Kolín nad Rýnem – St. Pauli 4:1 (kon.) | Regensburg – Bielefeld 0:3 (kon.)
konec
SSV Jahn Regensburg
0:3 (0:2)
DSC Arminia Bielefeld
Pátek 08.02.2019, 18:30 • Continental Arena, Regensburg • 2. německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 21. kola druhé nejvyšší německé fotbalové soutěže. Od 18:30 se zaměříme na souboj Regensburgu s Arminií Bielefeld.
     
    Vzájemné zápasy
    BIE - REG 5:3
    REG - BIE 3:2
    BIE - REG 2:1
    BIE – REG 2:2
    REG – BIE 0:1
     
    Delegace
    Hlavní rozhodčí = Johann Pfeifer
    První asistent = Tim-Julian Skorczyk
    Druhý asistent = Viatcheslav Paltchikov
    Čtvrtý sudí = Manuel Bergmann
     
    Regensburg je podle mínění sázkových kanceláří mírným favoritem zápasu. Ve svých dvaceti odehraných duelech nasbíral na své konto celkem devětadvacet bodů. Tento zisk jej v tabulce druhé Bundesligy řadí na devátou pozici za osmou Bochum a před desáté Drážďany. Ve svém posledním střetnutí prohrál Regensburg před pěti dny na půdě momentálně pátého Kielu poměrem 0:2. Naposledy se z vítězství radoval 30. ledna při domácím duelu s aktuálně sedmým Paderbornem. Před svými fanoušky bral tři body za výhru 2:0 po brankách Thalhammera a Stolze.
     
    Arminia Bielefeld je druholigový německý celek, který si čeští sportovní příznivci mohou spojit s Pavlem Fořtem, který kdysi v tomto mužstvu působil. Fořt je taktéž bývalým útočníkem pražské Slavie či plzeňské Viktorie.
     
    Bielefeld najdeme v současném vydání druholigové bundesligové tabulky na jedenácté příčce. Na svého dnešního soupeře ztrácí pět bodů. Jeho nejlepším střelcem v letošní sezoně je šestigólový německý útočník Fabian Klos, který se v tomto druholigovém bundesligovém ročníku prosadil hned šestkrát.

    I on nastoupil do posledních dvou zápasů Arminie, kdy hosté dvakrát zvítězili. Nejprve vyhráli přestřelku v Drážďanech poměrem 4:3 díky vítěznému zásahu Bornera ze 79. minuty za stavu 3:3. Následně se představili na svém stadionu, kde si vyšlápli na momentálně vedoucí Hamburk a porazili jej 2:0, na čemž se svými góly podíleli Voglsammer a Yabo.
     
    Úvodní sestavy:

    SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Sörensen, Correia, Föhrenbach – George, Geipl, Thalhammer, Adamyan – Grüttner, Al Ghaddioui
    Náhradníci: Weis – Vrenezi, Palionis, Hein, Lais, Nietfeld, Stolze

    DSC Arminia Bielefeld: Moreno – Brunner, Behrendt, Salger, Hartherz – Edmundsson, Seufert, Prietl, Voglsammer – Yabo, Klos
    Náhradníci: Klewin – Piepper, Lucoqui, Christiansen, Weihrauch, Clauss, Staude

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Již od úvodních sekund je zřejmé, že na takovou atmosféru nejsme v české lize zvyklí a to se jedná o druhou nejvyšší německou soutěž.
     
    2
    Brunner vhodil aut z pravé strany, ale následovala okamžitě ztráta hostujícího celku, tentokráte budou mít výhodu vhazování domácí fotbalisté.
     
    2
    Correia si dával pozor a pomáhal si tělem na pravé straně před běžícím protihráčem, domácí obránce pouštěl míč za domácí branku, od které následně rozehraje kopačka Pentkeho.
     
    3
    George se omluvil Voglsammerovi za nedovolený zákrok na polovině hřiště a proti výroku hlavního arbitra vůbec neprotestoval.
     
    4
    Moreno si zahrál poprvé rukama ve velkém vápně a poté předvedl i hru nohama, když při rozehrávce plnil roli jakéhosi třetího stopera.
     
