Mohuč – Leverkusen 1:5 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:5 (1:4)
Bayer Leverkusen
Pátek 08.02.2019, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    64. Julian BRANDT - 1:5
     
    64
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Jestli některý z domácích fandů věřil v zázrak, tak po této akci už to určitě neplatí! JULIAN BRANDT na sebe navázal několik hráčů, přitom vymyslel narážečku s Vollandem a ke dvěma asistencím přidal i svůj druhý gól! Obrana Mohuče byla opět naprosto vymazaná.
    43. Karim BELLARABI - 1:4
     
    43
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Krátce po velké šanci Mohuče padl už čtvrtý gól na druhém konci hřiště! Brosinski neustál souboj s Brandtem a Bayer se najednou dostal k přečíslení čtyři na dva. Hostující záložník roztáhl hru doprava na KARIMA BELLARABIHO a ten chirurgicky přesnou střelou k zadní tyči zvýšil už na 4:1.
    30. Julian BRANDT - 1:3
     
    30
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Bayeru! Kevin Volland dokonale pochopil úmysl JULIANA BRANDTA, kterému narazil balón za obranu. Hostující záložník pak vystřelil z první podél gólmana a zaznamenal svůj třetí gól v sezóně.
    20. Kai HAVERTZ - 1:2
     
    20
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Další rychlá akce už končí gólem a Bayer se vrací do vedení! Vše začalo nenápadnými vyhranými souboji ve středu hřiště od Wendella a Brandta. Ten potáhl míč po otevřené levé straně a přihrávkou pod sebe oslovil KAIE HAVERTZE, který chytře zakončil do Müllerova protipohybu.
    9. Robin QUAISON - 1:1
     
    9
    Mainz právě vstřelil branku!
    Tento duel slibuje opravdu zajímavou podívanou. Už v deváté minutě je srovnáno na 1:1! Brosinského centr z rohového kopu Hack nohou prodloužil k zadní tyči a dobře postavený ROBIN QUAISON už měl snadnou práci při zakončení.
    5. WENDELL - 0:1
     
    5
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Bayer udeřil ze své první šance a od páté minuty vede 1:0! Karim Bellarabi sklepl dlouhý centr směrem k brance a WENDELL velmi snadno doklepl míč do sítě. Všemu předcházela hodně zbytečná ztráta na půlící čáře, o kterou se zapříčinil právě střelec prvního gólu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Quaison (Hack) – 5. Wendell (Bellarabi), 20. Havertz (Brandt), 30. Brandt (Volland), 43. Bellarabi (Brandt), 64. Brandt (Volland)

    Karty:   38. Malong (MAI), 61. Quaison (MAI), 89. Barreiro (MAI) – 38. Bellarabi (LEV)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 7:9. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:5.
    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Brosinski, Bell (C), Hack, Aarón (62. Onisiwo) – Malong (55. Gbamin), Niakhaté, Boëtius (71. Holtmann), Barreiro – Mateta, Quaison.
    Náhradníci: Zentner – Gbamin, Holtmann, Maxim, Onisiwo, Öztunali, Ujah.

    Bayer Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, S. Bender, Wendell (78. Jedvaj) – Havertz (62. Baumgartlinger), Aránguiz, Brandt (81. Alario) – Bellarabi, Volland (C), Bailey.
    Náhradníci: R. Özcan – Alario, Baumgartlinger, Dragović, Jedvaj, Kohr, Paulinho.

    Rozhodčí: Schröder – Neitzel-Petersen, Gorniak

    Diváci: 21 905
    bahis siteleri