dotáhne, zůstane hráč určitě ještě v Brně.
     
    Adolf Šádek (generální manažer FCVP): Peníze, které klub vydělal, budeme zase investovat do klubu. V časovém horizontu se do něj někdy vrátí, stoprocentně se do klubu vrátí.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Nervózní nejsem, příprava je příprava, soutěžní zápasy jsou zase úplně jiné.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Měli jsme na podzim zdravotní problémy, někteří hráči absolvovali operace. Nejhůře je na tom Krmenčík, ten začne až někdy v dubnu/květnu. Těžší a složitější je to u Dana Koláře, který bude čekat asi ještě nějaký měsíc, než se zapojí do přípravy. Řezník již trénuje s týmem, Kopic má zvrtnutý kotník, stejně jako Erik Pačinda, oba se budou ještě chvíli léčit, Pačinda se do přípravy zapojí dříve.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Slavia a my jsme momentálně asi favority na titul, ale v novém formátu ligy všechno může dopadnout všelijak.
     
    Tomáš Paclík (prezident FCVP): Po podzimu hrajeme dvě soutěže, kde chceme být úspěšní. V domácí lize chceme bojovat o titul, v Evropské lize, kde máme velice těžký los, chceme i tak bojovat o postup.
     
    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP): Trénovali jsme ve dvou blocích, v Plzni a ve Španělsku. Věřím, že budeme připraveni na začátku jarní části tak, abychom potěšili fanoušky.

    Jan Picka

    bahis siteleri