    4
    Nahrávku do levé poloviny hostujícího vápna uklidil vystupující obránce prvním dotekem mimo šestnáctku a míč vzápětí přistál až u kopaček Pentkeho na opačné straně hrací plochy.
     
    5
    Klos si zpracoval balón a přihrával na levou stranu, ale jeho pas byl až příliš rychlý, takže žádná složitá práce pro domácí obranu.
     
    6
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Brunner si seběhl na křižnou přihrávku na pravou stranu a už jej nikdo nechytil, následně odcentroval přes vyskakujícího Sörensena a zhruba na středu vápna přetlačil FABIAN KLOS bránícího hráč a hlavou o zem pod horní tyč překonal brankáře, který tou dobou stál uprostřed branky.
     
    8
    Yabo podpořil útok z levé strany a doběhl s míčem až do šestnáctky, kde získal rohový kop. U rohového praporku tak stojí Seufert se spoluhráčem.
     
    9
    Špatná přechodová fáze domácích vyústila v nepřesný kříž na pravou stranu a hosté tak mají zadarmo aut z vlastní poloviny.
     
    10
    K vidění byla zatím jedna střela branku, ale právě ta skončila až v síti.
     
    10
    Na útočné polovině si byl Al Ghaddioui vědom toho, že fauloval na ose hrací plochy Behrendta a svému soupeři pomohl ze země na nohy.
     
    11
    Po hostujícím držení na polovině hřiště ponechal hlavní rozhodčí výhodu, ve které si domácí celek připsal faul na Yaba a tu už jediný muž v modrém na hrací ploše zapískal.
     
    12
    Brunner byl s míčem v pravé části domácí poloviny již v zámezí a Thalhammer hned rukou reklamoval, že by měli domácí vhazovat. Hlavní rozhodčí měl stejný názor.
     
    13
    Hosté zaspali v obraně a nepokryli náběh Al Ghaddioua na pravou stranu vápna, následnou příhru na zadní tyč na Grüttnera před prázdnou branku poslal Behrendt nohou z hranice vápna na roh.
     
    14
    Aktivní presink domácích z levé strany nepřinesl nic zásadního, zřejmě Brunner otřel rozehru zprava o presujícího fotbalistu a následovat tak bude výkop Morena.
     
    15
    Correia kombinoval se spoluhráči z obrany až se přidal také Pentke a nakopl míč na parvou stranu, kde Grüttner byl v ofsajdu mezi dvěma bránícími fotbalisty.
     
    16
    Souhra domácích na pravé straně dopadla tak, že Geipl pravačkou vysoko přestřelil hostující branku. Moreno mohl jen zůstat stát ve svém vápně a sledovat míč letící tam, kam si hosté přáli.
     
    17
    Hartherz přešel přes prvního hráče na levé straně, posléze se mu do cesty postavil Sörensen. Hosté z křídla odcentrovali do vápna, ale tam byla značná převaha fotbalistů v červených trenýrkách a bílých dresech.
     
    18
    Domácí fanoušci chtěli, aby se pískalo proti hostující brance a vyvinuli společně s hráči tlak na hlavního arbitra, ten nakonec uznal, že si hosté počínali nedovoleně při souboji s Grüttnerem, který byl zasažený na pravé straně do nohy.
     
    19
    Geipl sdělil hráčům rukama číslo signálu, ale zakončení na přední tyč zapadlo do připravených rukavic Morena. Tohle byl naprosto jednoduchý zákrok pro hostujícího brankáře.
     
    20
    Al Ghaddioui se vyšplhal na středu vápna na centr z pravé strany a byl důraznější než Clauss, jenže střela hlavou mířila mimo branku. Útočník domácích se poté marně dožadoval toho, aby se pískal roh. Domníval se, že zmiňovaný bránící fotbalista se dotkl balónu jako poslední.
     
    21
    Na prstech jedné ruky byste spočítali střely v úvodních dvaceti minutách tohoto druholigového bundesligového střetnutí.
     
    22
    Rychlý kontrů zatím jako šafránů. Vidíme dost trpělivosti na domácích kopaček a trošku to připomíná jakýsi házenkářský postupný útok.
     
    23
    Yabo si podržel hezky míč v levé polovině vápna, jeho klička by se hodila i do futsalu a v obklíčení dvou protihráčů se postaral o roh.
     
    24
    Sörensen nemůže věřit tomu, že fauloval Klose na středu vápna, tohle je hodně přísná penalta!
     
    25
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Tahle penalta připomněla trošku Romela Lukua v dresu Chelsea při Evropském Superpoháru proti Bayernu Mnichov v Edenu před šesti lety! ANDREAS VOGLSAMMER se rozběhl hodně pomalu, měl zvednutou hlavu a pravačkou po zemi k pravé tyči ze svého pohledu pokořil Pentkeho. Ten vystihl stranu a natahoval ruce, co to šlo. Tak či onak – hosté vedou 2:0.
     
    27
    Grüttner chtěl obejít na levé straně Behrendta (BIE) a ten jej fauloval, načež mu sudí ukázal žlutou kartu, takže více než hodinu bude hrát na půdě Regenesburgu pod hrozbou vyloučení.
     
    28
    George to vzal na sebe z levé strany a míč (zřejmě) po teči zad útočícího Adamyana padal nad horní tyč.
     
    29
    Tak tohle je velká šance. Hosté protestují u pomezního rozhodčího, ale nahrávku z levé strany chytil domácí brankář do koše, nepřímý kop proti hostující brance.
     
    29
    Tak nakonec sudí svoje rozhodnutí změnil a nepřímý kop z toho nebude. Grüttner ještě debatoval s hlavním arbitrem, podal si s ním ruku.
     
    30
    Více se hraje spíše na hostující polovině a domácí mají více na svých kopačkách, jenže v té nejdůležitější statistice ztrácí dvě branky.
     
    31
    Klos absolvoval na pravé straně souboj s Correiou a obra hráči zůstali ležet na hrací ploše. Hlavnímu rozhodčímu dali najevo, že by bylo dobré přerušit hru. Oba fotbalisté jsou posléze v pořádku a poté, co domácí sportovně vrátí míč Morenovi, tak se bude hrát nadále jedenáct na jedenáct.
     
    32
    Po centru z pravé strany následoval pro tuto akci stěžejní souboj Brunnera s Adamyanem a hostující krajní bek odehrál míč hlavou na roh zleva.
     
    33
    Adamyan centroval a míč se od beka odrazil znovu přímo na jeho nohu, ale i další centr poslala hostující obrana tam, kam potřebovala a vůbec se to nenadřela.
     
    34
    Protihráči podal Brunnerovi míč a pravý obránce Arminie vhazuje z poloviny soupeře.
     
    34
    Klos centroval zprava do vystupujícího hráče, následuje roh, jehož rozehrávky se ujme Seufert.
     
    35
    Edmundsson chtěl na pravé straně využít zaváhání Adamyana, ale vzápětí byla přechodová fáze hostů až příliš pomalá.
     
    36
    Po dobré práci Voglsammera, který si na levé straně vápna navedl míč na pravačku a zakončil do Thalhammera se kope roh po pravici domácího brankáře.
     
    37
    Úplně neobsazený Salger vyskočil nad nic netušícího Al Ghaddiouia na bližší tyči a hlavičkoval těsně vedle levé brankové konstrukce. Domácí beci poté dostali, co proto od Pentkeho.
     
    38
    Právě skončil hostující útok po pravé straně a k míči přiběhl rozehrávající Pentke.
     
    38
    Hartherz to nemyslel špatně a chtěl vysunout Yaba na levém křídle, jenže přes hráče tmavé pleti nastavil obránce své tělo a navíc mohl hrát pod sebe se svým brankářem.
     
    39
    S přibývajícím časem mají hosté čím dál větší kontrolu nad průběhem úvodního dějství a vypadá to, že vyhrají první poločas.
     
    40
    Při centru zprava na zadní tyč hostující branky vyhrál Brunner hlavu a jen potvrdil, že hosté mají zatím navrch při soubojích jeden na jednoho.
     
    41
    Salger rozehrával se Sörensenem a balón propadl nakonec na pravou stranu, kde odvedl dobrou práci zřejmě Hartherz.
     
    42
    Nebude to roh z pravé strany, jak chtěl George při debatě s pomezním rozhodčím. Ten nařídil výkop Morena.
     
    43
    Adamyan chtěl vystřelit z pravé strany a ve stylu á la Arjen Robben si naváděl míč na levou nohu, což postřehli i dva hráči hostů a jeden z nich mu sebral balón.
     
    43
    Salger protestuje, ale po pádu Klose na levé straně nic nebrání hostům, aby mohli rozehrát nakrátko z vlastní poloviny.
     
    44
    Na polovině hřiště ukončili domácí hostující útok a kontrovali nákopem na levou stranu, což si však obrana Arminie pohlídala.
     
    45
    Salgerův centr z pravé strany přistál na přední tyči, kde si útočícího hráč chtěl ochotným pádem vymodlit penaltu, ale sudí mu na jeho filmování neskočil.
     
    45
    Nakonec je to Behrendt, kdo leží v hostujícím vápně.
     
    45+1
    Minuta se nastavuje.
     
    45+1
    Behrendt je otřesený a je takřka jisté, že zbytek prvního poločasu stráví za svou brankou a hosté dohrají úvodní dějství v deseti.
     
    45+2
    Naštvaní domácí fotbalisté chtěli (zase) penaltu po údajné ruce v hostující šestnáctce.
     
    45+2
    Klos se držel za obličej a ještě trošku natáhl první poločas.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Bielefeld vede po poločase 2:0. V zakončení je nesmírně efektivní. Nejprve se prosadil kapitán Klos hlavou o zem pod horní tyč po centru Brunnera z pravé strany. Následně přidal druhou trefu Voglsammer z penalty. Ta pořádně naštvala domácí hráče. Pravda je ta, že takových soubojů vidíme ve vápně nespočet za utkání. A nařízený pokutový kop byl dost přísný. Domácí mají míč více na svých kopačkách, ale hosté velice dobře brání a nepustili svého soupeře v první půli do vyložené šance.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Behrendt, přichází Pieper.
     
    47
    Yabo měl rychlost na pravé straně, svým druhým centrem našel na bližší tyči pouze rukavice brankáře.
     
    47
    Kvůli faulu na polovině hřiště ve středovém kruhu je domácí akce přerušena.
     
    48
    Domácí odkopli míč středem k Morenovi a ten má dost času na rozehrávku ze svého vápna.
     
    48
    Moreno rozehrál na pravou stranu, ale Yabo z první pouze odevzdal míč do domácí šestnáctky protějškovi hostujícího brankáře.
     
    49
    Klos moc nechápe, proč vhazují domácí z pravé strany a vlastní poloviny, ale rozhodnutí hlavního sudího už nezmění.
     
    50
    Po rozehře Morena si zahrál Klos hlavou na levé straně a se Seufertem a Hartherzem se přesouvá do domácího vápna.
     
    50
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Yabo odvedl vynikající práci v levé polovině vápna, kdy zkusil centr po zemi na druhou tyč. Tam se k balonu dostal Klos a připravil jej pod sebe rozběhnutému CEDRICU BRUNNEROVI, který z první překonal brankáře okolo natažené nohy.
     
    52
    Za faul na Hartherze v hostujícím vápně dostává Grüttner (REG) žlutou kartu.
     
    53
    Těžko soudit, proč domácí fanoušci bučeli na Hartherze, který ležel ve svém vápně. Vždyť jej Grüttner dohrál pod vlivem frustrace z dosavadního průběhu zápasu.
     
    54
    Hosté si na pravé straně pomohli faulem na Geipla a Yabo se tak vrátil do defenzivy.
     
    54
    Salger byl na pravé straně u míče později než obránce a ten jej nechal dopadnout za hostující branku, rozehrává tak noha Morena.
     
    55
    Klos poslal centr zleva na delší tyč a následné zakončení hlavou ze záklonu chytil Pentke.
     
    55
    Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází George, přichází Vrenezi.
     
    56
    Přetlačovaná Vreneziho s Harthrezem na pravé straně nekončí faulem bránícího hostujícího fotbalisty, jak by si přáli domácí fanoušci.
     
    57
    Brunner fauloval z pravé strany a hned spěchal na pozici obránce před standardní situací domácího celku.
     
    57
    Série odrazů v hostujícím vápně, ale žádné zakončení směrem na Morena, který tak nadále drží čisté konto.
     
    58
    Při centru z levé strany si seběhl Adamyan za beka na přední tyči a spálil obrovskou šanci střelou vedle levé brankové konstrukce.
     
    59
    Yabo se rozběhl středem a adresoval přihrávku na levou stranu Klosovi, jenže ten měl proti sobě dva beky a ještě brankáře.
     
    59
    Další spálená domácí šance! Grüttner si našel centr zleva na středu vápna a mířil hlavou pod víko, jenže Moreno se činil nataženou pravou rukou. Domácí kapitán posléze vzteky kopl do pravé tyče a není se asi čemu divit.
     
    60
    Po dosažení třetí branky se o zábavu starají především domácí fotbalisté, hosté působí dojmem, že se už soustředí hlavně na obranu.
     
    61
    Volgsammerova nečistá střela z pětadvaceti metrů pozdravila fanoušky za domácí brankou.
     
    62
    Faul Edmundssona zezadu na pravé straně, islandský fotbalista si je vědom, že tohle byl nedovolený zákrok.
     
    62
    Přetažený centr Edmundssona z levé strany pouštěla domácí obrana vedle zadní tyče za svou branku.
     
    63
    Tohle už bylo lepší, Edmundsson si stáhl míč na levé straně a vypálil křížem přes Salgera po trávníku pár centimetrů vedle vzdálenější tyče. Následně schoval hlavu v dlaních.
     
    64
    Po zákroku zezadu na levé straně na hranici hostujícího vápna se podle názoru domácích fanoušků mělo pískat proti hostující brance. Podle hlavního arbitra byl však obranný zákrok Edmundssona čistý.
     
    65
    Yabo moc dobře věděl, že nemůže hrát na levé straně a právě proto vybíhal z ofsajdu. Sudí nechal hru pokračovat.
     
    65
    Inu, z pohledu nezaujatého diváka je stav 0:3 z domácího pohledu dost krutý. Domácí si zejména ve druhém poločase vypracovali několik vyložených šancí, ale když to nejde, tak to nejde.
     
    66
    Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází Föhrenbach, přichází Nietfeld.
     
    67
    Geipl kopal roh z pravé strany na přední tyči, kde bylo více mužů v černém než v bílém.
     
    68
    Al Ghaddiou zakončil z levé strany pod horní tyč, ale Moreno vyskočil a rukama si připsal další parádní zákrok. Hostující brankář je ve druhém poločase nejlepším mužem v barvách Arminie.
     
    68
    Yabo posunul míč na pravou stranu vápna a následný centr málem uklidil domácí obránce nohou za vlastního brankáře. Zřejmě Adamyan poté všechno uhasil za minutu dvanáct skluzem přesně na čáře.
     
    70
    Pentke našel pouze Brunnera křižnou rozehrávkou na levou stranu.
     
    70
    Hartherz si kryl míč před Vrenezim a ještě jedním protihráčem na levé straně, nakonec je nařízený aut pro domácí z vlastní poloviny.
     
    71
    Po úniku Adamyana po levé straně kope domácí celek roh.
     
    71
    Moreno zasáhl na středu malého vápna rukama a odehrál tím pádem balón pryč z vápna.
     
    72
    Po zakončení Grüttnera hlavou z výskoku na středu vápna padal míč kolem brankáře k pravé tyči, jenže Salger odkopl balón z čáry do bezpečí!
     
    73
    Tentokráte to nebude roh z levé strany, Adamyan se výroku hlavního rozhodčí tak ironicky usmál.
     
    74
    Na hranici vápna přišli domácí na poslední chvíli o míč, jinak by s velkou pravděpodobností disponovali vyloženou šancí.
     
    75
    Hosté už hrají pouze za zajištěné obrany. Ve druhém poločase mají navíc hodně štěstí, ale směřují za cenným vítězstvím. I když hotov ještě tak úplně není.
     
    76
    Adamyan natáhl z levé strany ke střele na vzdálenější tyč, ke které skočil brankář a levou dlaní překazil domácím radost z první branky.
     
    76
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Yabo, přichází Weihrauch.
     
    77
    Vreneziho levačka ze středu byla tečovaná Geiplem na roh po pravé ruce brankáře.
     
    78
    Který následně rukama likviduje zakončení z levé strany pod horní tyč. Několikátá spálená vyložená šance domácích ve druhém poločase a nemůže být sporu, že Moreno je mužem zápasu.
     
    79
    Klos podržel míč na pravé straně a centr do vápna uklidil Stolze na roh, jehož exekuce se ujme Seufert.
     
    80
    Hosté se tlačili na přední tyči zakončení, ale nikterak neprověřili domácího brankáře.
     
    80
    Vrenezi by čistě teoreticky mohl dál ležet na zemi, ale spoluhráč mu dal jasně najevo, že domácí nemají vůbec čas.
     
    81
    Al Ghaddioui byl zablokovaný v levé polovině vápna, roh.
     
    82
    Regensburg už je viditelně pořádně vytočený z toho, jak naráží na fantastického Morena. Ten natáhl pravou nohu proti ložence Adamyana v pravé části vápna. Zdálo se, že balón tečoval ještě bránící hráč.
     
    83
    Domácí se dobře naštvali, protože podle nich rozhodně nejednalo o faul na levého beka Hartherze.
     
    84
    Klos se trošku pošťuchoval se Stolzem a ještě se přidal do debaty Sörensen. Karta se udělovat nebude.
     
    85
    Faul hostů z levé strany, standardní situace pro domácí.
     
    86
    Weihrauch otravoval domácí obránce presinkem z pravé strany a vypíchl míč bekovi, domácí vhazují na vlastní polovině.
     
    87
    Clauss měl tutovku na středu vápna po nahrávce Hartherze z levého křídla, ale při souboji s Pentkem trefil domácího brankáře.
     
    88
    Hartherz se vrátil do vápna. Domácí poté sevřeli svého protivníka až po centru na zadní tyč získali roh.
     
    89
    Dva hráči se tlačili do zakončení hlavou na delší tyči, ale proti tomu byla hostující obrana.
     
    89
    Nepřesná nahrávka pod sebe v podání rozběhnutého Adamyana na pravé straně.
     
    90
    Brunner to udělal dobře při rozehrávce z pravé strany, prostě nastřelil presujícího hráče a hosté mají aut u vlastního vápna.
     
    90+1
    Tři minuty přidal hlavní rozhodčí!
     
    90+1
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Edmundsson, přichází Clauss.
     
    90+2
    Hosté odkopli balón na levou stranu a Pentke hned reagoval nákopem na polovinu soupeře.
     
    90+2
    Clauss si vyměnil míč se spoluhráčem na pravé straně, ale po pár sekund přišli hosté o balón.
     
    90+3
    Grüttner chce roh z levé strany, ale sudí poskytuje hostům rozehrávku Morena.
     
    90+3
    Klos chtěl snad ze čtyřiceti metrů z levé strany přelobovat brankáře střelou přes Sörensena, ale míč skončil vedle přední tyče.
     
    90+3
    Konec zápasu. (20:22:40)

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Klos, 25. Voglsammer (pen.), 50. Brunner

    Karty:   52. Grüttner (REG) – 27. Behrendt (BIE)


    SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Sörensen, Correia, Föhrenbach (66. Nietfeld)– George (56. Vrenezi), Geipl, Thalhammer, Adamyan – Grüttner, Al Ghaddioui
    Náhradníci: Weis – Vrenezi, Palionis, Hein, Lais, Nietfeld, Stolze

    DSC Arminia Bielefeld: Moreno – Brunner, Behrendt (46. Pieper), Salger, Hartherz – Edmundsson (90+1. Clauss), Seufert, Prietl, Voglsammer – Yabo (76. Weihrauch), Klos (C)
    Náhradníci: Klewin – Piepper, Lucoqui, Christiansen, Weihrauch, Clauss, Staude

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov
    bahis siteleri